baştan kabul ettim, şimdi vazgeçtim :(

onun işi karabükte. bense atama bekliyorum ve karabükte ne kadar okul varsa yazacakmışım. zerre kadar içimden gelmiyor ankara olsa keşke... ama eskişehire getirmeye zaten hakkım yok sadece o kadar uzak olmak istemiyorum hepsi bu. Adapazarı da olabilir... bilmiyorum erkek arkadaşım serttir biraz korkuyorum açıkçası...

bu arada abimle annem altlı üstlü oturuyolar ona güveniyorum. kafamı çooooook karıştırdılar galiba...

Baştan anlaşılmış bir konuda sonrada sorun çıkaran tarafa sinir olurum.
Bayan erkek farketmez. Ya bir konuda kesin net olacaksın ya da belli olmaz diyeceksin ki
karşı taraf her gelişmeye hazırlıklı olacak.

Bu durumda açık açık ben fikrimi değiştirdim ailemden ayrılmam dersen eğer haksız olursun,
sevgilin haklı olarak kızar ve hatta bu yüzden ayrılık yaşanırsa suç sevgilinde değil sen de olur.
Bazı arkadaşlar seviyorsa kabul edecektir demiş de bunun için söylemek istedim.

Bu ayrılık sevgilinin sevgi azlığından değil,senin anlaşmada yaptığın bencilce değişiklikten kaynaklanır.

Ben iki aileye de uzak olunmasından yanayım.
En adili ve en sorunsuzu bu bence

Burda sevgiymiş,duygularmış,anneye yakın oturmakmış.... tan ziyade iş durumu önemli.Çocuğun orda kurulu düzen bir işi varsa,evliliğinin geleceği için gitmen gerek.Şimdi bak herkesin annesi yaşlı,hasta.Ailemden ayrılamam demekle olmaz bu iş.O zaman evlenme derler insana.Sen dibinde de otursan ailen rahatsızlandı diyelim,o gün evde yoksan yapacak birşey yok.Hem annenlerin alt katında abin oturuyormuş zaten.İnsanlar ailesinin yanında oturuyor sonra bir iş değişikliği oluyor başka memlekete başka ülkeye bile gidebiliyorlar.Sen şu an ki şartlara göre hareket etmelisin.

Bence bu durumu baştan kabul ettiğiniz için erkek arkadaşınızın yerinde olsam ben de gitmeniz gerektiğini düşünürüm, hem işi de varmış. İnşallah hakkınızda hayırlısı olur. Tabi ki istemediğiniz bir evliliği ve yaşamı da kabul etmeyin. Ama şu durumda; erkek arkadaşınız haklı bence.

insan sevdiğinin yanında olunca nerde olursa olsun yaşarmış gerçekten ben karabükten geldim dün gece girişini falan pek sevmedim ...:/ Safranbolu güzel mesela dedim hatta burada yaşanmaz diye eskişehir karabüğe göre daha gelişmiş kanımca? bence doğruca içinden gecenleri söyle bende hiç anlasamam annemle ama ondan ayrılcağım icin bile kendimi hırpalıyorum ağlayamadım henüz ama patlama yasıcam önümüzdeki günlerde öyle gözüküyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…