kızlar 1.5 yıllık bir ilişkim var ve nişan arefesindeyiz.
ben Eskişehirliyim, sevgilim Karabüklü. ilişkiye başladığımız dönemde üniversite öğrencisiydim. ailemden ayrı yaşamaya alışkındım. aileme çooook düşkün değildim. bi de ailemde sorunlar vardı, kırgındım onlara biraz. sevgilimle bu konular açıldığında kesinlikle eskişehirde yaşamak istemediğimi, karabükte yaşamaktan zevk alacağımı söyledim.
şimdi mezunum ve 1 yıldır ailemleyim. onlara yeniden çok bağlandım. ona gel burada yaşayalım diyemiyorum, o tek erkek çocuk ayrıca bunu asla kabul etmeyeceğini de ima ediyor. ama annem babam yaşlanıyorlar, ufak tefek hastalıkları başladı. kıyamıyorum, özlüyorum. yaşım gittikçe aklım başıma gelmeye başladı. aileme düşkünlüğüm artıyor günden güne...
sevgilime sözümden caydım diyemiyorum. aslında ne yapmam gerektiğini de bilmiyorum. ailesini çok seviyorum ama ufak tefek sinyaller aldım gelecekte anlaşamayabileceğimize dair... ve ailemi bırakıp onlara gidicem ben. nasıl yapıcam bunu?
yarın bi gün çocuk olacak. hastalığı var, iyi günü kötü günü var... o zaman ailelerden birinin yanında olmak ortada bir yerde olmaktan daha mantıklı sanki...
şimdi iki sorum var:
1- nerede yaşarsak benim, sevgilim, çocuklarımız ve ailelerimiz için daha iyi olur?
2- bu fikrin bana eskisi kadar sıcak gelmediğini nasıl söylemeliyim?
Oğlan seviyorsa gerçekten kabul edecektir
Kız kabul etmiyor ozaman gerçekten sevmiyormu ..
Nasıl iş bu
Çok mantıklı bir noktaya değinmişsin, evladın kızı erkeği olmaz herkes bir anne ve babanın çocuğu. Maalesef tek taraflı konuşamıyorum ben, aynı şey başıma gelse ona kop gel seviyorsan diyemem, madem öyle sen sevmiyorsun demek ki gelmediğine göre demez mi adam bana? En iyisi 2 şehire de yakın olabilecek başka bir şehirde yaşamak..
Aslında bunun sevmekle falan ilgisi yok, şartların nasıl el verdiğiyle alakalı.. İki tarafın şartları eşitse de fedakarlığı erkeğin yapması lazım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?