"Baştan sona frapan, nehiyy ve BlackHoney'in ameliyat tecrübeleri (resimli)"

insallah dilediginiz buruna kavusursunuz kizlarrr..opuyorumnanaktan takip ediyorum okurken bile heyecanlaniyorum..eyvahedigeldismile
umarim coooooook güzel olur sonuclar:sm_cool:

teknologcum teşekkür ederim ..ben verdiğiniz morallerle,desteğinizle idare edebiliyoruma.s.
bugün sinemle konuştum burunla ilgili bi sorun yok ama göğüsleri çok ağrıyomuş..:teselli: inşallah en kısa zamanda kendini iyi hisseder..

burun sorun olmuyorr göğüsler ağrı yapar demiştim ben zor olcak ama iyi olcak onunda inşallah..

Biz geldiiikkkzemuszemus
yaa kızlarrr içim kıpır kıpır sürekli gülüyorum korkuyorum da gülerken bir şey olcak diyekaydirigubbakcemile3
Nehiyy içerdeyken izin istedim ben de girdim. Alçısı çıkmıştı veee süper bi burun gördüm ben çok güzeldi çok yakışmıştı yüzüne ohaoldumsmile
Sıra bana geldi Nehiyyinki kadar güzel bir şey beklemiyordum ılk alçı çıktıgı andaki görüntüleri biliyorduk az cok o yüzden kocaman bir burun bekliyordum kiii:) bi baktımm minicik burnum olmuşş ohaoldumsmile şaşırdım çünkü kendimi en kötüsüne hazırlayıp öyle gitmiştim ve aklımdan bile geçmemişti bukadar küçük burun. Neredeyse yarısı gitmişşş
Haliyle onun da benim de şişlik var ama ona ragmen ben cok begendimm
Yolda eve gelirken de hep düşündüm okadar kemik gitmiş ve ufak bir sızı duymadım Zühtü Beyin bu işi cok iyi yaptıgına emin oldum resmen sanatçıı O anda heyecanla teşekkür bile edemedim sanırım soracagım sorular vardı hepsi gitti aklımdankaydirigubbakcemile2
cumartesi yine gidecegiz nehiyyle bandajları yenileyecek sanırım

Evet kızlar herşey harikaydı, bu arada frapannı burnunun şiş hali bile tasarımdan bin kat daha güzel =)
Benim burnuma gelince doktor garipseyeceksin dedi ama hiçte öle olmadı :D
mini mini bi burnum olmuş istediim kavisi de vermiş öle işte :D

aaaaaaaaaaa cok sevindim begendiginize yaaa zemuszemus

kızlar burunları beğendiğinize çok sevindim,blackhoneycim ile konuştum az önce,hepinize selamı var... gün be gün burnunun resimlerini çekiyormuş ve burundan yana hiç ağrısı sızısı yokmuş,sadece çok fazla şişmiş okadar da olacak,ama gögüs için " can çekişiyorum diyo", eee gögüs ameliyatı olanlar bilir,gögüs ameliyatı ağrılı bir süreç ama sonuç güzel olunca herşeye değer.. merak edenler için haber vermek istedim

blackhoney iyi olmasına çok sevindim..
göğüs maalesef hiç bişey gibi ddeil..
en kısa zmanda atlatırr inşallah...
çabucak iyileşsinn..
okka burunn taş göğüslerle geri döner inşallah:))

Burunda bi hafta 10 gün sürüyor..alcinin cikmasi peki gögüslerde bandaj olayi ne kadar sürüyor bilen varmi?Kontroller fln daha mi sIk oluyor?
Ayrica Sinem ne zaman geri dönüyor Almanyaya?

Sinem 20sinde döncem dedi sanırım. Acısı gecer umarım biran önce.
Silikonları en alt katmana yerleştirmiş doktor. O yüzden ağrısı fazla oluyormuş
Yüzü mosmormuşş. Seni görünce kamyon mu çarptı kız demiştim ama bana 5 kamyon çarpmış gibiyim dediaklinialirimsmile Neyseki burunda agrısı yokmuş Selamı var hepinize biz arayınca edince mutlu oluyomuş bayakaydirigubbakcemile4

cnm yaa umarim biran önce düzelir agrilarida azalir..
ay insallah hepiniz istediginiz sonuclari alirsiniz bol bol dua ediyorum size inanin.. kendimde daha karar verme a$amasindayim..
hayirlisi artik :) sizin resimleride sabirsizlikla bekliyorum dogrusu

cnm yaa umarim biran önce düzelir agrilarida azalir..
ay insallah hepiniz istediginiz sonuclari alirsiniz bol bol dua ediyorum size inanin.. kendimde daha karar verme a$amasindayim..
hayirlisi artik :) sizin resimleride sabirsizlikla bekliyorum dogrusu

çok teşekkürler cnm opuyorumnanaktan darısı senin başına ol kurtul bir an önce derim ben okadar düşünmeye sıkıntı cekmeye değmez. Daha dün gibi ameliyata karar verişim Her şey bir anda oldu bitti işte. iyi de oldusositososito

frapan nehiyy cok sevimdim sizin adınıza blackhoney gögüs ameliyatı daha zor ve acılı olduğunu arkadaşımdan biliyorum.ama 1 haftaya onunda acıları gecer inş hepinizin resimlerini bekliyoruz fıstıklar:))

frapan ve nehıyy hayırlı olsun kızlar burnuslarıınız , cıkmıs alçılar..
oohh kavustunuz burnuslara begenmıssınız de ,çooook sevındım çünkü estetıkte en onemlısı ınsanın sonucu kendının begenmesı, çünkü cok sıkıntı cekıyoruz bu amelıyat ıcın netıcesı de sıkıntılarımıza degmelı degılmıkaydirigubbakcemile2
buarada kızlar sızde burnunuzu bıraz hamur gıbı hıssetmınız mı acaba ?

frapan ve nehıyy hayırlı olsun kızlar burnuslarıınız , cıkmıs alçılar..
oohh kavustunuz burnuslara begenmıssınız de ,çooook sevındım çünkü estetıkte en onemlısı ınsanın sonucu kendının begenmesı, çünkü cok sıkıntı cekıyoruz bu amelıyat ıcın netıcesı de sıkıntılarımıza degmelı degılmıkaydirigubbakcemile2
buarada kızlar sızde burnunuzu bıraz hamur gıbı hıssetmınız mı acaba ?

tşk ederim canımzemuszemus evet begendik ama suan bantlı ve cok daha güzel duruyor keşke hep boyle olsaa şişmesee.. aynayı bırakamıyorum elimden:)
ben hamurluk hissetmedim canim ilk başta alciyi çekerken agrıdı biraz o yuzden sanki orada taş varmış gibi hissediyordum sonradan geçti o da şuan gayet normal burun kıvamındakaydirigubbakcemile3
Sen nasılsın?

şiş hali beni tedirginde etsede şuan daha iyi hissediyorum, sonuçta bir haftalık burun :)
Bandajlı fotoğraf koydum profilime bakmak isteyenlere duyrulur ..
Şişlikler inip bandajlar çıkınca başka fotoğraflarda koycam :)

Son düzenleme:
şiş hali beni tedirginde etsede şuan daha iyi hissediyorum, sonuçta bir haftalık burun :)
Bandajlı fotoğraf koydum profilime bakmak isteyenlere duyrulur ..

merhaba nehiyy öncelikle hepinizin burunları hayırlı olsun:) profiline baktigimda resimleri goremiyorum neden acaba?

Back
X