"Baştan sona frapan, nehiyy ve BlackHoney'in ameliyat tecrübeleri (resimli)"

canım ankara istanbull..
fiat konusu yanlış oalbilir çünkü işleme burna göre değişiyorr..3500 den başlıyorr fiat olrakta..

canım ankara istanbull..
fiat konusu yanlış oalbilir çünkü işleme burna göre değişiyorr..3500 den başlıyorr fiat olrakta..

Çok teşekkür ederim canım. Benim anlaştığım doktordan ucuz bile. Yol parası ile aynı kapıya çıkacak.. Önemli olan haketmesii. İyi doktorsa helal olsun ne olacak

frapannim bayildim burnunaaaa zemuszemus bütün fotolairn süperrrr bayanssulusmile

frapannim bayildim burnunaaaa zemuszemus bütün fotolairn süperrrr bayanssulusmile

fıstıkım çoook teşekkür ederim
nasıl mutlu oluyorum bir bilseennzemuszemus
noolur bandajlardan sonra da böyle dursunn:Saruboceq:

zemuszemus ya supeer bu bantlı hali cok guzel de diğer türlüfisfisfis..
Sende var mı bi değişiklik bant hiç çıkmasın istiyorumm
ahh canıım benim çok iyi anlııyorum seni..:1hug: ben bantsıız halinide çok beyendin sanııyodum..bende bi değişşiklik yok hala yapay geliyo ama sabıırla bekliyorum..buarada profilden fotolarıımıı albümüme koydum merak eden listemdeki arkadaşlar bakabilir..

frapan, burnun hayırlı olsun. Çok güzel görünüyor. Bandajsız halini görmeyi de merakla bekliyorum.

Ameliyattan sonra işe dönmeden önce kaç gün izin alınmasını tavsiye edersin?

Bir de elmacık kemiklerine bir işlem yapıldı mı? O kısımda hafif bir iz var. Yoksa orası da mı burunla bağlantılı?

frapan, burnun hayırlı olsun. Çok güzel görünüyor. Bandajsız halini görmeyi de merakla bekliyorum.

Ameliyattan sonra işe dönmeden önce kaç gün izin alınmasını tavsiye edersin?

Bir de elmacık kemiklerine bir işlem yapıldı mı? O kısımda hafif bir iz var. Yoksa orası da mı burunla bağlantılı?

cnm 11.gün bitti. Hareketimi engelleyecek bir durum yok agrım sızımda yok şükür istediğimi rahatlıkla yapabilirim yani. Sadece morluk sorunum var o da kişiye göre değişiyor. Benden bir gün sonra olan nehiyyin hiç morluğu yok mesela.

Elmacıklarda bir şey yok:) hafif sarı duruyor iz varsa da sivilce izi felandır

çok daha güzeli olur inşallah canım.. bantlı bile süpr görünüyor opuyorumnanaktan

güzel burun sahibinden bunları duymakta ayrı bir güzellkaydirigubbakcemile3
çook tşk ederim iyi moral oluyorsunuz valla

eda seeninde burun süper canımm gördükk..zaten süper bir hatundunn ultra süper ooldun maşallahh...

nehiyy de çok güzel olmuş maşallah. Kızlar geçmişi okuyamadım, nehiyy'in çenesine birşey yapıldı mı?

cnm 11.gün bitti. Hareketimi engelleyecek bir durum yok agrım sızımda yok şükür istediğimi rahatlıkla yapabilirim yani. Sadece morluk sorunum var o da kişiye göre değişiyor. Benden bir gün sonra olan nehiyyin hiç morluğu yok mesela.

Elmacıklarda bir şey yok:) hafif sarı duruyor iz varsa da sivilce izi felandır

Canım hareket açısından değil de millet fazla anlamasın diye sordum. Morluk ihtimaline karşı 2 hafta yeter mi sence? Gerçi kapatıcılarla da kapatılabilir sanırım.

Yok canım sarı iz görmedim ben. Koyu renk çizgi gibi birşey var. Morluk dediğin o mu yoksa? Eğer oysa birşey değilmiş. 2 tane çizgi. Ben geçen gün bir alışveriş merkezinin önünde birini gördüm. Burnu alçılıydı ve gözaltları tamamen siyahtı.

Edamisra ve Frapan .... Arkadaşlarım ikinizinde burnu harikaaaaa :lepi: Sizin yüzünüze çok yalışmışşş ve dahada güzel olmuşunuz a.s. Darısı başıma Allahımmmm :Saruboceq: Benim sonum ne olacak meçhullll bilmiyorumkismile

Back
X