"Baştan sona frapan, nehiyy ve BlackHoney'in ameliyat tecrübeleri (resimli)"

Tesekkurler kizlar, hayirlisiynan gittim geldim, Doktor beyden pek bi memnun kaldim :)
Cidden cok iyi ilgilendi, biz nevsehirden geliyoruz frapancim Ankaraya gittik Zuhtu beye.
Saat 16.30 randevu vardi, ama biz saat 15.00 ordaydik, bizi uzaktan geldiler diye hemen aldi doktor bey.
Tasarimi yapti, ilk tasarim biraz tuhaf oldu, yenisini yapti, ve dediki, tasarimdaki gibi durmaz, daha guzel olur dedi. Ve sen cok farkli burun istesen, mesela cok kalkik yada miniminnacik istesen zaten yapmam dedi, yuzune yakisani yaparim dedi.Ameliyat tarihi aldim, haftaya persembe gunu, saat 16.00 ameliyata giriyorum kizlar. Yazik adam cok ugrasti, tasarim yaparken burnun yarisi gitti, benim burnumun i$i cok gibi, burun delikleri kuculecek, kanatlar kuculecek, kemeri alinicak, burun ucu kalkicak, burnum cok uzun o kucultulecek :)))Yani anliyacaginiz cok memnun kaldim simdilik, insallah ameliyattan da memnun kalirim. :teytey:

Tesekkurler kizlar, hayirlisiynan gittim geldim, Doktor beyden pek bi memnun kaldim :)
Cidden cok iyi ilgilendi, biz nevsehirden geliyoruz frapancim Ankaraya gittik Zuhtu beye.
Saat 16.30 randevu vardi, ama biz saat 15.00 ordaydik, bizi uzaktan geldiler diye hemen aldi doktor bey.
Tasarimi yapti, ilk tasarim biraz tuhaf oldu, yenisini yapti, ve dediki, tasarimdaki gibi durmaz, daha guzel olur dedi. Ve sen cok farkli burun istesen, mesela cok kalkik yada miniminnacik istesen zaten yapmam dedi, yuzune yakisani yaparim dedi.Ameliyat tarihi aldim, haftaya persembe gunu, saat 16.00 ameliyata giriyorum kizlar. Yazik adam cok ugrasti, tasarim yaparken burnun yarisi gitti, benim burnumun i$i cok gibi, burun delikleri kuculecek, kanatlar kuculecek, kemeri alinicak, burun ucu kalkicak, burnum cok uzun o kucultulecek :)))Yani anliyacaginiz cok memnun kaldim simdilik, insallah ameliyattan da memnun kalirim. :teytey:

Ne güzel zemuszemus sevindim senin adına canım.. Umarım dilediğin burnuşuna kavuşursun sositososito
okadar olumlu seyler okudumki zühtü bey hakkında.. Birde ameliyat olanların resimlerini görünce... eminim sende sonuçtan memnun kalacaksın :icecream:
hayirlisiyla atlatirsin inşallah..,

Son düzenleme:

aa hayırlı uğurlu olsun canım çok sevindim Ameliyatında oldukça yakın. Hoşgeldin aramızaaakaydirigubbakcemile5
peki nerde kalcaksın sürekli gidip gelcen mi?

Bana kızıo o :(
Esilacım çok sevindim tatlım lütfen gelince ayrıntıları yaz bize

kizmiyorum askimmm :1hug: nasil olsa yrn tamamen atiliyo bandajlar olumunekankayizsmile artik isteidgim zmn görcem zemuszemus

EsiLaCIM .!.:
cnm tasarima bakma sen tasarimdan 10 kat daha gzl oluyo kaydirigubbakcemile2
zühtü beye ameliyat olanlarin burunlarina bakmissindir tasarimlarinida görmüssündür bi kac kisinin
tasarimina bakip vazgecme:olmaz: tasarimlarinin bazilari gzl olmuyo :kedi: itiraf ediyorum
ama kesinlikle sonuc mükemmel oluyo herzaman icin:) :lepi:

Bende çok sevindim cnm :))
Hadi bakalım hayırlı olsun seninde şimdiden minik burnun
Ve kızlarrr yarın büyük gün :D
Çünkü bandajlarım çıkıcak *)), Resimleride atarım artık

Bende çok sevindim cnm :))
Hadi bakalım hayırlı olsun seninde şimdiden minik burnun
Ve kızlarrr yarın büyük gün :D
Çünkü bandajlarım çıkıcak *)), Resimleride atarım artık

ooooooo oooooooooooooooo!!! delikafadulden sen halen foto koymadınmı nehiy akannehir
ne bandajmış bu ayolll yıl oldu sırnaşık şey

ooooooo oooooooooooooooo!!! delikafadulden sen halen foto koymadınmı nehiy akannehir
ne bandajmış bu ayolll yıl oldu sırnaşık şey

evet şekerim bide bana sor tam 20 gündür suratımın ortasında kocaman beyaz bi bandajla dolanıyorum :D
Ama bandajın kalması iyi bişeymi, sonuç güzel olcaksa bir ayda kalabilir ;)
Bugünde ank32 ve blackhoney ile beraberdik ikimizde bandajlı bandajlı arşınladık yolları herkes bize bakıyodu ahah :D
Neyse plakalarda çıkıcak yarın muradıma ericem artık :)):lepi:

evet şekerim bide bana sor tam 20 gündür suratımın ortasında kocaman beyaz bi bandajla dolanıyorum :D
Ama bandajın kalması iyi bişeymi, sonuç güzel olcaksa bir ayda kalabilir ;)
Bugünde ank32 ve blackhoney ile beraberdik ikimizde bandajlı bandajlı arşınladık yolları herkes bize bakıyodu ahah :D
Neyse plakalarda çıkıcak yarın muradıma ericem artık :)):

yarın kaçta çıkıcak bandajların ben zühtü bey haftasonu istanbula gelicek die biliordum da

kızlar geldim ama üzülerek söyleyim ki benim bandajlar bugünde çıkmadı doktor yeni bandaj taktı, bi kaç gün sonra kendim çıkartabilirmişim.. Yandan şişlik fazla yok ama önden hala şişliklerim var o yüzden derinin oturması gerekiyomuş..
Ama burcunun bandajlar çıktı :D
Gelince fotoğraf koyar kesin, benimde mail adresime ulaşamadıkları için resimleri atmamışlar bugün verdim yine mail adresimi atarlar inşallah

Üzüldüm şimdi:(
kesin yine gönderemiyecekler resimleri:))
beklemeye devam ozmn;)
o değilde şişliklerin umarım biran önce iner güzelim..

kızlar nasıl oldunuz(nehiyy frapan)? buarada frapan ben seni sankii tanıyo gibiyimm ankaralıydın sanırımm fotolarına baktımda daha önce karşılaşmışız gibi geldii

kızlar geldim ama üzülerek söyleyim ki benim bandajlar bugünde çıkmadı doktor yeni bandaj taktı, bi kaç gün sonra kendim çıkartabilirmişim.. Yandan şişlik fazla yok ama önden hala şişliklerim var o yüzden derinin oturması gerekiyomuş..
Ama burcunun bandajlar çıktı :D
Gelince fotoğraf koyar kesin, benimde mail adresime ulaşamadıkları için resimleri atmamışlar bugün verdim yine mail adresimi atarlar inşallah

akannehir akannehir akannehir

Ne güzel zemuszemus sevindim senin adına canım.. Umarım dilediğin burnuşuna kavuşursun sositososito
okadar olumlu seyler okudumki zühtü bey hakkında.. Birde ameliyat olanların resimlerini görünce... eminim sende sonuçtan memnun kalacaksın :icecream:
hayirlisiyla atlatirsin inşallah..,

Canim tesekkur ederim guzel mesajin icinopuyorumnanaktan, Darisi olmak isteyenlerin basina:Saruboceq:

Back
X