"Baştan sona frapan, nehiyy ve BlackHoney'in ameliyat tecrübeleri (resimli)"

ay cnm çok geç gördüm kusura bakma :) ağrım sızım yok sadece şişliklerim geçsin diye bekliyorum bide merak ediyorum acayip alçıyı açıp köşesinden baksam nolur ki:utangac:
sakın öyle bişeye kalkışma canım
kıkırdak dokun henüz çok hassas olduğu için burnun zarar görür
çok tehlikeli üstelik ödemin artar hiç gerek yok böyle şeylere zten yakında çıkıcak ve göreceksin
biraz sabır
inşallah istediğin gibi bi burun olura.s.

Tamam kızlar bişey yapmıycam merak işte yapıyım diyorum ama tutuyorum kendimi .. fıstıkcım evet burcu ile aynı gün 1 saat farkla gidicem o kadar:)

çok geçmiş olsun arkadaşlar,umarım istediğiniz burna kavuşursunuz.resimlerinizi bekliyoruz:))

Geçmiş olsun kızlar. umarım istediğiniz gibi sonuçlanır. bende ameliyat olucam ama çok korkuyorum ve hala bi doktor bulamadım :(

esteticaa merhaba. ben de ameliyat için doktor araştırması yapıyorum. sanırım benim ameliyatım yazdan sonraya gibi gözüküyor. uzun bir araştırma süresi geçiricem. hemen karar vermek istemiyorum. bu aşamada belki birbirimize yardımcı olabiliriz diye düşündüm. arkadaşlık yolladım sana. ben özelden mesaj atamıyorum.:((

kaydirigubbakcemile3 ben de rüyamda çıkarıyodum alçımı ama o da neeee felaket bir burunnn
Resmenn kabustuuakannehir

kızlar yatarken zorlanıyomusunuz. sürekli düz yatmak gerekiyomuş sanırım bide yorgan falan kullannmamakta gerekiyomuş diye duydum doğrumu?

bugün herkes doktora gidiyor sanırımm..temizlik ve alçı için çabuk gelin kızlarr..

henüz olmadım canımm...olacam inşallahh...
sende ankaradasın zühtü beyemi karar verdinn..
sen ne zma oluyorsun??

zühtü beye karar verdim ama benim şimdi okul olduğu için ağustosa düşünüyorum işte.hatta fıstıkla aynı zamanda olcaz gibi :) burdan karar verdim zühtü demire çoğu kişi memnun yaptığı buurnlarda hoş olmuş. bişey daha sorcam kızlar yok gerçii zühtü beyin fiyat aralığı hakkında bi bilgin varmı özelden bana yazabilirmisin fyatı?

evet sumrusimay sen ne zaman olcaksiiin
keske ikimizinki ayni zamana denk gelse zemuszemus

aaaaa agustostami olcaksiiinnn zemuszemusya valla süper beraber olalim kizzz kaydirigubbakcemile5
muayeneyede beraber gideriz aklinialirimsmile ameliyatada aklinialirimsmile

ağustosun 20sinde okul bitiyo olmadı senin ameliyatına gelirim hemde zühtü beyle görüşmüş olurum :) aslında daha erken olmayı isterdim

akannehir tüh yaaaa
ben olabilirsem ins agustosun basinda olabilirim ancak neyse görüsmeye beraber gidelim en azindan olumunekankayizsmile
hem fiyattada yardimci olur beraber gidersek kaydirigubbakcemile3

inş yaa :) fiyat yüzünden olamıyorum zaten bi de ailemden para almak istemiyorum bu konuda en azından yarısını kendim tamamlıyım diyorum :)

bilmiyorumkismile tuzlumuu
valla bence bu devirde cok uygun normal bi fiyat, sen baska doktorlarin fiyatini duydunmu kizzz kaydirigubbakcemile3 eger duysaydin emin ol ki böyle demezdinn aklinialirimsmile aksine normal bi fiyat derdin aklinialirimsmile

biliyorum canım aslında normal bi fiyat ama ben herşeyi tek başıma yapmak istediğim için öyle dedim. artık ailemden alcam mecbur bian önce olmak istiyorum :) ayarlayabilirsem beraber oluruz çok güzel olur. zaten okulların kapanmasına 2 hafta bişey kalmış oluyo :)

Back
X