Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:lepi::teytey:alkisalkisalkisyok pinarin bantlari cikiyoya o foto cekcek bgnnn zemuszemus
şimdi çok yeni olduğu için yapay gözküyodur belki,bence moralini bozmak için erken değil mi..sinem de inşallah istediği görüntüye kavuşur,onun da çekinceleri vardı çünkü. burun çok görsel bir organ,onun için sanırım en güzelinin olmasını istemek çok doğaldün sabah erkenden kalkıp hastaneye gittim ...doktor bantlarımı aldı.silikonları pazartesi aliim dedi sonrada sinemi bekledim doktorla görüştük tasarımını yaptı.sonra ordan oraya derken hem baya dolandık hemde baya konuşup fikir alışverişi yaptık.çok yoğun ve yorucu bi gündübikaç defa tansiyonum filan düştü..üşüttüm sanırım burda havalar baya dengesizde..öle gece eve zor geldim.gelir gelmezde üstümü çıkarıp yatağa attım kendimi.daha yeni yeni kendime geldim sayılır..özür dilerim sizleri beklettiğim için hep aklımdaydınız ama dediğim gibi annemlerin yanında bile oturamadan hemen yatağa gittim..burnum ise doktora bişi belli etmesemde hiç içime sinmedi,takma burun gibi çok yapay..:sinifsinif:
Kızlar alçı burnumun üstünde sallanıyo nerdeyse şişliklerim indi gibi :S burun ucum küçücük duruyo normal mi bu kadar çabuk inmesi bundan daha küçük olmaz iinşallah şuan çok hoş duruyor ucu
Ben galiba çabuk iyileşiyorum önemli olan alçı sonrası ne hisettiğim ama inşallah herşey çok güzel olcak, kemer var mı acaba o korku sardı beni
ben de takipçinizim kızlar.merakla fotolarınızı bekliyorum:)
dün sabah erkenden kalkıp hastaneye gittim ...doktor bantlarımı aldı.silikonları pazartesi aliim dedi sonrada sinemi bekledim doktorla görüştük tasarımını yaptı.sonra ordan oraya derken hem baya dolandık hemde baya konuşup fikir alışverişi yaptık.çok yoğun ve yorucu bi gündübikaç defa tansiyonum filan düştü..üşüttüm sanırım burda havalar baya dengesizde..öle gece eve zor geldim.gelir gelmezde üstümü çıkarıp yatağa attım kendimi.daha yeni yeni kendime geldim sayılır..özür dilerim sizleri beklettiğim için hep aklımdaydınız ama dediğim gibi annemlerin yanında bile oturamadan hemen yatağa gittim..burnum ise doktora bişi belli etmesemde hiç içime sinmedi,takma burun gibi çok yapay..:sinifsinif: