Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yannız 3ünüzünde burun şekli aynı![]()
Evet tasarımlar benziyor ..
Son olan arkadaşımızı bilmiyorum ama nehiyyle birlikte gidiyoruz biz kontrollere pek de benzediği söylenemez hatta baya bi farklı suan:)
frapan .!.:ama fıstıkım hak verrrrr :kedi: yaş kaç olmuş benim
yannız 3ünüzünde burun şekli aynı![]()
cnm bu süre tamamen senin dışarıya nasıl görünmek istediğinle alakalı. Benim yrn tam 2 hafta olcak gayet dışarı çıkıyorum geziyorum okuluma başlayacağım. Ancak bandajım var işte Bunu sorun yapmazsan 2hafta rahatlıkla yeter.
Bandajla görünmek istemezsen 3 ya da 4 hafta lazım sanırım. Muhtemelen benimki tam emin olmamakla birlikte 1 ayı bulacak
Ayrıca içindekiler gözükmüyor cnm. fotograflarım var profilde bandajlı bak istersen nasıl göründüğüne dair fikir olur sana
kaydirigubbakcemile3 ay sen yine trdesin, bide bana bak aklinialirimsmile
ben taaaaa avusturyalardan gelcem zühtü beyin yanina sempatiksalakcinni
ayhh valla nehiyy frapan suan yerinizde olmayi coookkk isterdimmmm
oldunuz kurtuldunuz ne güzelll
darisi bana insallah boshayallersmile boshayallersmile
Kizlar bugüne ait foto koydum bandajsızz... yorumları alayım bakalım:)
cccCANANnnn .!.::1shok: gerçekten miiiiiiii
O zaman benim bir an önce karar vermem gerekiyor. Yolları ve mesafeleri gözümde büyütmemeliyim
yok cnm keske olmus olsaydim coktan ama nerdeeeeeee boshayallersmile daha bu yaz olcam insscccCANANnnn .!.:fıstıkım demek sende olacaksın daha. Ya ben seni olmuş biliyordum
Darısı ikimize de canım boshayallersmile
cadiiimmmm burnun süperrrrrrrrrrrrrrrrrrr zemuszemusfrapan .!.:Kizlar bugüne ait foto koydum bandajsızz... yorumları alayım bakalım:)
Kizlar Zuhtu bey in klinigini aradim, randevumu aldim, bu persembe gidiyorum, ameliyat tarihi icin uzun beklemem gerekmiyormus, hemen birkac gun icinde ameliyat olabilirmisim. Ay valla cok heycanliyim, hala inanamiyorum, sonunda minik bir buruna sahip olucam insallah.Cok heycanliyim, ama cok da korkuyorum narkozdan, ameliyattan, ve birde benim 17 aylik bir kizim var, onu ihmal etmekten cok korkuyorum, yazik yavrum birkac gun sefil olacak benim yuzumden. KiZlar resim cektim burnumun telefonla, ama koyamadim birturlu? Ameliyat olanlar bana lutfen ameliyat gunu icin yaninizda neler goturdunuz, yani cantaniza neler koydunuz anlatirsaniz sevinirim.
Kizlar Zuhtu bey in klinigini aradim, randevumu aldim, bu persembe gidiyorum, ameliyat tarihi icin uzun beklemem gerekmiyormus, hemen birkac gun icinde ameliyat olabilirmisim. Ay valla cok heycanliyim, hala inanamiyorum, sonunda minik bir buruna sahip olucam insallah.Cok heycanliyim, ama cok da korkuyorum narkozdan, ameliyattan, ve birde benim 17 aylik bir kizim var, onu ihmal etmekten cok korkuyorum, yazik yavrum birkac gun sefil olacak benim yuzumden. KiZlar resim cektim burnumun telefonla, ama koyamadim birturlu? Ameliyat olanlar bana lutfen ameliyat gunu icin yaninizda neler goturdunuz, yani cantaniza neler koydunuz anlatirsaniz sevinirim.
Kizlar ben resimlerinizi göremiyorum??????????
kızlar burunlarınız harika olmuş. ank32,frapan, nehiyy, çilek... zühtü beyin ellerine sağlıkk gerçekten işini iyi biliyo. bide dikkat ederseniz herkesin yüzüne göre bi burun yapmışş çok beğendim. darısı benle fstk ın başına bizde ağustosta olcaz inşş :)
cnm zühtü beye olanlar sadece ank32, frapan, nehiyy ve cilek.35 degil daha Lakito, ela12. supergirll ve BlackHoney'de var... hepsinin burnuda ayri ayri güzelsumrusimay .!.:kızlar burunlarınız harika olmuş. ank32,frapan, nehiyy, çilek... zühtü beyin ellerine sağlıkk gerçekten işini iyi biliyo. bide dikkat ederseniz herkesin yüzüne göre bi burun yapmışş çok beğendim. darısı benle fstk ın başına bizde ağustosta olcaz inşş :)