"Baştan sona frapan, nehiyy ve BlackHoney'in ameliyat tecrübeleri (resimli)"

ya bende bayıldım frapanın bandajsız resmine resmen muhtesem ötesi :) Nehiyy2ninde hala bandajlı olmasına rağmen belli ki cok güzel olcak. Heyecanlandım doğrusu darısı başıma

kızlar burunlarınız harika olmuş. ank32,frapan, nehiyy, çilek... zühtü beyin ellerine sağlıkk gerçekten işini iyi biliyo. bide dikkat ederseniz herkesin yüzüne göre bi burun yapmışş çok beğendim. darısı benle fstk ın başına bizde ağustosta olcaz inşş :)
Canım çok teşekkürler darısı başına inşallah :))

:olmaz: Arakadaşlar ben ağustosu beklemiyorum Bilakis hemen olmak istiyorum Hatta aralık ocak gibi olacaktım ama .. eyvahedigeldismile Dr. kararsızlığımdan böyle oldu. boshayallersmile O gün gelecek ama biliyorummm
Canım ver artık kararını ol gitsin :) Göz açıp kapayana kadar bitiyo herşey inan bana zemuszemus

ya bende bayıldım frapanın bandajsız resmine resmen muhtesem ötesi :) Nehiyy2ninde hala bandajlı olmasına rağmen belli ki cok güzel olcak. Heyecanlandım doğrusu darısı başıma

Ay cnm bnm nasılda mutlu ediyosun, seninkide çok güzel olcak inan bana olumunekankayizsmile

darisi inSallah olmak isteyenlerin basina..olumunekankayizsmile
ya Sinemden haber alan varmi napiyormus nasilmis kendisi?
boshayallersmile

frapan burnun harika olmuş ya.gerçekten en beğendiğim burun şekli.inince dehşet güzel olucak.ayrıca iyi doktor burna hem yandan hemde kıkırdak kısmına şekil vermek çok zordur bazı doktorlar kemiği güzel şekil verebiliyorlar ama uç kısmıda veremiyorlar ama zühtü bey ikisinede harika şekil vermiş yanlız burnun eski önden resmi varsa görmeyi çok isterim farkı daha net görebilirizki bu şiş hali olduğunun düşünürsek.

Kızlarr çookk teşekkür ederim Beğenmenize seviniyorum acaip mutlu oluuyyyoruuumm:D:D
Eski önden güzel bir foto bulabilirsem onu da koyarım cnm

aa ben yorum yapmayi unuttum bandajsiz haline dün gece bakmistim frapanCim..
Bende cok begendim gzLim.. seninde memnun kaldigina sevindim;)

darisi inSallah olmak isteyenlerin basina..olumunekankayizsmile
ya Sinemden haber alan varmi napiyormus nasilmis kendisi?
boshayallersmile

Cnım en son tel.de konuştuk baya iyiydi gözünü açmıştı yani göğüs ağrıları varmış ama onlarda normal en kısa zamanda döncek aramıza zemuszemus

ne zaman cıkcakmiş sinemin alçı? gelmiyo mu ANK ya??

şirinecimm cok tşkler darısı sana cnm

Evet kızlar büyük ihtimalle gelicek ankaraya :))
Beni arayıp haber vericek önceden , şirinecim ağrıları varmış ama ilk günleer ki gibi değil şuanda daha iyiymiş :) Kas altı olduğu için çok zor olmuş şuan iyi ama.. Sende mi göğüs yaptırcaksın tatlım

frapan sagol canim ..amin inSallah kismet olurda yaptiririm..

evet nehiyycim düsünüyorum ama henüz görüsmedim Zühtü bey ile.. burunumu kesin ona yaptirmayi düsünüyorum ama i$te gögüs ameliyatindada acaba okadar basarilimi bilemiyorum.. ilk yaptiran KKdan sanirim Sinem.. onunlada daha önce görüstüm ama simdi ameliyat sonrasinda biraz tecrübeleri hakkinda konusmak istiyorum..
ona göre karar veriririm herhalde..

Anladım cnm supergirl görmüştü onunkileri ameliyattan hemen sonra ve çok beğendiğini söylemişti :)) Onada sorabilirsin tabi sinem sana daha sağlıklı bilgiler verir..

frapan sagol canim ..amin inSallah kismet olurda yaptiririm..

evet nehiyycim düsünüyorum ama henüz görüsmedim Zühtü bey ile.. burunumu kesin ona yaptirmayi düsünüyorum ama i$te gögüs ameliyatindada acaba okadar basarilimi bilemiyorum.. ilk yaptiran KKdan sanirim Sinem.. onunlada daha önce görüstüm ama simdi ameliyat sonrasinda biraz tecrübeleri hakkinda konusmak istiyorum..
ona göre karar veriririm herhalde..

cnm Sinem in isteği üzerine gittim Zühtü beyden yaptıgı göğüs ameliyatlarını görmek istediğimi söyledim Gösterdi sağolsun. Normalde Silikonlu göğüslerden hiç hoşlanmam yaptıkları arasında abartı olan da vardı çok doğal duran da. Bu da tamamen isteğe bağlı sanırım. Yalnız benim fikrim Zühtü Bey bu işi de gayet güzel yapıyor gördüğüm kadarıyla.
Sinemi de çok merak ediyorum bakalım beğenecek mi,,

kapalı ameliyata bi önyargım var amaaa Zühtü Demir'e Asla :) Gerçekten kapalı ameliyat yapan doktorlar arasında önyargımın olmadığı tek doktor.. süper süper süper.. yeni purnuşlarınızı güle güle kullanın :)) bu arada fotolarınızı sabırsızlıkla bekliyorum kızlarr..

Son düzenleme:
Anladım cnm supergirl görmüştü onunkileri ameliyattan hemen sonra ve çok beğendiğini söylemişti :)) Onada sorabilirsin tabi sinem sana daha sağlıklı bilgiler verir..

hmmm iyiyimis:dance: iste büyüklügü fln hakkinda sorcaktim olmazsa supergirlle de sorabilirim dogru unuttum onun gördügünü:1rolleyes:

Back
X