"Baştan sona frapan, nehiyy ve BlackHoney'in ameliyat tecrübeleri (resimli)"

frapan burnuna bayıldım çok ama çok güzel olmuş cnm ...yüzüne orantılı süper bir burun yapmış zühtü bey hele ucu ona ayrı bayıldım :)))

cnm Sinem in isteği üzerine gittim Zühtü beyden yaptıgı göğüs ameliyatlarını görmek istediğimi söyledim Gösterdi sağolsun. Normalde Silikonlu göğüslerden hiç hoşlanmam yaptıkları arasında abartı olan da vardı çok doğal duran da. Bu da tamamen isteğe bağlı sanırım. Yalnız benim fikrim Zühtü Bey bu işi de gayet güzel yapıyor gördüğüm kadarıyla.
Sinemi de çok merak ediyorum bakalım beğenecek mi,,

Sinem diyordu hatta KKdan bi arkadas gitti bakti diye benim icin O senmiydin kaydirigubbakcemile3 bende zaten abarti birsey istemiyorum.. orantili olmasi önemli tabii ki ama burda bir cogu agridan sizidan ..ayaga kalkamamaktan $ikayetleniyordu bende sinemin nasil atlatigini ögrenmek istiyorum.. gerci herkes bir degil bende kas alti gerekecek mi onuda bilmiyorum.. o daha zor oluyor sanirim.bilmiyorumkismile
Ama yani Zühtü bey isteyince gayet gzl dogal güzükecek ameliyatlar geceklestiriyo..sositososito umarim bu konudada yanilmamiS oluruz ki sanmiyorum bi deformelik fln ciksin sonradan gögüslerindezemuszemus

Sinem diyordu hatta KKdan bi arkadas gitti bakti diye benim icin O senmiydin kaydirigubbakcemile3 bende zaten abarti birsey istemiyorum.. orantili olmasi önemli tabii ki ama burda bir cogu agridan sizidan ..ayaga kalkamamaktan $ikayetleniyordu bende sinemin nasil atlatigini ögrenmek istiyorum.. gerci herkes bir degil bende kas alti gerekecek mi onuda bilmiyorum.. o daha zor oluyor sanirim.bilmiyorumkismile
Ama yani Zühtü bey isteyince gayet gzl dogal güzükecek ameliyatlar geceklestiriyo..sositososito umarim bu konudada yanilmamiS oluruz ki sanmiyorum bi deformelik fln ciksin sonradan gögüslerindezemuszemus

evet o bendimmkaydirigubbakcemile3 çok komikti sapık gibi hissettim kendimii

Burnuma yorum yapan arkadaşlara teker teker tşk ediyorum İhyaa oluyorummm sayenizdezemuszemus

frapan burnuna bayıldım çok ama çok güzel olmuş cnm ...yüzüne orantılı süper bir burun yapmış zühtü bey hele ucu ona ayrı bayıldım :)))

nehiyy cadisiii nolcakkkkk, foto cekmemisss kötükedihüso
bide söz vermisti bana :dilcikar:

Kızlar biraz daha sabredin koycam fotolarımı :))
Ama şunu söyleyim minik bi burnum var, yüzümede çok yakıştı *))
Frapan gördü burnumu :))
Hem o gün makyajsızdım ölü gibi :DD Makyaj yapsaydım çekerdim belki -tatlicadiarzu-
bu arada bandajlar hala çıkmadı

Son düzenleme:
Kızlar biraz daha sabredin koycam fotolarımı :))
Ama şunu söyleyim minik bi burnum var, yüzümede çok yakıştı *))
Frapan gördü burnumu :))
Hem o gün makyajsızdım ölü gibi :DD Makyaj yapsaydım çekerdim belki -tatlicadiarzu-
bu arada bandajlar hala çıkmadı

bu seferde cekmede görüyüümm :oklava: sempatiksalakcinni

frapan resimlerini gördün cok yeni olmasına ragmen gidiş hat süper gözüküyorr.cok doğal ve güzel bi burnun olcak şimdiden belli cok güzel olmuşşburnuşun datlumm darısı olacakların başına olsunn

Kizlar sigara kullananlar var mi? Ameliyat icin sakincasi var mi, ben kullaniyorumda :(

Canım , ben ameliyat için bir merkezden bilgi almıştım. Ameliyattan 2 hafta önce hiç sigara içilmemesi gerekiyormuş. Bir da ameliyat sonrası daha hızlı ve daha güzel sonuç almak içinde 1 ay gibi bir süre içilmemesi tavsiye olundu. Bana verdikleri bilgilendirme kağıdında da aynen böyle yazıyor.sengözlerimebaksanab

Peki edacim herhangi bir sorun oldumu iyilesme surecinde?
Gerci bana 2 hafta onceden birak dese birakamam stresten, ee ameliyattan sonrada hadi bir gun idare ederim :D

Kizlar sigara kullananlar var mi? Ameliyat icin sakincasi var mi, ben kullaniyorumda :(

sıgara tabiyki zararlı ama bende kullanıyordum dr ameliyattan önce içme dedi ameliyat oldum 1 hafta içemedim sonra yine tütmeye devamm:))))

bilmiyorumkismile Bana verilen kağıtta herşey abartılmış demekki
neyse nasıl olsa bi daha oraya uğramıcam :umursamaz:

Kağıdı görmedim gerçi ama yani.. Sonuçta sigaranın genel anlamda zararlı olduğunu biliyoruz..
Yazılanları uygulayip sigara icmezsekde yararı kendimize sonuçta değil mi ;)
tabii dayanabiline;)

Back
X