"Baştan sona frapan, nehiyy ve BlackHoney'in ameliyat tecrübeleri (resimli)"

cnm zühtü bey lokal yapiyo :uhm:
nehiyy, frapan, supergirll, BlackHoney, cilek.35, lakito ve diger saymayi unuttuklarim :kedi: hepsi lokal+sedasyon(uyku) ile oldular
genel anestezi almadilar ama uyudular hicbisey farketmediler
yoksa benmi yanlis biliyorum:uhm:

cnm benimki genel anesteziydi..herkese öle genel yapıo bildiğim kadarıyla..

Canım ben genel olmadım.Eğer genel anesteziye girmişseniz birçok test isterler, burdan anlayabilirsiniz.Kalp grafiği falan mesela.Fakat lokal anestezi+sedasyonda sadece basit bi kan testi isteniyor.

o zaman bende genel anesteziyle oldum farkında olmadanakannehir
kalp grafiği istemişlerdi benden bir de ciğerle ilgili bir şey vardı

nasil yaaa delikafadulden
lokalle oluyorum diye genellemi oldunuz:roflol:
e hani sadece lokalle yapiyodu fisfisfis
fraposum eger bugün ararsan bunuda sorsana:D

nasil yaaa delikafadulden
lokalle oluyorum diye genellemi oldunuz:roflol:
e hani sadece lokalle yapiyodu fisfisfis
fraposum eger bugün ararsan bunuda sorsana:D

yok kız aramam o dediğin konu için deli mi nekaydirigubbakcemile3
ya bana lokal+sedasyon denildi Hatta çok derin uykuda olcaksın ama cevredeki sesleri de duyabilceksin dedi oradaki bayan. Girdim ameliyata ne ses duydum ne başka bir şey. O yüzden bilemiyorum ameliyata girmeden önce de anlayamamıştım bunu hala da anlamıyorumkaydirigubbakcemile3

kalila cnm gözün aydin:) opuyorumnanaktan
tasarimin varmii:) bayanssulusmile

sağol cnma.s..tasarımımı mail atıcaklardı, hala bekliyorum.az önce aradım, gönderdik dediler ama yok, tekrar deniycekler.daha dün tasarlandı ama unuttum şeklini resmen.bi gelsin becerebilirsem hemen koyucam buraya.:teytey:

canım hayırlısı olsun beklemek zor gelir şimdi sana ama zaman cabuk gecer bi bakmışsın olup bitmiş

inşallah cnm ya.tasarıma baktıktan sonra yandaki gerçek halim cadı gibi göründü gözümekaydirigubbakcemile4 önceden bu kadar batmıyodu, 20 yıldır aynı burunla yaşıyorum ama şimdi üç ay çok uzun geliyor.
bir de ank cım sen en tecrübelilerdensin.teyzem 3 gün önce ünal beye ameliyat oldu ama burnunun ucu yamuk duruyor.geçici mi sence?ona göre moral vericemkafamçokkarıştı

Canım ben genel olmadım.Eğer genel anesteziye girmişseniz birçok test isterler, burdan anlayabilirsiniz.Kalp grafiği falan mesela.Fakat lokal anestezi+sedasyonda sadece basit bi kan testi isteniyor.

yaf çok komik ama frapan lokal anestezi sanıp genel anesteziye girerken bendede tam tersi oldu sanırım delikafadulden ben genel anestezi yapıldıına okadar emindim ki..çünkü ameliyat boyunca ne acı duydum ne ses,bilincim yerinde diildi..ama ameliyat öncesi sadece kan testi yapıldı..lakitonun yazdıklarına bakılırsa ben sandığım gibi genel anesteziyle olmamışım..kaydirigubbakcemile3

frapan ay ne bilim aricam demistinya kaydirigubbakcemile3

Kalila ayy cok merak ettim tasarimini :1rolleyes:
hehe tabi büyük gelir, hele bi ameliyat ol ondan sonra kesin nasil dolastim ben bu burunla dersin

supergirll ay farkinda olmadan lokalle mi oldun genelle mi kaydirigubbakcemile3 bu is iyice arap sökügüne döndü kaydirigubbakcemile3

frapan ay ne bilim aricam demistinya kaydirigubbakcemile3

Kalila ayy cok merak ettim tasarimini :1rolleyes:
hehe tabi büyük gelir, hele bi ameliyat ol ondan sonra kesin nasil dolastim ben bu burunla dersin

supergirll ay farkinda olmadan lokalle mi oldun genelle mi kaydirigubbakcemile3 bu is iyice arap sökügüne döndü kaydirigubbakcemile3

ay sinir oldum burda fstk ya.3 kere aradım, yapacakları şey 2 tıkla bir maili göndermek, dün akşamdan beri pc başında bakliyorum.:oklava:ben utanıyorum artık aramaya, onların hala umrunda değil.alsanaalsanasmilemafoldumben

cnm gönderirler:) ben artık istemiyorum çektiği fotoğrafları. Ama tabi senin tasarım. görmek istiyosun haliyle yarına elinde olur merak etme:)

ay sinir oldum burda fstk ya.3 kere aradım, yapacakları şey 2 tıkla bir maili göndermek, dün akşamdan beri pc başında bakliyorum.:oklava:ben utanıyorum artık aramaya, onların hala umrunda değil.alsanaalsanasmilemafoldumben

gönderirler tatlim merak etme olumunekankayizsmile
ah bide zamaninda gönderseler tam süper olcakya guclubacismile neyse kaydirigubbakcemile2

Evet demekki kizlar bende genel anestezi olmusum, cunki bendende bir cok test istediler, kalp grafik, akciger rontgen vs vs. Neyse farketmez artikin olmus bitmis:teytey:

Kizlar yarin alcim alinacak, cok heyecanliyim altindan ne cikacak. Sanki burnum alttan bakinca tasarimdan buyuk gibi duruyor, bu normal mi, daha kuculur mu boyle mi kalir? Bide burnum cok kalkik gibi duruyor, buda mi boyle kalir zamanla iner mi biraz? Hadi burnumuzda alci vardi sorun olsa nasil olsa gorunmuyordu, ama yarin alci cikinca hersey ortada olacak :roflol: Bizim buradakilerde merakindan ta burnumun icine girerler artik :roflol: Haydi burnusum yuzumu kara cikarma:Saruboceq:

Normal bitanem :))) Burun ucun çok şiş, bu kötü haberi vermek istemezdim sana ama en geç burun ucu iyileşiomuş :( Benimkide hala tombik :D ama bana öle geliyomuş dışardan bakanlar çok beğeniyolar burnumu :D
Yarın güzel haberlerini bekliyorum, ama şimdiden sölim burnunu görünce yadırgama şişlikler şuan çok fazla hatta sen hiç geçmiycekmiş gibi hissedebilirsin, ben öyle hissetmiştim ama emin ol hepsi geçiyo a.s.

bir kaç tipsiz foto daha koydum kızlar daha da yakından bu seferkiler:) buyrunn..

Nehiyycim senin alcin alindiktan bu zamana kadar burnunda degisim var mi? Yani kucukdumu biraz, benim burnumda tombik gibi geliyor, yani alcili halime bakkinca, sanki burnumda fazla islem yapilmamis daha kocamanmis gibi geliyor. Insallah alcidan dolayi oyle gozukuyordur.
Hemen bakalim fotona frapancim.

Valla frapancim burnun super gorunuyor, simdiden kucuk findik burnun olmus, kimbilir daha ne kadar guzellesecek zamanla, insallah benimde alcinin altindan boyle findik gibii burun cikar:Saruboceq:

Valla frapancim burnun super gorunuyor, simdiden kucuk findik burnun olmus, kimbilir daha ne kadar guzellesecek zamanla, insallah benimde alcinin altindan boyle findik gibii burun cikar:Saruboceq:

cnm benim alçı alındıktan sonra çok büyük beklentilerin olmasın ben en kötüsünü düşünerek gitmiştim alçı çıktıktan sonra cok şiş olmasına rağmen cok mutlu oldum. Beklediğimden çok daha iyi çıktı. Beğenmene de cok sevindim cnm sabret az kaldı seninde kavuşmanazemuszemus

ayyyy frapaniminda nehiyyiminde sacini basini yolcam yakinda :roflol:
zorla eklettirdim frapana foto
hadi frapan yirtti yolmicam sacini basini
:D:D ama nehiyy büyük güne az var cnm:lepi:
her an saldirabilirim:lepi:
elini cabuk tut askom:lepi: yoksa kaza kursununa gitcen:D:D

Back
X