BAT 1-15 KASIM OLANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİM 🤰🏻🙏🏻

Merhaba kızlar. 29.10 ovulasyon pikti.
O gün hem sabah öğlen ve akşam ovulasyon testi yaptım.

Sonraki gün 30.10 siliklesti ovulasyon testi ve şeffaf sümük gibi kanlı bir leke geldi peçeteye. (Kusura bakmayın anlatırken)
O günden beri kasık ve bel ağrılarım hiç geçmiyor.

BAT 13 Kasım inşallah gebeyizdir Allah isteyen herkese nasip etsin.

Amin insallahhh. Bende 22 ve 29 ekimde 2 kez yumurtlama oldu değerlendirildi. Bende gecikme takvime gore 2 gun ama duzensizim ben ve deger sinirda sende bence reglden sonra kan ver. Benimde kasik agrisi var

Amin insallahhh. Bende 22 ve 29 ekimde 2 kez yumurtlama oldu değerlendirildi. Bende gecikme takvime gore 2 gun ama duzensizim ben ve deger sinirda sende bence reglden sonra kan ver. Benimde kasik agrisi var
İnşallah hayırlısı olsun. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.

İ

Güzel haberlerle kapatırız inşallah. Hiç umudum yok gibi çok kötü grip olmuşum ilaçta kullanmak istemiyorum diğer aylarda da hep idrar yolu enfeksiyonum olmuştu.
AA yok kullanmayin. İnşallah beklediğimiz habere kavuşuruz. Benim de migrenim var. İlaçsız geçmiyor. 2 ay bebiş deneyeceğim olmazsa devam etmeyecegm. Baş ağrım çok fena oluyo. Eşim çok istiyo ben de ya nasip dedim

Sınırda ne demek. 5 ve üstü gebe altı ise değildir.
Benim kan verdiğim laboratuvar değeri 3 haftalik icin 5.88-71.2 bu sekilde basliyor. <5.3 gebelik degil demek. Benim degerim 5.44 cikti yani suan oluşma asamasinda olabilirmiş yıllardır beni takip eden dr oyle dedi. Sınırda ya oluşacak yerleşecek ya da gidecek dedi.

Evt cnm sana dedim çok başında olduğu için değerin öyle evde test ile takip et koyulaşmayı
Ay yıllardır beni takip eden dr a saatler sonra ilk kez ulaştım o da sizin gibi dedi takip edeceğiz ya yerleşecek iyice oluşacak embriyo ya da sağlıksızsa oluşmayip düşecek. Duphaston önerdi onu kullan rahim kalinlasmasina iyi gelecek dedi

İnşallah hamilesindir canım sağlıkla

Bunu yeni öğreniyorum. Kusura bakmayın. Bana hep 5 üstü ise gebelik denip gecilmisti. Demek ki bu detaylar varmış. Hayırlısı ile bebeginize kavuşun insallah

Kızlar adetime 2 gün var sol kasığımda inne batar gibi oluyor arada

Eklentiler

• 1000020899.webp
    57 KB · Görüntüleme: 76
  • 1000020910.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 56
  • 1000020898.webp
    57,1 KB · Görüntüleme: 74
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…