Evet beta hcg bakılsın istiyorum diyin testlerim bu sekilde cikti diyin bakıyorlar 2 saatte devlet sonucu yansitiyorBir de kan verirken direk hcg ye bakilmasini istiyorum mu demeliyim acile gidicez ne dersem bakarlar
Amin insallahhh. Bende 22 ve 29 ekimde 2 kez yumurtlama oldu değerlendirildi. Bende gecikme takvime gore 2 gun ama duzensizim ben ve deger sinirda sende bence reglden sonra kan ver. Benimde kasik agrisi varMerhaba kızlar. 29.10 ovulasyon pikti.
O gün hem sabah öğlen ve akşam ovulasyon testi yaptım.
Sonraki gün 30.10 siliklesti ovulasyon testi ve şeffaf sümük gibi kanlı bir leke geldi peçeteye. (Kusura bakmayın anlatırken)
O günden beri kasık ve bel ağrılarım hiç geçmiyor.
BAT 13 Kasım inşallah gebeyizdir Allah isteyen herkese nasip etsin.
Sınırda ne demek. 5 ve üstü gebe altı ise değildir.Amin insallahhh. Bende 22 ve 29 ekimde 2 kez yumurtlama oldu değerlendirildi. Bende gecikme takvime gore 2 gun ama duzensizim ben ve deger sinirda sende bence reglden sonra kan ver. Benimde kasik agrisi var
Güzel haberlerle kapatırız inşallah. Hiç umudum yok gibi çok kötü grip olmuşum ilaçta kullanmak istemiyorum diğer aylarda da hep idrar yolu enfeksiyonum olmuştu.Yakin gunleriz benim de 14 Kasım. Grubun sonlariyiz
İnşallah hayırlısı olsun. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.Amin insallahhh. Bende 22 ve 29 ekimde 2 kez yumurtlama oldu değerlendirildi. Bende gecikme takvime gore 2 gun ama duzensizim ben ve deger sinirda sende bence reglden sonra kan ver. Benimde kasik agrisi var
AA yok kullanmayin. İnşallah beklediğimiz habere kavuşuruz. Benim de migrenim var. İlaçsız geçmiyor. 2 ay bebiş deneyeceğim olmazsa devam etmeyecegm. Baş ağrım çok fena oluyo. Eşim çok istiyo ben de ya nasip dedimİ
Güzel haberlerle kapatırız inşallah. Hiç umudum yok gibi çok kötü grip olmuşum ilaçta kullanmak istemiyorum diğer aylarda da hep idrar yolu enfeksiyonum olmuştu.
Evt cnm sana dedim çok başında olduğu için değerin öyle evde test ile takip et koyulaşmayıBana mi dediniz :)
Midem bulanıyor evde test yaptım ikinci çizgi çıktı deyin adetimde geçti diyin bakarlarBir de kan verirken direk hcg ye bakilmasini istiyorum mu demeliyim acile gidicez ne dersem bakarlar
Benim kan verdiğim laboratuvar değeri 3 haftalik icin 5.88-71.2 bu sekilde basliyor. <5.3 gebelik degil demek. Benim degerim 5.44 cikti yani suan oluşma asamasinda olabilirmiş yıllardır beni takip eden dr oyle dedi. Sınırda ya oluşacak yerleşecek ya da gidecek dedi.Sınırda ne demek. 5 ve üstü gebe altı ise değildir.
Ay yıllardır beni takip eden dr a saatler sonra ilk kez ulaştım o da sizin gibi dedi takip edeceğiz ya yerleşecek iyice oluşacak embriyo ya da sağlıksızsa oluşmayip düşecek. Duphaston önerdi onu kullan rahim kalinlasmasina iyi gelecek dediEvt cnm sana dedim çok başında olduğu için değerin öyle evde test ile takip et koyulaşmayı
İnşallah hamilesindir canım sağlıklaBenim kan verdiğim laboratuvar değeri 3 haftalik icin 5.88-71.2 bu sekilde basliyor. <5.3 gebelik degil demek. Benim degerim 5.44 cikti yani suan oluşma asamasinda olabilirmiş yıllardır beni takip eden dr oyle dedi. Sınırda ya oluşacak yerleşecek ya da gidecek dedi.
Niye ki başka çocuğunuz var mı ?AA yok kullanmayin. İnşallah beklediğimiz habere kavuşuruz. Benim de migrenim var. İlaçsız geçmiyor. 2 ay bebiş deneyeceğim olmazsa devam etmeyecegm. Baş ağrım çok fena oluyo. Eşim çok istiyo ben de ya nasip dedim
Evet. Allah herkese nasip etsin.Niye ki başka çocuğunuz var mı ?
Bunu yeni öğreniyorum. Kusura bakmayın. Bana hep 5 üstü ise gebelik denip gecilmisti. Demek ki bu detaylar varmış. Hayırlısı ile bebeginize kavuşun insallahBenim kan verdiğim laboratuvar değeri 3 haftalik icin 5.88-71.2 bu sekilde basliyor. <5.3 gebelik degil demek. Benim degerim 5.44 cikti yani suan oluşma asamasinda olabilirmiş yıllardır beni takip eden dr oyle dedi. Sınırda ya oluşacak yerleşecek ya da gidecek dedi.
Aynn bende gitmeye terettutluyum adetime 2 gün var testim pozitif negatif görmeye korkuyomMidem bulanıyor evde test yaptım ikinci çizgi çıktı deyin adetimde geçti diyin bakarlar
Amin canım inşallahİnşallah hamilesindir canım sağlıkla
2 günde bir yap koyulaşırsa gebelik var ama koyulaşma olmazsa yalancı pozitif ama beklemek istemezsen kan verAynn bende gitmeye terettutluyum adetime 2 gün var testim pozitif negatif görmeye korkuyom
İkinci çizgi görünüyor cnm inşallah vardır :)Kızlar adetime 2 gün var sol kasığımda inne batar gibi oluyor arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?