Gününü bekle bakalım, sabir istiyor bu şeyler inşallah vardır.Innovita canım ben çok memnunum bu testlerden gunu gününe buldu..erken gebelik testi vardı onuda yapmıştım dpo 7de negatif dpo 10 yada 11 hatırlamıyorum çok silik çizgi çıkarmıştı
Gerçekten öylee.. Rabbım gönlümüzden geceni biliyorr insallah herkes guzel haberler alirGününü bekle bakalım, sabir istiyor bu şeyler inşallah vardır.
Ayenn öyle oluyor gerçekten yaDoktorumda bu markalari tavsiye etti ben direkt kendisini alıp yiyorum, arada ise kaynatıp meyve suyu gibi içiyorum dediğimde çok iyi yapıyorsun bu şekilde devam edebilirsin demişti. Ben kuru dutun da faydasını çok gördüm onu kaynatip içtim en son olduğumda bunları denedim şükür antibiyotik kullanmama gerek kalmadı. O kadar çok oldum ki psikolojikmen her ilişkiden sonra sanki yine enfeksiyon olmuşum gibi oluyor gerçekten çok kötü bir durum.
Aminnn benim kan sonucu yarin inşallah hepimizin yüzü gülerGerçekten öylee.. Rabbım gönlümüzden geceni biliyorr insallah herkes guzel haberler alir
Amin inşallah canımÇook teşekkür ederim gecikmeyi bekliycem umarım başlamaz adet
Ayy aynısını yaşıyorumBenim kasığım ağrıyor ama sızlayan yer afedersin vajinam ya
Takviyenizin adı nedirBenimde 15 Kasım bu ay takviye kullandım biraz umutluyum . Ovu testi yaptın mi
Aynısını bende yasiyorumAyy aynısını yaşıyorum
Estağfurullah ne kusuru inanın bende oyle biliyorum ama oluşma yerlesme zamani diye bir şeyde varmış. Böyle tesadüfen farkedilmesi bir yandan da sıkıntı imiş cunku kimyasal mi normal mi yerleşecek mi bir ton soru işaretiBunu yeni öğreniyorum. Kusura bakmayın. Bana hep 5 üstü ise gebelik denip gecilmisti. Demek ki bu detaylar varmış. Hayırlısı ile bebeginize kavuşun insallah
Ahahah benim de var ama yeniden aynı heyecanla bekliyorum :) inşallah sağlıkla gelsinlerDayanamıyom kan vermeye gidicez merak ediyom oysaki bitane bebeğim var2 yasinda
Değişik acaba kimyasal gebelik oldu da sen mi bilmedin kırmızı parçalar geldi mi sende yahutta farklı birşeyler adet anındaBen o kadar silik çizgiden sonra dün akşam sulu pembe akıntı geldi sabahta kanama başladı adet oldum bat 1 kasımdı
Genelde 2 günde 1 ilişki öneriliyor sperm kalitesi için. Her gün denemenize gerek yok bence.Arkadaşlar ben dün akşam atmıştım ovulasyon testimi onu ve bugünkileri ekliyorum
İlk defa yapıyorum mantığını da anlamaya çalışıyorum buradan öğrendim çoğu şeyi
1,2,3 kasım akşam beraberlik oldu şimdi yumurta çatlamış dimi yani öncesindeki üç günü değerlendirdim. Bu akşam ve yarını da değerlendirmem lazım dimi
Öncekiler spontan oldu zaten ama dün pik bugün çatlamış iki günü de değerlendirmek gerekmez mi sanki öyle okudumGenelde 2 günde 1 ilişki öneriliyor sperm kalitesi için. Her gün denemenize gerek yok bence.
Yok ama sadece çok sancım oldu gece ama kasıklarımda değil rahmimde hissettim sancıyı bilemiyorım kiDeğişik acaba kimyasal gebelik oldu da sen mi bilmedin kırmızı parçalar geldi mi sende yahutta farklı birşeyler adet anında
Canım ben şöyle biliyorum Eğer eşinde sperm sorunu yoksa kırmızı gördüğün gün ve ertesi 2 günü değerlendir onun haricindeki günler gün aşırıÖncekiler spontan oldu zaten ama dün pik bugün çatlamış iki günü de değerlendirmek gerekmez mi sanki öyle okudum
Sperm kadın vücudunda 2-3 gün arası yaşayabiliyor. Doktorlar da bu sebeple 2 günde 1 diyor. Ama tabiiki kısmet asla belli olmaz, ondan içinizden geldiği gibi yapın :)Öncekiler spontan oldu zaten ama dün pik bugün çatlamış iki günü de değerlendirmek gerekmez mi sanki öyle okudum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?