BAT 1-15 KASIM OLANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİM 🤰🏻🙏🏻

Kızlar selam benim 16 ekimde adet oldum 3 yıldır deniyoruz olmuyor sebepsiz deniyor. ilk denediğimiz aylarda 70 beta ile kimyasal oldum Sonrasında bir daha olmadı klomenler femaralar kullandım yok bir kere aşılama olduk yok. Geçen ay 14 ekimde adet olmam gerekiyordu 2 gün gecikti tuttu sandım çünkü pembe akıntı geldi hafif kahve falangebeyim sandım ama yok 16sında hasta oldum. Bu ayda yumurtlama zamanı gelmeden göğüs hassasiyetim başladı hala ağrım var şişlik yok Ahhhhhhh sebepsiz olmaması da beni benden alıyor. Sebebinin bulunamaması yoksa birdahaki ay tüp bebeğe başlayacağız.

Kizlar varmi reglime 6 gun kaldi marka miratech

Eklentiler

• 1000224894.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 60
  • 1000224893.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 28
  • 1000224892.webp
    4,2 KB · Görüntüleme: 58
Selam kizlar ben bugun kan verdim 5.44 cikti yumurtlama 22 ekimde idi degerlendirdik. Dr adet olursun gebelik yok dedi ama referans değeri 3 hafta 5.8 ile 72 yazıyor. Arada 0.44 fark var. Sizce napmam lazim?

En son adet tarihin ne birde adet döngünüz kaç oluyor canım

Selamm kac yasindasiniz acaba

En son 30 eylül adet gördüm döngüm de 30-31 gün, pek umudum yok sabah testim negatif çıktı zaten hayırlısı inşallah

Selam kizlar ben bugun kan verdim 5.44 cikti yumurtlama 22 ekimde idi degerlendirdik. Dr adet olursun gebelik yok dedi ama referans değeri 3 hafta 5.8 ile 72 yazıyor. Arada 0.44 fark var. Sizce napmam lazim?
Canım 2 gün sonra tekrar kan ver 5 ve üstü gebelik var diye biliyorum ben evde test varsa testi tekraralayıp koyulaşmasına bakın kan verene kadar

Canım 2 gün sonra tekrar kan ver 5 ve üstü gebelik var diye biliyorum ben evde test varsa testi tekraralayıp koyulaşmasına bakın kan verene kadar
Bende öyle düşündüm de her hastanenin referansı farklı ekran alıp atsin görürüz daha sağlıklı cevap veririz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…