- 21 Ekim 2025
- 153
- 29
- 13
- 24
Evet evet iyiyim perşembeye kadar regl olmazsam perşeöbe sanah test yapcamSen nasıl oldun bu arada biraz rahatsızlandım yazmıştın daha iyi misin
Evet bende öyle düşünüyorumBenim de hala ufak da olsa bir umut var içimde o kadar negatif görmeme rağmen inşallah güzel sonuçlar alırız canım. Ama olsa çıkardı diye düşünüyorum o yüzden kendimi olumsuza hazırladım
Onu yaptım dün pozitif gördümHiç duymamıştım ben
Amin inşallah teşekkür ederim canımamiiin teşekkür ederim. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah. benim pek belirtim yoktu sadece halsizlik vardı ve sürekli uyumak istiyordum. bir de yüzümde cok akne cıkmıştı
Ben de kendimi 6 kasıma sakladım ama o gün test yapmam imkansız, görümcemin yanına gidiyorum sabah 7 de sezaryen için yatışı yapılacak bakalım hayırlısıEvet evet iyiyim perşembeye kadar regl olmazsam perşeöbe sanah test yapcam
En son adet tarihin ne birde adet döngünüz kaç oluyor canımArkadaşlar merhaba adetim 4 gün gecikti bugün test yaptım negatif çıktı hamile olma ihtimalim var mı geç öğrenenler var mı acaba iki aydır korunmuyoruz adetim gecikmeye başladı geçen ay hamile olduğumu zannettim 2 gün sonra adet oldum bu ay da aynı şeyi yaşıyorum
simge canım burda belli olmuyor ama belki cozunurlugu gitmiştir.Kizlar varmi reglime 6 gun kaldi marka miratech
Selamm kac yasindasiniz acabaKızlar selam benim 16 ekimde adet oldum 3 yıldır deniyoruz olmuyor sebepsiz deniyor. ilk denediğimiz aylarda 70 beta ile kimyasal oldumSonrasında bir daha olmadı klomenler femaralar kullandım yok bir kere aşılama olduk yok. Geçen ay 14 ekimde adet olmam gerekiyordu 2 gün gecikti tuttu sandım çünkü pembe akıntı geldi hafif kahve falangebeyim sandım ama yok 16sında hasta oldum. Bu ayda yumurtlama zamanı gelmeden göğüs hassasiyetim başladı hala ağrım var şişlik yok Ahhhhhhh sebepsiz olmaması da beni benden alıyor. Sebebinin bulunamaması yoksa birdahaki ay tüp bebeğe başlayacağız.
Kızlar bilen yok muuuSelam kizlar ben bugun kan verdim 5.44 cikti yumurtlama 22 ekimde idi degerlendirdik. Dr adet olursun gebelik yok dedi ama referans değeri 3 hafta 5.8 ile 72 yazıyor. Arada 0.44 fark var. Sizce napmam lazim?
Ekran alıp atarsan bakalım canimSelam kizlar ben bugun kan verdim 5.44 cikti yumurtlama 22 ekimde idi degerlendirdik. Dr adet olursun gebelik yok dedi ama referans değeri 3 hafta 5.8 ile 72 yazıyor. Arada 0.44 fark var. Sizce napmam lazim?
Canım 2 gün sonra tekrar kan ver 5 ve üstü gebelik var diye biliyorum ben evde test varsa testi tekraralayıp koyulaşmasına bakın kan verene kadarSelam kizlar ben bugun kan verdim 5.44 cikti yumurtlama 22 ekimde idi degerlendirdik. Dr adet olursun gebelik yok dedi ama referans değeri 3 hafta 5.8 ile 72 yazıyor. Arada 0.44 fark var. Sizce napmam lazim?
Bende öyle düşündüm de her hastanenin referansı farklı ekran alıp atsin görürüz daha sağlıklı cevap veririzCanım 2 gün sonra tekrar kan ver 5 ve üstü gebelik var diye biliyorum ben evde test varsa testi tekraralayıp koyulaşmasına bakın kan verene kadar
Kızlar bakar mısınızArkadaşlar pik gününü kaçırmış olabilir miyim acaba son adet tarihim 23 Ekim. Döngüm 28 gün. Uygulama 6 Kasım pik diyor henüz hala pik goremedim
Bende öyle düşündüm de her hastanenin referansı farklı ekran alıp atsin görürüz daha sağlıklı cevap veririz
Valla bende oyle biliyordum normalde çoğu hastanede 2 den düşük çıkardı değerim.Canım 2 gün sonra tekrar kan ver 5 ve üstü gebelik var diye biliyorum ben evde test varsa testi tekraralayıp koyulaşmasına bakın kan verene kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?