- 3 Eylül 2025
- 17
- 4
- 1
- 23
Dayanamıyom kan vermeye gidicez merak ediyom oysaki bitane bebeğim var2 günde bir yap koyulaşırsa gebelik var ama koyulaşma olmazsa yalancı pozitif ama beklemek istemezsen kan ver
Canım ama bu gebelik olmazsa bunun üstüne hemen hamile kalırsın rahim kendi yerini hazırlıyor hiç üzülme sıkıntıya girme bak Görecen bu ay olmasada diğer ay kesin hamile kalırsın içimden geldi ama inşallah değerlerin yükselir hemen kan verme 4 5 gün bekle o zman daha net olur kimyasal mi degill mi diyeBana mi dediniz :)
Sen ne durumdasın canımBen burdayım diyor gözün aydın canım
Başka bir yazıda okumuştum biri awox negatif gösterdi bu test pozitif demişti ve gebeymiş inşallah sizin de öyledirHiç duymamıştım ben
Vula Life erken Gebelik testini duyan var mı
İnşallah ya ağzınızdan bal damlıyor :) ben su aralar dikkat edeceğim 2 gun ya da 4 gun sonra kan testini veririm. Daha önceki gebeligimde olan şeyleri yasiyorum cunku suan ama o düştü insallah bu da varsa oyle olmazCanım ama bu gebelik olmazsa bunun üstüne hemen hamile kalırsın rahim kendi yerini hazırlıyor hiç üzülme sıkıntıya girme bak Görecen bu ay olmasada diğer ay kesin hamile kalırsın içimden geldi ama inşallah değerlerin yükselir hemen kan verme 4 5 gün bekle o zman daha net olur kimyasal mi degill mi diye
Şimdi kini ne zman test yaptınız adetin kaçıncı gününde kan verdinizİnşallah ya ağzınızdan bal damlıyor :) ben su aralar dikkat edeceğim 2 gun ya da 4 gun sonra kan testini veririm. Daha önceki gebeligimde olan şeyleri yasiyorum cunku suan ama o düştü insallah bu da varsa oyle olmaz
var gibii telrar test yaptın mı senBat 6 kasım ovu testi bu sekilde
Amin canım yaBaşka bir yazıda okumuştum biri awox negatif gösterdi bu test pozitif demişti ve gebeymiş inşallah sizin de öyledir
Hangi marka ovulasyon testi Benim de regl'lı günüm bugün hala olmadım ovulasyon testinde aynı pik gibi çıktı sizin gibi çıktı benimkisi kaset testti amaBat 6 kasım ovu testi bu sekilde
Yok canım yapmadim bugün 2 damla kahverengi leke geldi o yuzden hic umudum yok kimyasal olabilir. Bir tane innovita yaptim dünde predictor oda 6. Dk da falan silik çıktı ama boyle lekelenme görünce bütün umudum gittivar gibii telrar test yaptın mı sen
Çook teşekkür ederim gecikmeyi bekliycem umarım başlamaz adetBence öyle yapma 1 2 gün gecikmeyi bekle zaten 2 gün kaldı adet olursan o gün gerek kalmaz zaten Gecikirsen yap sonuç alırsın zaten eğer şuanki lekelenme yerleşme kanaması ise inşallah öyledir3 günde kana karışsa bi 5 günde idrarda oda çok silik sonuç alırsın o yüzden bekle öyle yap derim
Benim reglim cok düzensiz gecen ay idrar testleri hep silik cikti ve 2 kez regl oldum. Bu ayda düzensiz oldugu icin uygulamadan bakıyorum uygulamaya gore birinde 3 birinde 4 gun gecikme gözüküyor. Ama benim yumurtlamam 22 ve 29 ekimde oldu ay cok karışık yaniŞimdi kini ne zman test yaptınız adetin kaçıncı gününde kan verdiniz
Innovita canım ben çok memnunum bu testlerden gunu gününe buldu..erken gebelik testi vardı onuda yapmıştım dpo 7de negatif dpo 10 yada 11 hatırlamıyorum çok silik çizgi çıkarmıştıHangi marka ovulasyon testi Benim de regl'lı günüm bugün hala olmadım ovulasyon testinde aynı pik gibi çıktı sizin gibi çıktı benimkisi kaset testti ama
İdrar yolu enfeksiyonundan korunmak için cranberry kullanmanızı tavsiye ederim ben de çok sık olurum bana iyi geliyorİ
Güzel haberlerle kapatırız inşallah. Hiç umudum yok gibi çok kötü grip olmuşum ilaçta kullanmak istemiyorum diğer aylarda da hep idrar yolu enfeksiyonum olmuştu.
Evet kullanıyorum, hatta yemiş olarak aldım çerez niyetine yiyorum. Korunmayı bıraktıktan sonra her ay neredeyse kendini gösteriyor.İdrar yolu enfeksiyonundan korunmak için cranberry kullanmanızı tavsiye ederim ben de çok sık olurum bana iyi geliyor
Hadi güzel haberlerDayanamıyom kan vermeye gidicez merak ediyom oysaki bitane bebeğim var2 yasinda
Ben o kadar silik çizgiden sonra dün akşam sulu pembe akıntı geldi sabahta kanama başladı adet oldum bat 1 kasımdıSen ne durumdasın canım
Bana doktorum yemiş değil de ocean ya da solgarın tabletinden önermişti. Tabikğ tedavi edici bir şey değil ama önleme açısından çok iyi. Ben de çok yaşıyorum ne yazık ki insanı mahvediyor özellikle psikolojik olarakEvet kullanıyorum, hatta yemiş olarak aldım çerez niyetine yiyorum. Korunmayı bıraktıktan sonra her ay neredeyse kendini gösteriyor.
Doktorumda bu markalari tavsiye etti ben direkt kendisini alıp yiyorum, arada ise kaynatıp meyve suyu gibi içiyorum dediğimde çok iyi yapıyorsun bu şekilde devam edebilirsin demişti. Ben kuru dutun da faydasını çok gördüm onu kaynatip içtim en son olduğumda bunları denedim şükür antibiyotik kullanmama gerek kalmadı. O kadar çok oldum ki psikolojikmen her ilişkiden sonra sanki yine enfeksiyon olmuşum gibi oluyor gerçekten çok kötü bir durum.Bana doktorum yemiş değil de ocean ya da solgarın tabletinden önermişti. Tabikğ tedavi edici bir şey değil ama önleme açısından çok iyi. Ben de çok yaşıyorum ne yazık ki insanı mahvediyor özellikle psikolojik olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?