NisfertilTakviyenizin adı nedir
Belirtiler kişiden kişiye değişir aslında bunlar yanıltıcı olabilir. 11 gün geçmişse testte çıkabilir kaset test yap rahatlaKızlar daha önce gebelik geçirenler veya bu döngüde gebe kalan canımız hamişlerimize bir şey sormak istiyorum, eğilip doğrulunca belimin ortasında batma hissediyorum belirgin ama akıntım 2 3 gün önce sulu ve fazlaydı şimdi azaldı yoğunlaştı bunun dışında belirtim yok belirli sebeplerden test yapamayabilirim o yüzden çok merak ediyorum dpo 11 bugüncevap verirseniz çok sevinirim
Bugün sabah days doctor negatifti dün değil ondan önceki gün yaptığım prodoctor silik pozitifti il dışına görümcemin yanına gidiyorum sanırım alıp yapmaya çekinirim evde de kalmadıBelirtiler kişiden kişiye değişir aslında bunlar yanıltıcı olabilir. 11 gün geçmişse testte çıkabilir kaset test yap rahatlainşallah vardır
İnşallah gebesindir çok dert etmezsen yapma daha çıkmayabilir zaten çok erkenBugün sabah days doctor negatifti dün değil ondan önceki gün yaptığım prodoctor silik pozitifti il dışına görümcemin yanına gidiyorum sanırım alıp yapmaya çekinirim evde de kalmadıadet olmazsam gebeyim sayıcam kendimi
Ay dert de edicem galiba :) çok stresliyim awox testlerim de hep kargoda kaldı eşim yapar artıkİnşallah gebesindir çok dert etmezsen yapma daha çıkmayabilir zaten çok erken
Gerçekten seninde değişik ve ilginçBenim reglim cok düzensiz gecen ay idrar testleri hep silik cikti ve 2 kez regl oldum. Bu ayda düzensiz oldugu icin uygulamadan bakıyorum uygulamaya gore birinde 3 birinde 4 gun gecikme gözüküyor. Ama benim yumurtlamam 22 ve 29 ekimde oldu ay cok karışık yani
Bende kimyasal gebelik geçirdigimde tahminin içi sanciyordu adet gibi yaşadımYok ama sadece çok sancım oldu gece ama kasıklarımda değil rahmimde hissettim sancıyı bilemiyorım ki
Evet içi inanılmaz sancıdıGerçekten seninde değişik ve ilginç
Bende kimyasal gebelik geçirdigimde tahminin içi sanciyordu adet gibi yaşadım
İnşallah hepimiz güzel haberler alırızAy dert de edicem galiba :) çok stresliyim awox testlerim de hep kargoda kaldı eşim yapar artıkama inşallah gebeyimdir eşim çok umutlu o üzülsün istemiyorum
Ama burda bu konuları okudukça stres ve beklenti çok artıyor çok zaman geçirmemek gerekliAy dert de edicem galiba :) çok stresliyim awox testlerim de hep kargoda kaldı eşim yapar artıkama inşallah gebeyimdir eşim çok umutlu o üzülsün istemiyorum
Evet ben buna katılıyorum ben ilk deneme yaptım 1 senedir korunuyordum o kadar takip ediyorum okuyorum ki herkes test yapıyor çizgi görüyor benimde göresüm geliyor sanırım buranın bazen zararıda varAma burda bu konuları okudukça stres ve beklenti çok artıyor çok zaman geçirmemek gerekli
Yani şimdi gebelik testleri silikde olsa pozitif gösteriyordu ve adetin üzerinden geçmiştiEvet içi inanılmaz sancıdı
Bir dahaki ayda öğrendim derken aradan kaç gün geçti bat yani onu anlamadım kusura bakmayın açıklar mısınız rica etsemBen geçen ay kimyasal gebelik geçirdim hatta o ay adet olmadım bir dahakinin ayında hamile olduğumu öğrendim yani geç döllenme olmuş zaten öğrendikten 1 hafta sürmedi kanamam başladı betam iki gunde bir artmiyordu çok az artıyordu hiç heveslenme senin için söylüyorum çünkü sonu hüsran oluyor ben aynısını yaşadım bir daha da bence kan verme adetin gelmesini bekle kimyasal gebelikte normal adet gibi oluyor rabbim gönlümüze göre versin ne diyim
Aynı şeyleri yaşamak ne güzelAynısını bende yasiyorum
Çok haklısın gerçekten teşekkür ederimmmAma burda bu konuları okudukça stres ve beklenti çok artıyor çok zaman geçirmemek gerekli
Sizin de sonucunuz merak ediyorum inşallah güzel haberleriniz alırız arkadaşlarAynı şeyleri yaşamak ne güzelinşallah bebiştendir bende daha adet olmadım dpo12
Amin canım Rabbim hepimizin gönlüne göre versin en doğruyu bilen o mevlam neylerse güzel eylerYani şimdi gebelik testleri silikde olsa pozitif gösteriyordu ve adetin üzerinden geçmiştitestlerin pozitif göstermesi kafa karışıklığı oluyor aklıma direk kimyasal gebelik geliyor kendini belli ettirmeden düşüyor sonuçta Allah gönlümüze göre versin ne diyim
Lekelenmen devam ediyor mu kesildi mi İnşallah yerleşmedirAynı şeyleri yaşamak ne güzelinşallah bebiştendir bende daha adet olmadım dpo12
Sizi çok merak ediyorumAynı şeyleri yaşamak ne güzelinşallah bebiştendir bende daha adet olmadım dpo12
Kesildi hiçbir leke falan yok Şuanlık beklemedeyim umarım adet gelmezLekelenmen devam ediyor mu kesildi mi İnşallah yerleşmedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?