BAT 1-15 KASIM OLANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİM 🤰🏻🙏🏻

Belirtiler kişiden kişiye değişir aslında bunlar yanıltıcı olabilir. 11 gün geçmişse testte çıkabilir kaset test yap rahatla inşallah vardır

Belirtiler kişiden kişiye değişir aslında bunlar yanıltıcı olabilir. 11 gün geçmişse testte çıkabilir kaset test yap rahatla inşallah vardır
Bugün sabah days doctor negatifti dün değil ondan önceki gün yaptığım prodoctor silik pozitifti il dışına görümcemin yanına gidiyorum sanırım alıp yapmaya çekinirim evde de kalmadı adet olmazsam gebeyim sayıcam kendimi

İnşallah gebesindir çok dert etmezsen yapma daha çıkmayabilir zaten çok erken

Gerçekten seninde değişik ve ilginç
Yok ama sadece çok sancım oldu gece ama kasıklarımda değil rahmimde hissettim sancıyı bilemiyorım ki
Bende kimyasal gebelik geçirdigimde tahminin içi sanciyordu adet gibi yaşadım

Ay dert de edicem galiba :) çok stresliyim awox testlerim de hep kargoda kaldı eşim yapar artık ama inşallah gebeyimdir eşim çok umutlu o üzülsün istemiyorum
Ama burda bu konuları okudukça stres ve beklenti çok artıyor çok zaman geçirmemek gerekli

Ama burda bu konuları okudukça stres ve beklenti çok artıyor çok zaman geçirmemek gerekli
Evet ben buna katılıyorum ben ilk deneme yaptım 1 senedir korunuyordum o kadar takip ediyorum okuyorum ki herkes test yapıyor çizgi görüyor benimde göresüm geliyor sanırım buranın bazen zararıda var

Evet içi inanılmaz sancıdı
Yani şimdi gebelik testleri silikde olsa pozitif gösteriyordu ve adetin üzerinden geçmişti testlerin pozitif göstermesi kafa karışıklığı oluyor aklıma direk kimyasal gebelik geliyor kendini belli ettirmeden düşüyor sonuçta Allah gönlümüze göre versin ne diyim

Bir dahaki ayda öğrendim derken aradan kaç gün geçti bat yani onu anlamadım kusura bakmayın açıklar mısınız rica etsem

Amin canım Rabbim hepimizin gönlüne göre versin en doğruyu bilen o mevlam neylerse güzel eyler

Lekelenmen devam ediyor mu kesildi mi İnşallah yerleşmedir
Kesildi hiçbir leke falan yok Şuanlık beklemedeyim umarım adet gelmez bugün halamın telefonuyla uyandım beni gelinlikle görmüş müjdeli haber diyor umutlandım çok aminbirde aslan burcuyum burç yorumlarımın hepsi gebelik diyor hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…