İnşallah en hayırlısı ile sağlıkla alırsın müjdeli haberi. Ve sonrada kucağınaEmin ol ne kadaar kan versek o kadar kötü oluyor evde bekliyecen adet olsan zaten hamile değilsin adet olmazsan belirtiler ortaya çıkarsa demekki hamilesin benim 44 gün oldu daha hastaneye gitmedim iki defadır test yapıyorum negatif ve daha da adet olmadım geç döllenme olunca baya gecikme oluyor 1 senedir uğraşıyoruz Bebek için ama demekki zamani değil geleceği günü bekliyor herşeyin hayırlısı olsun
Sonuç çıkınca haber eder misiniz?Merhabalar benim sat 7 Ekim bat 5 Kasım.
5 Kasım akşam saatlerinde bir tane after 10 diye bir gebelik testi yaptım negatif çıktı. 3 gündür hala adet olmadım. Göğüs hassasiyeti, kasıklarda batma, bacaklarda ağrı, sarı-krem akıntı yani aynı adet olacakmış gibi ağrılar çekiyorum. Dün sağlık ocağında kan verdim ama hala sonuç e nabıza düşmedi sanırım doktorun onayı ile düşüyor. Sizce gebe olabilir miyim?
Merhaba, hamileyim henüz cok basindaymis. Değerlerim 5.44 / 33.45 /79 cikti dusuk riski var sancidan ise gidemiyorum evde bisey yapamıyorumSizden ne haber kimyasal gebelikden şüphe ediyordunuz tekrardan kan verdiniz mi
Benim sat 4 ekimdeydi ayni sekilde idi belirtiler ve bas agrisi aniden gelip gitti 2 gun suan hamileyimSonuç çıkınca haber eder misiniz?
Allah'ım sağlıkla kucağınıza aldırsın inşaAllahBenim sat 4 ekimdeydi ayni sekilde idi belirtiler ve bas agrisi aniden gelip gitti 2 gun suan hamileyim
Sizinki ne kadarlık olmuşSağlıkla kucağınıza alın hayırlı olsun
Doktora gitmekten neden korkuyorsunuz. Vajinal muayene ve hormon testlerini yaptırmanız gebelik düşünüyorsanız daha iyi olmaz mı? Eskiden hep düzenli de oluyormuşsunuz hani pcos olsa be düzensiz regl olsa neyse ama bence sizin durumunuzda doktora gitmek çok gerekli. Umuyorum herşey yolundadır...Daha önce kimyasal gebelik yaşadım evliliğimin ilk ayiydi yani yaklaşık 6 ay önce ama kimyasal düşükten sonra bile hemen normale dönmüştü döngüm muayenelerde de bir sorun olmadığını söyledi doktor. O surecte gebeliği erken öğrendiğimiz için fazla kan verdim açıkçası bu kez öyle gücü bulamadığım için gitmedim. Pazartesiye randevu aldım ama içim içimi yiyor buraya sormak istedim
Maşallah Allah nazarlardan saklasınKızlar gözlerim dolu dolu dolu Allah isteyen herkese nasip etsin Eki Görüntüle 3671403
Ben henüz beklemedeyim bat 11 KasımSizinki ne kadarlık olmuş
Önemli olan 2 güne bir ne kadar yükseldiği. Değer yüksekse iyi anlamında olmuyor her zaman. Düşükse de yüksek de aynı aslında. Yeter ki sağlıkla yükselsin... Umuyorum sağlıkla, kolaylıkla, güzellikle ilerler gebeliğiniz.4 hafta 3 gün için 158 beta iyi mi kızlar
Kaç haftalık oldu sizinMerhaba, hamileyim henüz cok basindaymis. Değerlerim 5.44 / 33.45 /79 cikti dusuk riski var sancidan ise gidemiyorum evde bisey yapamıyorum
Amin amin inşallah şuan kim bu kadınlar kulübündeyse Bebek istiyorlarsa inşallah rabbim nasip etsin en kısa zamanda, banada inşallah lİnşallah en hayırlısı ile sağlıkla alırsın müjdeli haberi. Ve sonrada kucağınahaklısın gidip geldikçe daha kötü oluyor herşey en iyisi beklemek
Öyle düşünme git canım varsa ona göre takviyelere başlaman gerekiyorDaha önce yalancı gebelik yani kimyasal gebelik yaşadım erken öğrendiğim için de süreç zordu. Gitmeye cesaretim yok. Pazartesiye randevu aldım ama muhtemelen ona da gidemicem korkudan
Dpo 8 bugün predictor early yaptımGüvenilir bir marka mıydı inşallah vardır ya dpo kaçsınız?
Amin insallah :) dusuk riski var insallah gecerAllah'ım sağlıkla kucağınıza aldırsın inşaAllah
Bilmiyorum ki 3 haftalik anca vardır. Bu arada benim idrar testlerinde çıkmıyor cok sonradan cift cizgi oluyor. Hatta dr bana hamile değilsin dedi onu umursamadim bile. 5.44 iken 2 gun sonra gittim oyle deger yükseldiKaç haftalık oldu sizin
Merhaba test yaptin mi :),Aynı şeyleri yaşamak ne güzelinşallah bebiştendir bende daha adet olmadım dpo12
Geçer inşaAllah öyle risk olup da sağlıkla değeri yükselen ve keseyi gören çok var forumda. Stres yapmayın hiç. O da olumsuz etkiler çünkü. Güzel haberlerinizi almak duasıylaAmin insallah :) dusuk riski var insallah gecer
Amin insallah ilk 6 kat arttı bugun tam 48 saat doldurmadan test vermek zorunda kaldım bu kez 2 kat artmış korkuyorum... Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallahGeçer inşaAllah öyle risk olup da sağlıkla değeri yükselen ve keseyi gören çok var forumda. Stres yapmayın hiç. O da olumsuz etkiler çünkü. Güzel haberlerinizi almak duasıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?