BAT 1-15 KASIM OLANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİM 🤰🏻🙏🏻

İnşallah en hayırlısı ile sağlıkla alırsın müjdeli haberi. Ve sonrada kucağına haklısın gidip geldikçe daha kötü oluyor herşey en iyisi beklemek

Sonuç çıkınca haber eder misiniz?

Doktora gitmekten neden korkuyorsunuz. Vajinal muayene ve hormon testlerini yaptırmanız gebelik düşünüyorsanız daha iyi olmaz mı? Eskiden hep düzenli de oluyormuşsunuz hani pcos olsa be düzensiz regl olsa neyse ama bence sizin durumunuzda doktora gitmek çok gerekli. Umuyorum herşey yolundadır...

İnşallah en hayırlısı ile sağlıkla alırsın müjdeli haberi. Ve sonrada kucağına haklısın gidip geldikçe daha kötü oluyor herşey en iyisi beklemek
Amin amin inşallah şuan kim bu kadınlar kulübündeyse Bebek istiyorlarsa inşallah rabbim nasip etsin en kısa zamanda, banada inşallah l belki benim vardır ben bilmiyorum daha kan vermediğim için Rabbimin dediği olur ol derse olur

Daha önce yalancı gebelik yani kimyasal gebelik yaşadım erken öğrendiğim için de süreç zordu. Gitmeye cesaretim yok. Pazartesiye randevu aldım ama muhtemelen ona da gidemicem korkudan
Öyle düşünme git canım varsa ona göre takviyelere başlaman gerekiyor

Geçer inşaAllah öyle risk olup da sağlıkla değeri yükselen ve keseyi gören çok var forumda. Stres yapmayın hiç. O da olumsuz etkiler çünkü. Güzel haberlerinizi almak duasıyla
Amin insallah ilk 6 kat arttı bugun tam 48 saat doldurmadan test vermek zorunda kaldım bu kez 2 kat artmış korkuyorum... Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…