BAT 1-15 KASIM OLANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİM 🤰🏻🙏🏻

Bence hamile olsaydınız teste çıkardı artık bir doktora gidin isterseniz
Daha önce kimyasal gebelik yaşadım evliliğimin ilk ayiydi yani yaklaşık 6 ay önce ama kimyasal düşükten sonra bile hemen normale dönmüştü döngüm muayenelerde de bir sorun olmadığını söyledi doktor. O surecte gebeliği erken öğrendiğimiz için fazla kan verdim açıkçası bu kez öyle gücü bulamadığım için gitmedim. Pazartesiye randevu aldım ama içim içimi yiyor buraya sormak istedim

Rabbim hakkınızda hayırlısını versin

Kızlar 15 kasım regl bekleyenler maptınızzz var mı belirtiler testler
Ben aslında 13 ekimden beri bekliyorum da yok hiç birşey 13 Eylül'de regl oldum tam 30 gün sürer. Hatta kimyasal gebelik yaşadım düşük yaptığım gün ertesi ay da aynı gün oldu. Yani şaşmıyor. Ama eylülden beri regl görmüyorum. Kimyasal gebeligimi çok erken öğrendiğimden dolayı da çok kan verdim o yüzden de gitmek istemedim. Pazartesiye randevu aldım ama içim içimi yiyor. Evdeki yaptığım testlerde negatif. Sizce gebelik olabilir mi

Yani tam regl gününü bilsen daha iyi olur negatif çıktı diyosun ama regline uzun zaman varsa normal gibi de

Yani tam regl gününü bilsen daha iyi olur negatif çıktı diyosun ama regline uzun zaman varsa normal gibi de
En son 13 Eylül'de oldu 13 Ekim'de başlayacaktı. Kendimi bildim bileli düşük bile yaptım 30 gündür döngüm. Yani 13 ekim ve 13 Kasım diye gitmeliydi ama olmadı hala da yok

En son 13 Eylül'de oldu 13 Ekim'de başlayacaktı. Kendimi bildim bileli düşük bile yaptım 30 gündür döngüm. Yani 13 ekim ve 13 Kasım diye gitmeliydi ama olmadı hala da yok
13 elimden beri yoksa neden doktor gitmedin çok uzun bşr süre

Benimde geçen ay böyle 50 55 arası geçmişti normal adet gibi oluyor hiç hasraneye gitmeye gerek bile yok bol su için her lavaboya gittiğinde birşeylerin döküldüğünü göreceksiniz bende çok korktum ama gitmedim hastaneye beta kaçtı senin

Yok bu ay beta için kan veremedim işte henüz gidemedim. İlk gebeliğim de söylediğiniz gibi oldu boşuna o kadar git gel yapıp kan verdim doktor çok irdelemisti bu değer neden şöyle şu değer neden bu kadar falan diye benim sorum da şu aslında 52 gündür regl olmuyorum ama idrar testi negatif çıktı. Böyle olup da hastanede pozitife dönen var mıdır? Gebe miyimdir. Çünkü düşük yaşadığım halde bile günü gününe oldum ben. O zaman da zaten regl çok düzenli normalde diye hemen fark etmiştim neden gecikti diye şüpheden.

Emin ol ne kadaar kan versek o kadar kötü oluyor evde bekliyecen adet olsan zaten hamile değilsin adet olmazsan belirtiler ortaya çıkarsa demekki hamilesin benim 44 gün oldu daha hastaneye gitmedim iki defadır test yapıyorum negatif ve daha da adet olmadım geç döllenme olunca baya gecikme oluyor 1 senedir uğraşıyoruz Bebek için ama demekki zamani değil geleceği günü bekliyor herşeyin hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…