BAT 1-15 KASIM OLANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİM 🤰🏻🙏🏻

Canım benim beta bu akşam 6000 çıktı senin ne durumda
Ben beta takibinş bıraktım canım perşembe günü keseyi gördük daha bebek henüz küçük dedi haftaya inşallah banada geç yumurtlama dedi ama kan değerlerim ve kese boyu uyumluymuş haftaya çarşamba birdaha gideceğim inşallah kontrole bebiş inşallah kendini gösterir sen ne yaptın gittin mi doktora

İnşallah bu ay hiç yaşamadığım şeyler yaşadım daha önce lekelenme yaşamamıştım ve önceden adet öncesi kuruluk olurdu bu ay ise yumurta akıntısı gibi akıntı oldu
Sizin testinizi merak ediyorum ben de kanama olmadı ama kuruluk yaşamadım adet öncesi umarım hamilesinizdir bana da umut olur

Bende doktora söyledim birden 6000 oldu deger diye. Yumurtlamaya göre 3+1 benimde gayet iyi bir artış dedi pazartesiyi bekliyoruz canım insallah bizde keseyi görürüz yoksa kafayı yicek gibiyim surekli bir araştırma yapıyorumm

D dudububu66 ben adet olduktan sonra babamın yanına gittim bu ay topiğe giremedim şimdi geriye dönük okudum mesajları canımmm çokkk sevindim hayırlısı olsun sağlıkla gelsinn inşallahh

yani iki defa yaptim ikiside pozitif çıkardı ilki cok silikti 2 gun sonra tekrarladim daha netti aksam bi daha baska test yaptim oda negatifti o yuzden yalanci pozitif diyorum kimyasal hic dusunmedim
evet geçen ay bende ciddi yalancı pozitifler gördüm duygu dengem bozuldu resmen.o yüzden erken test yapmaya başlamayacağım.Dayanabildiğim yere kadar dayanacağım canım bat 28 kasım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…