Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde bat 27 kasımKızlar benim de bat 30 Kasım bugün 14.gun asla pik olmuyor ovulasyon testim çok canım sıkkın inşallah hepimizin bu ay olur
Benim de öyle korkmaya başladım olmayacak mı diyeBenimde bat 27 kasım
6 kasımdan beri yapıyorum pik olmuyor
21 kasım benımSenin bat ne zamandı
İlk yaptığımda daha belirgin kurudukça kayboluyor anlamıyorum pik olup olmadığınıBenim de öyle korkmaya başladım olmayacak mı diye![]()
Ben bu kaset testleri hiç yapamadım ovulasyonda canım benim de yok gibi çıkıyordu başka test aldım sanırım biraz koyulasmaya başladı ama bu da pik değilİlk yaptığımda daha belirgin kurudukça kayboluyor anlamıyorum pik olup olmadığını
Sanki 1-2 güne pik olacak gibi senin kiBen bu kaset testleri hiç yapamadım ovulasyonda canım benim de yok gibi çıkıyordu başka test aldım sanırım biraz koyulasmaya başladı ama bu da pik değil
Evet ben kaset testle hiç pik göremedim cope attım ama sizin daha var gibiSanki 1-2 güne pik olacak gibi senin ki
Bende bu testlerden bulamadım malesef sende ki testler daha doğru gösteriyor bence bende varla yok gibi
Valla bilmiyorum ki değerlendirmeye çalışıyorum yinede günleri ama bu ay boşa gitti gibiEvet ben kaset testle hiç pik göremedim cope attım ama sizin daha var gibi
İnşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız benimde bu ay ikinci deneme olacak geçen ay gelişi güzel denedik bu ay ovulasyon ile bakıyorumBenimde Bat 20 Kasım kızlar ilk denememdi heyecanla bekliyorum sonucuinşallah bebişlerimiz olur
Benimde Bat 20 Kasım kızlar ilk denememdi heyecanla bekliyorum sonucuinşallah bebişlerimiz
İnşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız benimde bu ay ikinci deneme olacak geçen ay gelişi güzel denedik bu ay ovulasyon ile bakıyorum![]()
Kesinlikle öyle inşallah bu ay güzel bir ay olsunBu muhabbetler oyle bı sey ki yani bazısında zırt diye oluyor bazısı o kadar dıkkat edıyor olmuyor demek ki mesele bızım ıstememız degıl onun bızı ıstemesı dıye dusunuyorum cok sınır bozucu olabılıyor
Değerlendir canım ama bence yeni olacak pikValla bilmiyorum ki değerlendirmeye çalışıyorum yinede günleri ama bu ay boşa gitti gibi
Aminnn hadi bakalım ovulasyon inşallah işe yararİnşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız benimde bu ay ikinci deneme olacak geçen ay gelişi güzel denedik bu ay ovulasyon ile bakıyorum![]()
Tabikii öyle nasip kısmet işleri aslında stres yapmamak gerekiyorBu muhabbetler oyle bı sey ki yani bazısında zırt diye oluyor bazısı o kadar dıkkat edıyor olmuyor demek ki mesele bızım ıstememız degıl onun bızı ıstemesı dıye dusunuyorum cok sınır bozucu olabılıyor