Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu güzel mesajın için teşekkür ederim canımCanını hic sıkma canim bende eylülde testler yaptim hep silikti kan verdim negatifti. Hatta kan verdikten sonra bel ağrısı sancılı bir reglim olmustu bu ay haberi aldım. Bir bakmissin bu ay tutturdun sakin umudunu kesme. Ama aklından çıkartmaya calis afedersin bebek odaklı calisma. Ben geçen ay yuzunden artik olmuyorsa olmuyor diyip kafadan çıkardım belki ondan oldu. Bir de ben D vitamini kullandım o da yumurta kalitesini iyilestiriyor dediler
Yani pek yok arada kasığımda sızı hissediyorum Nadir birde göğüs hassasiyetim normalde bu şekilde olmazdı bazen adetten bir iki gün önce olur ya da hiç olmazdı alt karımda hafif hadi sancı oluyor orda bir kaç defa olduVarmı belirtilerim falan
Evet bir vakit sonra çok bunaltıyor insanı malesef... Korkulacak birşey yoktur inşaAllahVajinal muayeneye düzenli giriyorum evlendigimden beri ve hormon testlerini rutin veriyordum o yüzden de açıkçası artık yoruldum ve korkudan gitmedim.
Pazartesi günü düşer muhtemelen sisteme. Haber edersiniz. İnşaAllah güzel bir haber gelir...Bugün aniden bayılma hissi vs oluştu acile gittim tekrar kan aldılar doktorun başı kalabalıktı negatif deyip gönderdi. Kaç olduğunu söylemedi. E nabıza da düşmedi zaten. Yani yok ama hala adet olmadım. Normalde günü gününe olurdum. Bakalım hayırlısı olsun.
Bat 12 kasım olanlar varmıPazartesi günü düşer muhtemelen sisteme. Haber edersiniz. İnşaAllah güzel bir haber gelir...
Benim 8-9 kasım idi 8 gelmedi bekliyorum testler negatif...Bat 12 kasım olanlar varmı
Doktor sözüne itibar etme sonuç çıkınca paylaşır mısın bizimle? Bana da dr hamile değilsin dedi 2 kez ama hamilelik cikti. Artik her dr a guvenilmiyoBugün aniden bayılma hissi vs oluştu acile gittim tekrar kan aldılar doktorun başı kalabalıktı negatif deyip gönderdi. Kaç olduğunu söylemedi. E nabıza da düşmedi zaten. Yani yok ama hala adet olmadım. Normalde günü gününe olurdum. Bakalım hayırlısı ololsun.
Ben dünde yazmıştım buraya. En son 7 Kasım'da bı test yaptımnerken gebelik testi awox marka. İlk beş dakika içerisinde pozitif çıktı. Daha sonra yani bugün şuan 9 Kasım'da tekrar kaset test yaptım arimed marka. Oda telefonda pek belli olmuyo ama bildiğim aşırı silik bi pembe cikti. Kırgınlık olmasın tekrar diye hastaneye gitmek istemiyorum. Ama ilk defa silikte olsa iki çizgi görüyorum. İki günde adet gecikmem var..Birşey sormak istiyorum..
8 Ekim'de adet oldum. Yumurtlama günümde dahil birlikteliğimiz oldu.30 Ekim'de doktor randevum vardı başka birşey için..ultrasonda bakar bakmaz o an kalk test ver rahim duvarın olması gerkeenden fazla kalin 18mm buda gebelikte mümkün dedi ama o zmn eğer gebelik oluşmusa bile ya 5 ya 6 günlüktü. Test verdim normalde beyan hep sifirdi o gün bir çıkmıştı ilk defa negatifiti ama ben hala bekliyorum. Adetim şasmaz normalde dün adet olmam lazımdı olmadım erken gebelik testi yaptım silik şekilde ikinci çizgi çıktı ama neredeyse hemen 5 dakika dolmadan. Kasık agrilarimda sol tarafimda oluyo 2 haftadır ara ara gelip gidiyo adet ağrısı gibi. Sizce hamilemiyim? İnşallah öyleyim dir
Ben test yapmıyorum tam 1 yıl oldu bu ay deneyelı onceden oladar test yaptımkı bu ay pek gebelık umuduyla hareket etmedım ama normalde gununden once olmaya baslamıstım 4 aydır sımdı daha gelmedi çok fazlada gogus agrım bel agrım var kasıklarıma arada batmalar oluyo vajına gırsım bıle ağrıyorBenim 8-9 kasım idi 8 gelmedi bekliyorum testler negatif...
Hadi hayrlısı ile güzel haberi verirsiniz inşaAllahBen test yapmıyorum tam 1 yıl oldu bu ay deneyelı onceden oladar test yaptımkı bu ay pek gebelık umuduyla hareket etmedım ama normalde gununden once olmaya baslamıstım 4 aydır sımdı daha gelmedi çok fazlada gogus agrım bel agrım var kasıklarıma arada batmalar oluyo vajına gırsım bıle ağrıyor
Sabah sonuç e nabıza göründü beta 0,1 yani negatif ama hala regl olmadım bakalımDoktor sözüne itibar etme sonuç çıkınca paylaşır mısın bizimle? Bana da dr hamile değilsin dedi 2 kez ama hamilelik cikti. Artik her dr a guvenilmiyo
Insallah canım bekleyen herkes verır bu ay adet olmayı beklıyorum doktora gıdıcem yumurta büyütme catlatma vs yapacaktı adet olunca gel dedı bu seferde olmadım bakalım gene neler donuyo ıcerdeHadi hayrlısı ile güzel haberi verirsiniz inşaAllah![]()
Insallah canım bekleyen herkes verır bu ay adet olmayı beklıyorum doktora gıdıcem yumurta büyütme catlatma vs yapacaktı adet olunca gel dedı bu seferde olmadım bakalım gene neler donuyo ıcerde
Amın canımgerek kalmaz inşaAllah hiçbirine .
Normalde adetlerin düzenli mi canimBenim 8-9 kasım idi 8 gelmedi bekliyorum testler negatif...
Evet 29-30 güne bir olurum hep nadiren 28 ya da 31 de olabiliyor.Normalde adetlerin düzenli mi canim