• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BAT 1-15 KASIM OLANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİM 🤰🏻🙏🏻

kızlar selam, adetim 4 gün geciktiğinde kan testi yaptırdım 27,84 beta çıktı 2 gün sonra 49,84 çıktı tam 2 katı değil sanki gecikme gününe göre de artış az geç döllenme olabilir mi? pazartesi yine vericem bunu yaşayan var mı daha önce? :(

Canını hic sıkma canim bende eylülde testler yaptim hep silikti kan verdim negatifti. Hatta kan verdikten sonra bel ağrısı sancılı bir reglim olmustu bu ay haberi aldım. Bir bakmissin bu ay tutturdun sakin umudunu kesme. Ama aklından çıkartmaya calis afedersin bebek odaklı calisma. Ben geçen ay yuzunden artik olmuyorsa olmuyor diyip kafadan çıkardım belki ondan oldu. Bir de ben D vitamini kullandım o da yumurta kalitesini iyilestiriyor dediler
Bu güzel mesajın için teşekkür ederim canım🙏🏻 bende folik asit kullanıyorum 3 ay oldu onun dışında tahlillerimi yaptırdım vitaminlerim gayet iyi çok şükür ve ilk denememizdi o yüzden pek üzülmüyorum ama Ovulasyon yapmıycam bu ay ve öyle dpo saymak inan beni strese soktu akışına bırakıyorum artık nasip diyelim🙏🏻❤️
Bu arada daha 1 yıllık evliyim bilinçsizdim ama çok kez doktora gidip bilgi edindim vee çok heyecanlıyım 🥰

Varmı belirtilerim falan
Yani pek yok arada kasığımda sızı hissediyorum Nadir birde göğüs hassasiyetim normalde bu şekilde olmazdı bazen adetten bir iki gün önce olur ya da hiç olmazdı alt karımda hafif hadi sancı oluyor orda bir kaç defa oldu

Bugün aniden bayılma hissi vs oluştu acile gittim tekrar kan aldılar doktorun başı kalabalıktı negatif deyip gönderdi. Kaç olduğunu söylemedi. E nabıza da düşmedi zaten. Yani yok ama hala adet olmadım. Normalde günü gününe olurdum. Bakalım hayırlısı olsun.
Pazartesi günü düşer muhtemelen sisteme. Haber edersiniz. İnşaAllah güzel bir haber gelir...

Bugün aniden bayılma hissi vs oluştu acile gittim tekrar kan aldılar doktorun başı kalabalıktı negatif deyip gönderdi. Kaç olduğunu söylemedi. E nabıza da düşmedi zaten. Yani yok ama hala adet olmadım. Normalde günü gününe olurdum. Bakalım hayırlısı ololsun.
Doktor sözüne itibar etme sonuç çıkınca paylaşır mısın bizimle? Bana da dr hamile değilsin dedi 2 kez ama hamilelik cikti. Artik her dr a guvenilmiyo

Birşey sormak istiyorum..
8 Ekim'de adet oldum. Yumurtlama günümde dahil birlikteliğimiz oldu.30 Ekim'de doktor randevum vardı başka birşey için..ultrasonda bakar bakmaz o an kalk test ver rahim duvarın olması gerkeenden fazla kalin 18mm buda gebelikte mümkün dedi ama o zmn eğer gebelik oluşmusa bile ya 5 ya 6 günlüktü. Test verdim normalde beyan hep sifirdi o gün bir çıkmıştı ilk defa negatifiti ama ben hala bekliyorum. Adetim şasmaz normalde dün adet olmam lazımdı olmadım erken gebelik testi yaptım silik şekilde ikinci çizgi çıktı ama neredeyse hemen 5 dakika dolmadan. Kasık agrilarimda sol tarafimda oluyo 2 haftadır ara ara gelip gidiyo adet ağrısı gibi. Sizce hamilemiyim? İnşallah öyleyim dir
Ben dünde yazmıştım buraya. En son 7 Kasım'da bı test yaptımnerken gebelik testi awox marka. İlk beş dakika içerisinde pozitif çıktı. Daha sonra yani bugün şuan 9 Kasım'da tekrar kaset test yaptım arimed marka. Oda telefonda pek belli olmuyo ama bildiğim aşırı silik bi pembe cikti. Kırgınlık olmasın tekrar diye hastaneye gitmek istemiyorum. Ama ilk defa silikte olsa iki çizgi görüyorum. İki günde adet gecikmem var..

Eklentiler

• chatgpt-1762674010422.webp
    chatgpt-1762674010422.webp
    28,1 KB · Görüntüleme: 40
  • chatgpt-1762673980332.webp
    chatgpt-1762673980332.webp
    25,9 KB · Görüntüleme: 40
Benim 8-9 kasım idi 8 gelmedi bekliyorum testler negatif...
Ben test yapmıyorum tam 1 yıl oldu bu ay deneyelı onceden oladar test yaptımkı bu ay pek gebelık umuduyla hareket etmedım ama normalde gununden once olmaya baslamıstım 4 aydır sımdı daha gelmedi çok fazlada gogus agrım bel agrım var kasıklarıma arada batmalar oluyo vajına gırsım bıle ağrıyor

Ben test yapmıyorum tam 1 yıl oldu bu ay deneyelı onceden oladar test yaptımkı bu ay pek gebelık umuduyla hareket etmedım ama normalde gununden once olmaya baslamıstım 4 aydır sımdı daha gelmedi çok fazlada gogus agrım bel agrım var kasıklarıma arada batmalar oluyo vajına gırsım bıle ağrıyor
Hadi hayrlısı ile güzel haberi verirsiniz inşaAllah 😊🤲

Arkadaşlar testimi yorumlar mısınız rica etsem ne zaman ilişki olmalı

Eklentiler

• 1000080305.webp
    1000080305.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 22
Kizlar size birşey soracam çok özür dilerim ama dün gece ilişki anında acıma oluyirdu çok zor oldu neden acaba ya kötü birşey değildir değil mi hamilelikle bir alakası değil bence ilk defa başıma geldi 🤦

Back
X