• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BAT 1-15 KASIM OLANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİM 🤰🏻🙏🏻

Benimde 20 Kasım bat canım erken değil mi belirtiler için ne zaman yumurtlama oldu benim dün yani 8 Kasım oldu
Uygulama 6 Kasım gösteriyordu ama ben 5 Kasım'da şiddetli bir sol kasık ağrısı cektim tabi 2 kasimla 7 Kasım arasini güzel değerlendirdik evet çok erken ama bir umut işte ağır birseyde kaldirmadim bir anda sağ boslugum ağrımaya başladı suyu da düzenli içerim şuan herşey bana belirti gibi geliyor 😔

Uygulama 6 Kasım gösteriyordu ama ben 5 Kasım'da şiddetli bir sol kasık ağrısı cektim tabi 2 kasimla 7 Kasım arasini güzel değerlendirdik evet çok erken ama bir umut işte ağır birseyde kaldirmadim bir anda sağ boslugum ağrımaya başladı suyu da düzenli içerim şuan herşey bana belirti gibi geliyor 😔
Seninle aynı gibi günlerimiz canım benim de uygulama 6 aı gösteriyor ben ovulasyon testi kullandım 8 Kasım'da sağ kasığım çok şiddetli ağrıyordu yumurtlama dün oldu sanırım testte köyü cizgiyi dün gördüm. Bende 4-8 kasımı değerlendirdim

Seninle aynı gibi günlerimiz canım benim de uygulama 6 aı gösteriyor ben ovulasyon testi kullandım 8 Kasım'da sağ kasığım çok şiddetli ağrıyordu yumurtlama dün oldu sanırım testte köyü cizgiyi dün gördüm. Bende 4-8 kasımı değerlendirdim
İlk defa da ovulasyon testi kullandım bu ay

Eklentiler

• 1000080305.webp
    1000080305.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 65
Ay umarım olmuştur 🤲kaç aydir deniyorsunuz peki

Kızlar bat 14 Kasım sizce çizgi pembe mi ve görüyor musunuz ? Sabah yapmıştım erken gebelikte birşey çıkmamıştı , idrara sıkışık gittim az önce 2 dakika içinde bu çıktı ama test freely ne diyorsunuz

Eklentiler

• IMG_6453.webp
    IMG_6453.webp
    40,3 KB · Görüntüleme: 54
  • IMG_6452.webp
    IMG_6452.webp
    38 KB · Görüntüleme: 47
  • IMG_6451.webp
    IMG_6451.webp
    30,9 KB · Görüntüleme: 38
  • IMG_6449.webp
    IMG_6449.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 33
  • IMG_6448.webp
    IMG_6448.webp
    24,7 KB · Görüntüleme: 32
Kızlar bat 14 Kasım sizce çizgi pembe mi ve görüyor musunuz ? Sabah yapmıştım erken gebelikte birşey çıkmamıştı , idrara sıkışık gittim az önce 2 dakika içinde bu çıktı ama test freely ne diyorsunuz
Bende bu şekilde öğrenmiştim ilk gebeliğimi bence var cnm

Back
X