Bana nedense ilk mesajınızı okudugumdan buyana siz hamile gibi geliyorsunuz bilmiyorum öyle bir enerji hissediyorum sizden ama tabi nasipYaaa cidden kafayı yedik ben de 7 gün var ama acaba olcam mı yoksa bebiş mi var bilmiyorum
yaptınız mı acaba ,benimde o marka var regl günü gelmeden yapmak istemıyorum ama sizin erkenden çıkarsa bi umutElimde laboquick kaset test var değer 10 ken algılıyor demişler burda ama cesaret edip yapamadım bu testi kullanan var mı
Ağlarımm amaaaa inşAllahhh sağlıklı olsun daa o kadar çok istiyorum ki anlatamam yaaa isteyen herkese içinde de bizlere nasip olsunnnBana nedense ilk mesajınızı okudugumdan buyana siz hamile gibi geliyorsunuz bilmiyorum öyle bir enerji hissediyorum sizden ama tabi nasip
Ben bitirdim elimdekileri ama 13 iken algıladı tabi flaş ışığı ya da fotoyu siyah beyaz yapınca görmüştüm o ayrı meseleElimde laboquick kaset test var değer 10 ken algılıyor demişler burda ama cesaret edip yapamadım bu testi kullanan var mı
Evet bende de görünüm var dendi önce ama mr ve kan tahlillerim güzel geldi. 1 döngü kullandım bende iyi geldi yine deBen poliversin kullanıyorum. İnositol var içeriğinde. Doktor verdi etkiliymiş baya
Ben de görünüm denmişti kullandım ve mr a girdim hiç bir şey yok denildiİnositolü bu ara çok okudum gittiğim zaman soracağım
Benim ilk gebelikte asla belirtim olmamıştı ama onun dışında korunmayı bıraktığım ilk ay tüm belirtileri yaşamıştımKızlar bi uygulama bata 8 kaldı diyor biri 6 gün kaldı diyor hiç belirtim yok hatta geçen ay 1 hafta kala adet sancısı gibi çok sancım olmuştu bu ay oda yok arada sağ kasığım ağrıyordu 2 gündür bitti ağrı , sanırım bu ayda olmadı .
umarım çok faydası olurGünaydınnnnn ben de inofolic combi kullanıyorum yani ikinci kutuyu aldım doktora sormadım valla
Bat a kaç gün var 2-3 gün varsa yapın istersenizElimde laboquick kaset test var değer 10 ken algılıyor demişler burda ama cesaret edip yapamadım bu testi kullanan var mı
Yok henüz yapmadım daha 6 günüm var bnm geçen ay reglden 4 gün önce innovita ve artımed silik çıkmıştı regl günüm predictor silik çıktı 5. Gün kan verdim negatif 14 gün gecikmeyle regl oldum o yüzden bu ay da hevesimin kursağımda kalmasından korkuyorumyaptınız mı acaba ,benimde o marka var regl günü gelmeden yapmak istemıyorum ama sizin erkenden çıkarsa bi umut
2 yada 3 temmuz gösteriyor benim ben günü gelmeden yapmak istemiyorum çok etkileniyorum sonra. Beklemeyi düşünüyorummmBat a kaç gün var 2-3 gün varsa yapın isterseniz
Daha 6 gün var hiç belirtim de yok inşallah bu ay bebeklerimiz bize tutunurBat a kaç gün var 2-3 gün varsa yapın isterseniz
Benim de 3 temmuz ben de beklerim ya ateşe bakıyorum ben ordan takip ediyorum regle 2 gün kala düşerse teste bile gerek yok reglimi beklerim. Ama yüksek devam ederse gebelik var demek. Alın size bedava test2 yada 3 temmuz gösteriyor benim ben günü gelmeden yapmak istemiyorum çok etkileniyorum sonra. Beklemeyi düşünüyorummm
Amiiin amiii insallah grupca Mart annelerine geceriz umarimDaha 6 gün var hiç belirtim de yok inşallah bu ay bebeklerimiz bize tutunur
Ayy çok istiyorum ya Rabbim bu ay yüzümüzü güldürsünAmiiin amiii insallah grupca Mart annelerine geceriz umarim
Ben de aynı fikirdeyim hatta test almadım erkenden yapatım diye ama merak başladı sabırsızlık başladııı daha 6 7 gün varr2 yada 3 temmuz gösteriyor benim ben günü gelmeden yapmak istemiyorum çok etkileniyorum sonra. Beklemeyi düşünüyorummm
6 tane testim var evde beklıyor kararlıyımBen de aynı fikirdeyim hatta test almadım erkenden yapatım diye ama merak başladı sabırsızlık başladııı daha 6 7 gün varr
İnşallah minik bir kalp oluşuyordurYaaa cidden kafayı yedik ben de 7 gün var ama acaba olcam mı yoksa bebiş mi var bilmiyorum
Amin inşallah isteyen herkes anneliği babalığı tatsın. Rabbim çok şükür bana bir evlat nasip etti. Hem de vajinismus ile uğraşırken. Şu anda 40 yaşındayım o kadar geç bebeğim oldu ki, 37 yaşımda doğum yaptım. Çok geç kaldım. Ama çok şükür ilk birlikteliğimde bebeğim oldu. İnşallah yuvamız bir bebek sesi ile daha şenlenir. Burada elini açmış herkese Rabbim bebek alışverişi yapmayı nasip etsinAşlah bağışlasın ne güzel Rabbim isteyen herkese nasip etsinnn
Kimyasalı burada öğrendim, genelde hep kimyasal gebelikten sonra gerçek gebelik oluyor yazmışlar. Hadi inşallahEvet evet umudum hep var bi boş bi kimyasal sadece korkuyorum biraz
Ne güzel bir dua.. dilerim hepimiz en yakın zamanda sağlıkla kavuşuruzAmin inşallah isteyen herkes anneliği babalığı tatsın. Rabbim çok şükür bana bir evlat nasip etti. Hem de vajinismus ile uğraşırken. Şu anda 40 yaşındayım o kadar geç bebeğim oldu ki, 37 yaşımda doğum yaptım. Çok geç kaldım. Ama çok şükür ilk birlikteliğimde bebeğim oldu. İnşallah yuvamız bir bebek sesi ile daha şenlenir. Burada elini açmış herkese Rabbim bebek alışverişi yapmayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?