Bat 1-2-3-4-5 Temmuz olanlar gelin birlikte bekleyelim 👼👩‍🍼🤰🏼

Bana nedense ilk mesajınızı okudugumdan buyana siz hamile gibi geliyorsunuz bilmiyorum öyle bir enerji hissediyorum sizden ama tabi nasip
Ağlarımm amaaaa inşAllahhh sağlıklı olsun daa o kadar çok istiyorum ki anlatamam yaaa isteyen herkese içinde de bizlere nasip olsunnn

Elimde laboquick kaset test var değer 10 ken algılıyor demişler burda ama cesaret edip yapamadım bu testi kullanan var mı
Ben bitirdim elimdekileri ama 13 iken algıladı tabi flaş ışığı ya da fotoyu siyah beyaz yapınca görmüştüm o ayrı mesele

Ben poliversin kullanıyorum. İnositol var içeriğinde. Doktor verdi etkiliymiş baya
Evet bende de görünüm var dendi önce ama mr ve kan tahlillerim güzel geldi. 1 döngü kullandım bende iyi geldi yine de
İnositolü bu ara çok okudum gittiğim zaman soracağım
Ben de görünüm denmişti kullandım ve mr a girdim hiç bir şey yok denildi
Benim ilk gebelikte asla belirtim olmamıştı ama onun dışında korunmayı bıraktığım ilk ay tüm belirtileri yaşamıştım demem o ki belirtilere takılmayalım
Günaydınnnnn ben de inofolic combi kullanıyorum yani ikinci kutuyu aldım doktora sormadım valla
umarım çok faydası olur

yaptınız mı acaba ,benimde o marka var regl günü gelmeden yapmak istemıyorum ama sizin erkenden çıkarsa bi umut
Yok henüz yapmadım daha 6 günüm var bnm geçen ay reglden 4 gün önce innovita ve artımed silik çıkmıştı regl günüm predictor silik çıktı 5. Gün kan verdim negatif 14 gün gecikmeyle regl oldum o yüzden bu ay da hevesimin kursağımda kalmasından korkuyorum

2 yada 3 temmuz gösteriyor benim ben günü gelmeden yapmak istemiyorum çok etkileniyorum sonra. Beklemeyi düşünüyorummm
Benim de 3 temmuz ben de beklerim ya ateşe bakıyorum ben ordan takip ediyorum regle 2 gün kala düşerse teste bile gerek yok reglimi beklerim. Ama yüksek devam ederse gebelik var demek. Alın size bedava test

2 yada 3 temmuz gösteriyor benim ben günü gelmeden yapmak istemiyorum çok etkileniyorum sonra. Beklemeyi düşünüyorummm
Ben de aynı fikirdeyim hatta test almadım erkenden yapatım diye ama merak başladı sabırsızlık başladııı daha 6 7 gün varr

Aşlah bağışlasın ne güzel Rabbim isteyen herkese nasip etsinnn
Amin inşallah isteyen herkes anneliği babalığı tatsın. Rabbim çok şükür bana bir evlat nasip etti. Hem de vajinismus ile uğraşırken. Şu anda 40 yaşındayım o kadar geç bebeğim oldu ki, 37 yaşımda doğum yaptım. Çok geç kaldım. Ama çok şükür ilk birlikteliğimde bebeğim oldu. İnşallah yuvamız bir bebek sesi ile daha şenlenir. Burada elini açmış herkese Rabbim bebek alışverişi yapmayı nasip etsin

Merhaba benim de bat 4 temmuz
Aslında gebelik gibi bir planım yoktu 22 aylık kızım
Bu ay adetten bir gün sonra korunmasız ilişki oldu
Sonrasında 22 ve 23 Haziran'da oldu
Olay şu benim döngüm hep değişken bir ay 27-30-29-28 hep değişiyor günü en fazla 34 en erken 24 olmuş luğu var son aylar 27 günde bir oluyordum ama Haziran'da 31.gün oldum o yüzden döngüm kestiremiyorum
Hamile kalmam diye düşünüyorum ama bilemiyorum da yapay zekaya göre ortalama döngüm 29 günmüş erken gebelik testi aldım iki tane farklı marka pazar günü yapacağım şehir dışına çikicam varsa gitmeden öğreneyim diyorum
Ama ilk gebeliğimde tek ilişkiyle kaldım
Belirti şuydu sürekli akıntım ve bel ağrım vardı üşüttüm veya enfeksiyon var sandım hatta bel ağrım o kadar şiddetliydi ki yavaş hareket ediyordum gün içinde adetine üç gün kala yolda yürürken yürümemi durduracak kadar sol tarafımda kasığımda şiddetli ağrı oldu dedim birşey var gittim test aldım ve o şekilde öğrendim şuan öyle şiddetli ağrım yok hee birde eşim göğüs uçlarımın karardığını çok hafif demişti ama ben baktığımda anlamıyordum erkeklerin görsel hafızaları çok kuvvetli
Sizce ben de ihtimal var mıdır olursa üzülmem zaten önümüzdeki kasım aralık gibi düşünüyorduk ama bu ay bir çılgınlık oldu sevinirim olursa tabi ☺

Ne güzel bir dua.. dilerim hepimiz en yakın zamanda sağlıkla kavuşuruz herkesin zamanı kendine göre akışında. Bir başkasına bakarak asla geç ya da erken diye düşünmemek gerekiyormuş. İçinde bulunduğunuz zamanın tadını çıkarın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…