- 19 Ocak 2022
- 552
- 615
- 53
- 38
Çok teşekkür ederimNe güzel bir dua.. dilerim hepimiz en yakın zamanda sağlıkla kavuşuruzherkesin zamanı kendine göre akışında. Bir başkasına bakarak asla geç ya da erken diye düşünmemek gerekiyormuş. İçinde bulunduğunuz zamanın tadını çıkarın
Sağlıkla gelsin tüm miniklerMerhaba benim de bat 4 temmuz
Aslında gebelik gibi bir planım yoktu 22 aylık kızım
Bu ay adetten bir gün sonra korunmasız ilişki oldu
Sonrasında 22 ve 23 Haziran'da oldu
Olay şu benim döngüm hep değişken bir ay 27-30-29-28 hep değişiyor günü en fazla 34 en erken 24 olmuş luğu var son aylar 27 günde bir oluyordum ama Haziran'da 31.gün oldum o yüzden döngüm kestiremiyorum
Hamile kalmam diye düşünüyorum ama bilemiyorum da yapay zekaya göre ortalama döngüm 29 günmüş erken gebelik testi aldım iki tane farklı marka pazar günü yapacağım şehir dışına çikicam varsa gitmeden öğreneyim diyorum
Ama ilk gebeliğimde tek ilişkiyle kaldım
Belirti şuydu sürekli akıntım ve bel ağrım vardı üşüttüm veya enfeksiyon var sandım hatta bel ağrım o kadar şiddetliydi ki yavaş hareket ediyordum gün içinde adetine üç gün kala yolda yürürken yürümemi durduracak kadar sol tarafımda kasığımda şiddetli ağrı oldu dedim birşey var gittim test aldım ve o şekilde öğrendim şuan öyle şiddetli ağrım yok hee birde eşim göğüs uçlarımın karardığını çok hafif demişti ama ben baktığımda anlamıyordum erkeklerin görsel hafızaları çok kuvvetli
Sizce ben de ihtimal var mıdır olursa üzülmem zaten önümüzdeki kasım aralık gibi düşünüyorduk ama bu ay bir çılgınlık oldu sevinirim olursa tabi ☺
Biliyor musunuz ben de öyle hissediyorumSağlıkla gelsin tüm minikler
Bu grupta çok yüksek gebelik haberi çıkacakmış gibi geliyor. Enerjiler çok iyi
bana da öyle geliyor ilk güzel haberi kim vericek bakalımmmmSağlıkla gelsin tüm minikler
Heyecanla bekliyoruz ciddenbana da öyle geliyor ilk güzel haberi kim vericek bakalımmmm
Ayyyy ben olsam başlamıştım kararlıyım ama yapmamaya evde yok diye yani haha6 tane testim var evde beklıyor kararlıyım
Ay inşAllahh hepimizinnn olsunnnİnşallah minik bir kalp oluşuyordur
Ne güzel dua ettin Allah razı olsun Rabbim sesini duysun isteyen herkese nasip etsinnnAmin inşallah isteyen herkes anneliği babalığı tatsın. Rabbim çok şükür bana bir evlat nasip etti. Hem de vajinismus ile uğraşırken. Şu anda 40 yaşındayım o kadar geç bebeğim oldu ki, 37 yaşımda doğum yaptım. Çok geç kaldım. Ama çok şükür ilk birlikteliğimde bebeğim oldu. İnşallah yuvamız bir bebek sesi ile daha şenlenir. Burada elini açmış herkese Rabbim bebek alışverişi yapmayı nasip etsin
Ay inşAllahhhhhhKimyasalı burada öğrendim, genelde hep kimyasal gebelikten sonra gerçek gebelik oluyor yazmışlar. Hadi inşallah
Var gibi inşAllahhh gönlümüze göre olur yaaMerhaba benim de bat 4 temmuz
Aslında gebelik gibi bir planım yoktu 22 aylık kızım
Bu ay adetten bir gün sonra korunmasız ilişki oldu
Sonrasında 22 ve 23 Haziran'da oldu
Olay şu benim döngüm hep değişken bir ay 27-30-29-28 hep değişiyor günü en fazla 34 en erken 24 olmuş luğu var son aylar 27 günde bir oluyordum ama Haziran'da 31.gün oldum o yüzden döngüm kestiremiyorum
Hamile kalmam diye düşünüyorum ama bilemiyorum da yapay zekaya göre ortalama döngüm 29 günmüş erken gebelik testi aldım iki tane farklı marka pazar günü yapacağım şehir dışına çikicam varsa gitmeden öğreneyim diyorum
Ama ilk gebeliğimde tek ilişkiyle kaldım
Belirti şuydu sürekli akıntım ve bel ağrım vardı üşüttüm veya enfeksiyon var sandım hatta bel ağrım o kadar şiddetliydi ki yavaş hareket ediyordum gün içinde adetine üç gün kala yolda yürürken yürümemi durduracak kadar sol tarafımda kasığımda şiddetli ağrı oldu dedim birşey var gittim test aldım ve o şekilde öğrendim şuan öyle şiddetli ağrım yok hee birde eşim göğüs uçlarımın karardığını çok hafif demişti ama ben baktığımda anlamıyordum erkeklerin görsel hafızaları çok kuvvetli
Sizce ben de ihtimal var mıdır olursa üzülmem zaten önümüzdeki kasım aralık gibi düşünüyorduk ama bu ay bir çılgınlık oldu sevinirim olursa tabi ☺
Ay ben de öyle hissediyorummmm Allahım aminnnnnnSağlıkla gelsin tüm minikler
Amin aminnn inşallahAmiiin amiii insallah grupca Mart annelerine geceriz umarim
Bende 34 yaşındayım yaş konusunda o kadar korkuyorum ki ne kadar doğru bilmiyorum ama hani bu sene olmazsa seneye hiç olmaz korkusu var içimde hep bir de arkadaşlarımızın çocukları okul çaginda vs. Sanki herkes bize kısırmışız gözüyle bakiyo gibi geliyo halbuki benimde bir gebeliğim düşükle sonuçlandı bu sefer inşallah olur sizinki de benimki deHerkese selam
Bende bat 4 Temmuz ile aranızdayımmm
İnşallah bu ay yüzümüz gülecek...
17-22 Haziran arası gebelik şansı yüksek günlerdi ovalusyonda 22 hazirandı . 17-18-21 Haziran degerlendirebildim. Yinede çok umutluyum . Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah.
O kadar heyecanlıyım ki günler geçmek bilmiyorBenim çok fazla düşük ve 2 tanede 24-25 haftalarda doğum ve kaybım oldu . En son Mart 2025 te kürtaj oldum . Yaşım da 39 o yüzden bu kadar aceleci davranıyorum .
Burdan çıkamiyorum yaKızlarrr günaydıntest gününe 1 gün daha yaklaştık
Benim geçen sene bir düşüğüm oldu ondan sonra korktum 1 sene düşünmedim bile sonrasında sigorta sorunumuz oldu 1 2 ayda ôyle dusunmedik GSS yaptık en son geçen ay en azından biraz maddi açıdan rahat olur diye muayene en azından bu ayda denedik ilk günden son güne kadar inş. Olur canım hepimizinki hayırlısıylane zamandır deniyorsunuz kızlar,bu ay ekstra birşey yapan oldu mu ?
Avokado napiyomuş bilmiyorum aydinlatirmisin canımBenim 1 yıl olmadı henüz bu ay jel kullandık avokado yemeye çalıştım hatta sen sorunca aklıma geldi 2 gündür yemedimd vitamini başladım birde bu sefer yumurtlama gününü 4 gün üst üste denedik bütün tuşlara bastık
Bi problem var mı pco gibi gibi inşAllah bol bol pozitif olur burdaaBenim geçen sene bir düşüğüm oldu ondan sonra korktum 1 sene düşünmedim bile sonrasında sigorta sorunumuz oldu 1 2 ayda ôyle dusunmedik GSS yaptık en son geçen ay en azından biraz maddi açıdan rahat olur diye muayene en azından bu ayda denedik ilk günden son güne kadar inş. Olur canım hepimizinki hayırlısıyla
Kimyasal nasıl oluyr acaba ?benim de geçen ay kimyasaldı,burada coğu kişinin kimyasaldan sonra hemen hamilelik olmuş diye okudum inşalah bizimde öyle olur
Belirti var mı pekiKızlar benim de 1 Temmuz
16-17 sinde yumurtlama oldu muhtemelen 10,13,14,17 sinde birlikte olduk dün beta baktırdım negatif adetten önce bakılamaz mı ya?? Tarihler ihtimali yükseltiyor gibiiiiii
Merhaba benimde adetime 10 gün var ama göğüslerim normalden fazla şiş hassas ve damarlar çok belirgin bide kasık ağrılarım var bu kadar erken belirti verebilir mi bide 5 gün sonra kan versem kan çıkar mı yani reglime 5 gün kala versem tahminimce yumurtlama 18 inde oldu kan vermek istediğim gün 12.gun olacak şuands da yumurtlama dan bir hafta gibi bir zaman geçtiBelirti var mı peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?