Bat 1-2-3-4-5 Temmuz olanlar gelin birlikte bekleyelim 👼👩‍🍼🤰🏼

Çok teşekkür ederim

Sağlıkla gelsin tüm minikler
Bu grupta çok yüksek gebelik haberi çıkacakmış gibi geliyor. Enerjiler çok iyi

Ne güzel dua ettin Allah razı olsun Rabbim sesini duysun isteyen herkese nasip etsinnn

Var gibi inşAllahhh gönlümüze göre olur yaa

Bende 34 yaşındayım yaş konusunda o kadar korkuyorum ki ne kadar doğru bilmiyorum ama hani bu sene olmazsa seneye hiç olmaz korkusu var içimde hep bir de arkadaşlarımızın çocukları okul çaginda vs. Sanki herkes bize kısırmışız gözüyle bakiyo gibi geliyo halbuki benimde bir gebeliğim düşükle sonuçlandı bu sefer inşallah olur sizinki de benimki de

ne zamandır deniyorsunuz kızlar,bu ay ekstra birşey yapan oldu mu ?
Benim geçen sene bir düşüğüm oldu ondan sonra korktum 1 sene düşünmedim bile sonrasında sigorta sorunumuz oldu 1 2 ayda ôyle dusunmedik GSS yaptık en son geçen ay en azından biraz maddi açıdan rahat olur diye muayene en azından bu ayda denedik ilk günden son güne kadar inş. Olur canım hepimizinki hayırlısıyla

Avokado napiyomuş bilmiyorum aydinlatirmisin canım

Bi problem var mı pco gibi gibi inşAllah bol bol pozitif olur burdaa

Belirti var mı peki
Merhaba benimde adetime 10 gün var ama göğüslerim normalden fazla şiş hassas ve damarlar çok belirgin bide kasık ağrılarım var bu kadar erken belirti verebilir mi bide 5 gün sonra kan versem kan çıkar mı yani reglime 5 gün kala versem tahminimce yumurtlama 18 inde oldu kan vermek istediğim gün 12.gun olacak şuands da yumurtlama dan bir hafta gibi bir zaman geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…