Ne güzel dualar ettin inşallah Allah herkesin gönlüne göre versinMerhaba herkese hem bu siteye hem de bu konulara yeni biriyim hatta çoğu şeyi o kadar az biliyorum ki cahilmişim resmen. Çocuk planımız olmadığından ovülasyon, pik günü falan bunlar hakkında doğru düzgün bilgim yoktu şimdi her şeyi öğreniyorum tek tek.
Yazılanları okumak çok tatlı bu arada. Heyecanımız çok güzel yaRabbim en kısa sürede güzel haberler almayı nasip etsin hepimizeeee
Benim bat 5 temmuz, hayırlısıyla yeni yeni değerlendirmeye başladık bu yaz Allahın izniyle hamile kalmak çok istiyorum. Tabi gerisi Allah’tan. Ben şimdiden beslenmeye dikkat etmeye başladım takviyelere başladım. Kürlerden de yapmayı düşünüyorum. Hepimiz için çok güzel şeyler olsun inşallah.
İnşallah canımMerhaba döllenme oluyordur büyük ihtimalle az daha sabır edelim test yaparız hep birlikteinşallah güzel sonuçlar alırız
Beklemek o kadar zor ki, sabır etmek zor bu konuda. İnşallah hamile olduğumuzu öğrensek duracak mı diye bekleriz. Sonra cinsiyeti ne diye bekleriz. Sonra nasıl doğacak.. Elimize alana kadar sınavBenimde 13 güno kadar sabırsızım kii bir an önce günler gecsin istiyorum
Merhaba, ben de vajinismus tedavisi gördüm ilk evlendiğimde. Ve başarabildiğim ilk ilişkimde hamile kalmıştım oğluma. Ondan sonra bu zamanlara dek hep zorlanıyordum. Artık acı vs hiç yok. Bebek de inşallah tutmuştur sizin de. Ben ikinci çocuğum için deniyorum şimdiKızlar bende bekleyenlerdenim ama öncelikle bi sorunum var paylaşmak istedim.
Vajinismusu yendim ama hala ilişkilerim ağrılı geçiyor. O nedenle çok fazla ilişkiye giremiyorum.
Bunun için 18 in de doktora gittim doktorum alttan ultrasonla inceledi vs. ve bana yumurtlama zamanın gelmiş dedi ben ise piki 17 sinde gördüm ve acı bişey biz sadece 19 unun gecesi değerlendirebildik.
daha çok çok erken ama bende sadece sırt ağrısı yaşıyorum siz bişeyler olmuş mudur bir kerede tutar mı?
bende çok istiyorum Rabb’im isteyen herkese hayırlı ve sağlıklı bir evlat nasip etsin
Benim de 10 gün var. Zaman yaklaştıkça kalbim pıt pıtBen de geçen ay kimyasal iki ay önce de boş gebelik yaşadım inşAllahhh tez zamanda nasip olur sağlıcaklaaa düşünmicem vücudum da kafam da yorgun dedim ama belirti gibi bişiler olunca aklım kayıyor ister istemez yaaaa ama beklicem 8 gün var yaa
Sorma yaaaa benim de öyle bi de midem çok ağırıyo sırtım ağırıyo göğüsletim şişti iyice acaba ya düştüm şuan 7 gün kaldııBenim de 10 gün var. Zaman yaklaştıkça kalbim pıt pıt
Başım da dönüyor. Kansızlıktan dönerdi benim hep ama artık kan değerlerim çok iyi, bir yıldır takviye alıyorum düzenli. Başım da dönünceSorma yaaaa benim de öyle bi de midem çok ağırıyo sırtım ağırıyo göğüsletim şişti iyice acaba ya düştüm şuan 7 gün kaldıı
İnşallah Allah razı olsun o kadar umutluyum kiMerhaba, ben de vajinismus tedavisi gördüm ilk evlendiğimde. Ve başarabildiğim ilk ilişkimde hamile kalmıştım oğluma. Ondan sonra bu zamanlara dek hep zorlanıyordum. Artık acı vs hiç yok. Bebek de inşallah tutmuştur sizin de. Ben ikinci çocuğum için deniyorum şimdi
Umutlarınız tez vakitte gerçek olsun inşallahİnşallah Allah razı olsun o kadar umutluyum ki
AminnUmutlarınız tez vakitte gerçek olsun inşallahTez vakitte burada bebek ismi önerisinde bulunalım birbirimize
1 temmuz bat bekliyorum hiç belirti de yok ama işte bir umutKızlar test yapan var mıııı
Benim bat bugündü. Pcos olmama rağmen uzun zamandır adetlerim düzenli. Birkaç gündür midem bulanıyor açlığa bir saniye bile dayanamıyorum. Midem çok bulanıyor aç olduğumda. Tabi bu hamilelik belirtisi mi hiç bilmiyorum adet öncesi durumu da olabilir. Adetim biter bitmez incir havuç kürü yapacağım inşallah işe yarar.
Çörekotu yağını balla karıştırıp bir tatlı kaşığı yiyorum her gün. Bazen unutuyorum düzenli yapacağım ben de. Bir de hayıt sirkem var ondan da içeceğim. Yediğime içtiğime dikkat ediyorum ama pcosta kilo vermek çok zorBende bu ay regl olursam bal tarçın çörekotu yapacağım 1 ay denemiştim adetlerim yumurtlamam çok düzenli olmuştu. İnşallah gerek kalmaz da.
Ben poliversin kullanıyorum. İnositol var içeriğinde. Doktor verdi etkiliymiş bayaGünaydın kızlar, hepimize güzel bir gün diliyorum. Pcos olan kız kardeşlerime inositol içerikli takviyeyi doktorlarına sorarak kullanabilirlerse öneririm.
Maalesef pcosta insülin direnci olduğu için kilo vermeyi zorlaştırıyormuş.Çörekotu yağını balla karıştırıp bir tatlı kaşığı yiyorum her gün. Bazen unutuyorum düzenli yapacağım ben de. Bir de hayıt sirkem var ondan da içeceğim. Yediğime içtiğime dikkat ediyorum ama pcosta kilo vermek çok zor
İnositolü bu ara çok okudum gittiğim zaman soracağımGünaydın kızlar, hepimize güzel bir gün diliyorum. Pcos olan kız kardeşlerime inositol içerikli takviyeyi doktorlarına sorarak kullanabilirlerse öneririm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?