Bat 1-2-3-4-5 Temmuz olanlar gelin birlikte bekleyelim 👼👩‍🍼🤰🏼

Ne güzel dualar ettin inşallah Allah herkesin gönlüne göre versin

Merhaba, ben de vajinismus tedavisi gördüm ilk evlendiğimde. Ve başarabildiğim ilk ilişkimde hamile kalmıştım oğluma. Ondan sonra bu zamanlara dek hep zorlanıyordum. Artık acı vs hiç yok. Bebek de inşallah tutmuştur sizin de. Ben ikinci çocuğum için deniyorum şimdi

Benim de 10 gün var. Zaman yaklaştıkça kalbim pıt pıt

Sorma yaaaa benim de öyle bi de midem çok ağırıyo sırtım ağırıyo göğüsletim şişti iyice acaba ya düştüm şuan 7 gün kaldıı
Başım da dönüyor. Kansızlıktan dönerdi benim hep ama artık kan değerlerim çok iyi, bir yıldır takviye alıyorum düzenli. Başım da dönünce daha erken mi bilmiyorum gerçi, o kadar çok istiyoruz ki vücudumuz oynuyor da olabilir

Benimde bat 3 Temmuz pcos var ve 5 sene olmadı 6 ay önce hamile kaldım kalbi durdu 3 aylıkken. İki aydır tedaviye başladım. 13 Haziran çatlatma iğnesi kullandım bu sabah dayanamayıp bir gebenin günlüğü testi vardı yaptım negatif ama erken yumurtladım adete 8 gün var duphaston a başladım olmuyorsa adet olayım diye hayırlısı dua edin bana da olur mu

İnşallah Allah razı olsun o kadar umutluyum ki

Benim bat bugündü. Pcos olmama rağmen uzun zamandır adetlerim düzenli. Birkaç gündür midem bulanıyor açlığa bir saniye bile dayanamıyorum. Midem çok bulanıyor aç olduğumda. Tabi bu hamilelik belirtisi mi hiç bilmiyorum adet öncesi durumu da olabilir. Adetim biter bitmez incir havuç kürü yapacağım inşallah işe yarar.

Bende bu ay regl olursam bal tarçın çörekotu yapacağım 1 ay denemiştim adetlerim yumurtlamam çok düzenli olmuştu. İnşallah gerek kalmaz da.

Bende bu ay regl olursam bal tarçın çörekotu yapacağım 1 ay denemiştim adetlerim yumurtlamam çok düzenli olmuştu. İnşallah gerek kalmaz da.
Çörekotu yağını balla karıştırıp bir tatlı kaşığı yiyorum her gün. Bazen unutuyorum düzenli yapacağım ben de. Bir de hayıt sirkem var ondan da içeceğim. Yediğime içtiğime dikkat ediyorum ama pcosta kilo vermek çok zor

Günaydın kızlar, hepimize güzel bir gün diliyorum. Pcos olan kız kardeşlerime inositol içerikli takviyeyi doktorlarına sorarak kullanabilirlerse öneririm.

Maalesef pcosta insülin direnci olduğu için kilo vermeyi zorlaştırıyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…