Bat 1-2-3-4-5 Temmuz olanlar gelin birlikte bekleyelim 👼👩‍🍼🤰🏼

Kızlar benimde 31 ağustos, 2 gündür sol böbreğime arkadan bir ağrı vuruyor. Birde sol kasıkta yine ara ara ağrı var. Böbrek için doktora mı gitmeliyim, bunlar gebelik belirtisi olabilir mi sizce

Kızlar benimde 31 ağustos, 2 gündür sol böbreğime arkadan bir ağrı vuruyor. Birde sol kasıkta yine ara ara ağrı var. Böbrek için doktora mı gitmeliyim, bunlar gebelik belirtisi olabilir mi sizce
Gebelik belirtisi böbrek hiç duymadım canım , den yinede doktora görün bence , kasık ağrısı olabilir belirti olarak . 31 Ağustos ne tarihi

daha var belki belirtiler daha başlamamıstır, umudunu yitirme

benim de 9 gün var gösteriyor ve hiç belirti yok yalnız değilsin benim de olmadı
Yalnız değilsin hiçbir belirtim yok

Baş dönmesi için erken olabilir ama belirti de olabilir o konuyu bilmiyorum yaa ama vücudumuz sağolsun yaktı beynimizi

Günaydın kızlar, hepimize güzel bir gün diliyorum. Pcos olan kız kardeşlerime inositol içerikli takviyeyi doktorlarına sorarak kullanabilirlerse öneririm.
Günaydınnnnn ben de inofolic combi kullanıyorum yani ikinci kutuyu aldım doktora sormadım valla

Çok yanlış düşünüyorsun bazıları belirtisiz olyo gönlünü rahat tut çiçeğimmm

Bnmde aynı hiç belirti yok son 6 gün bakalım kırmızıları görene kadar umut var

Elimde laboquick kaset test var değer 10 ken algılıyor demişler burda ama cesaret edip yapamadım bu testi kullanan var mı

Baş dönmesi için erken olabilir ama belirti de olabilir o konuyu bilmiyorum yaa ama vücudumuz sağolsun yaktı beynimizi
Gerçekten yaktı Daha 10 gün var benim reglime. Ama regl olacakmışım gibi geliyor bana sivilce falan nasip ne yapalım

Çok yanlış düşünüyorsun bazıları belirtisiz olyo gönlünü rahat tut çiçeğimmm
Benim 2 buçuk yaşında bir oğlum var. Ona hamileliğimde asla hiçbir belirti yoktu. Hatta hamilelikte bile ne mide bulantısı, ne aşerme hiçbir şey yoktu. Filmlerde böyle değil diye şaşırıyordum. Karnım şişmese hamile olduşuma inanmayacaktım kişiye göreyi bırak aynı annenin bir hamileliğinden diğeri bile farklı. Bu yüzden umutlara devam

Evet evet umudum hep var bi boş bi kimyasal sadece korkuyorum biraz

Aşlah bağışlasın ne güzel Rabbim isteyen herkese nasip etsinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…