Bende insülin direnci de çıkmadı hiç anlamadım niye veremiyorum bu kiloları imdaatMaalesef pcosta insülin direnci olduğu için kilo vermeyi zorlaştırıyormuş.
Gebelik belirtisi böbrek hiç duymadım canım , den yinede doktora görün bence , kasık ağrısı olabilir belirti olarak . 31 Ağustos ne tarihiKızlar benimde 31 ağustos, 2 gündür sol böbreğime arkadan bir ağrı vuruyor. Birde sol kasıkta yine ara ara ağrı var. Böbrek için doktora mı gitmeliyim, bunlar gebelik belirtisi olabilir mi sizce
daha var belki belirtiler daha başlamamıstır, umudunu yitirmeKızlar bi uygulama bata 8 kaldı diyor biri 6 gün kaldı diyor hiç belirtim yok hatta geçen ay 1 hafta kala adet sancısı gibi çok sancım olmuştu bu ay oda yok arada sağ kasığım ağrıyordu 2 gündür bitti ağrı , sanırım bu ayda olmadı .
Yalnız değilsin hiçbir belirtim yokKızlar bi uygulama bata 8 kaldı diyor biri 6 gün kaldı diyor hiç belirtim yok hatta geçen ay 1 hafta kala adet sancısı gibi çok sancım olmuştu bu ay oda yok arada sağ kasığım ağrıyordu 2 gündür bitti ağrı , sanırım bu ayda olmadı .
Baş dönmesi için erken olabilir ama belirti de olabilir o konuyu bilmiyorum yaa ama vücudumuz sağolsun yaktı beynimiziBaşım da dönüyor. Kansızlıktan dönerdi benim hep ama artık kan değerlerim çok iyi, bir yıldır takviye alıyorum düzenli. Başım da dönüncedaha erken mi bilmiyorum gerçi, o kadar çok istiyoruz ki vücudumuz oynuyor da olabilir
Günaydınnnnn ben de inofolic combi kullanıyorum yani ikinci kutuyu aldım doktora sormadım vallaGünaydın kızlar, hepimize güzel bir gün diliyorum. Pcos olan kız kardeşlerime inositol içerikli takviyeyi doktorlarına sorarak kullanabilirlerse öneririm.
Çok yanlış düşünüyorsun bazıları belirtisiz olyo gönlünü rahat tut çiçeğimmmKızlar bi uygulama bata 8 kaldı diyor biri 6 gün kaldı diyor hiç belirtim yok hatta geçen ay 1 hafta kala adet sancısı gibi çok sancım olmuştu bu ay oda yok arada sağ kasığım ağrıyordu 2 gündür bitti ağrı , sanırım bu ayda olmadı .
Benim kilom normal ama göbek çevresi yağlanma oldu biran önce spora yazılıp diyetistene gideceğimBende insülin direnci de çıkmadı hiç anlamadım niye veremiyorum bu kiloları imdaat
Bnmde aynı hiç belirti yok son 6 gün bakalım kırmızıları görene kadar umut varKızlar bi uygulama bata 8 kaldı diyor biri 6 gün kaldı diyor hiç belirtim yok hatta geçen ay 1 hafta kala adet sancısı gibi çok sancım olmuştu bu ay oda yok arada sağ kasığım ağrıyordu 2 gündür bitti ağrı , sanırım bu ayda olmadı .
31 ağustos bat canım. gebelik olsa keşkeGebelik belirtisi böbrek hiç duymadım canım , den yinede doktora görün bence , kasık ağrısı olabilir belirti olarak . 31 Ağustos ne tarihi
Hazirandayız 2 aya bir mi acaba döngünüz31 ağustos bat canım. gebelik olsa keşke
kız benim aklıma Allah napmasın beni 30 haziran yanlış yazmışım öyle devam etmişimHazirandayız 2 aya bir mi acaba döngünüz
Gerçekten yaktıBaş dönmesi için erken olabilir ama belirti de olabilir o konuyu bilmiyorum yaa ama vücudumuz sağolsun yaktı beynimizi
Benim 2 buçuk yaşında bir oğlum var. Ona hamileliğimde asla hiçbir belirti yoktu. Hatta hamilelikte bile ne mide bulantısı, ne aşerme hiçbir şey yoktu. Filmlerde böyle değil diye şaşırıyordum. Karnım şişmese hamile olduşuma inanmayacaktımÇok yanlış düşünüyorsun bazıları belirtisiz olyo gönlünü rahat tut çiçeğimmm
Yaaa cidden kafayı yedik ben de 7 gün var ama acaba olcam mı yoksa bebiş mi var bilmiyorumGerçekten yaktıDaha 10 gün var benim reglime. Ama regl olacakmışım gibi geliyor bana sivilce falan nasip ne yapalım
Evet evet umudum hep var bi boş bi kimyasal sadece korkuyorum birazBenim 2 buçuk yaşında bir oğlum var. Ona hamileliğimde asla hiçbir belirti yoktu. Hatta hamilelikte bile ne mide bulantısı, ne aşerme hiçbir şey yoktu. Filmlerde böyle değil diye şaşırıyordum. Karnım şişmese hamile olduşuma inanmayacaktımkişiye göreyi bırak aynı annenin bir hamileliğinden diğeri bile farklı. Bu yüzden umutlara devam
Aşlah bağışlasın ne güzel Rabbim isteyen herkese nasip etsinnnBenim 2 buçuk yaşında bir oğlum var. Ona hamileliğimde asla hiçbir belirti yoktu. Hatta hamilelikte bile ne mide bulantısı, ne aşerme hiçbir şey yoktu. Filmlerde böyle değil diye şaşırıyordum. Karnım şişmese hamile olduşuma inanmayacaktımkişiye göreyi bırak aynı annenin bir hamileliğinden diğeri bile farklı. Bu yüzden umutlara devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?