Bat 1-2-3-4-5 Temmuz olanlar gelin birlikte bekleyelim 👼👩‍🍼🤰🏼

Ben sizler kadar umutlu değilim 6 aydır korunmuyoruz gebelik yok bat 4 temmuz
Bende ilaç kullanmayı bırakınca 1 sene kadar olmadı İncirli havuç kürü diye birşey denk geldi internette 20 gün içilmesi gerekiyormuş vs bı kaç kere ara ara yaptım içtim çok üstüne de düşmedim olmaz gözüyle bakıyorum hatta doktora gittik kısırlık mi var vs. Niye olmuyo diye doktor test vs istedi haftaya gel dedi hafta gittiğimde hamile olduğumu öğrendim zararlı değil yumurtaların catlamasini sagliyomus dene istersen yorumlarında da herkes faydasını gördüğünü söylemişti bu ay karambole oldu bizim olmazsa gebelik bı daha ki ay yapıp içeceğim bende

Avokado napiyomuş bilmiyorum aydinlatirmisin canım
Avokado, folik asit, sağlıklı yağlar, lif, vitaminler ve mineraller açısından zengin bir meyve olduğundan gebelik oluşumuna ve genel üreme sağlığına faydalıdır. Özellikle folik asit, döllenmiş yumurtanın rahme tutunmasına yardımcı olurken, sağlıklı yağlar yumurtalıkların düzenli çalışmasına katkıda bulunur.

Ben 2 gündür araştiriyorum burda özellikle senin benim gibi daha adete çok varken kasıkta ani bıçak batması gibi göğüste fazla hassasiyet sızı olanlar bende damarlarda belli oluyir göğüste genelde evde yaptıkları testler pozitif çıkmış da onun için sordum kan testi için regli bekle bence en fazla 1 2 gün öncesinde kaset test yaparsan varsa silikte olsa çizgi çıkarır belli eder ama kan ntesti için reglin geçsin ben daha önce bir gebelik daha geçirdim kasığımda oluşan baloncuk patlaması gibi hislerden bile Bebek yolda felan demiştim vücut sinyal veriyo aslında ama herkeste farklı

Bilmiyordum çok çok iyimiş çok teşekkür ederim

Bende regli geçmesini beklemek istiyorum ama kanda erken belli olur diyrolar o yüzden kan vermeyi denesem mi diye sordum fakat varsa 5 gün kala çıkar mı

İlk korunmasız ilişki olan ay aşırı heyecan oluyor sonraki aylar ise bu heyecan stres yapıyor ki asla önerdiğim bir şey değil. Regl gecikmesini sakince beklemek en doğrusu.

İlk korunmasız ilişki olan ay aşırı heyecan oluyor sonraki aylar ise bu heyecan stres yapıyor ki asla önerdiğim bir şey değil. Regl gecikmesini sakince beklemek en doğrusu.
Öyle tabiki ama reglden önce kanda pozitif çıkanlar olmuş o yüzden sordum çıkabilir mi diye

Ahaha aynen 6 tane orda duracak ve ben bekleyeceğim öyle mi imkansız geçenlerde 15 gün adet gecikti her gün test yapmisimdir sonuç hüsran tabi
Kesinlikle ben de evde var diye kaç gün önceden başlamıştım yapmaya geçen ay pozitife döndü ama maalesef kimyasal oldu

Bi problem var mı pco gibi gibi inşAllah bol bol pozitif olur burdaa
P
Bi problem var mı pco gibi gibi inşAllah bol bol pozitif olur burdaa
Pco dediğiniz ne onu bilmiyorum ki geçenlerde doktora gittim hani hamilelik öncesi neye bakilmasi gerekirse bakılsın hepsine ona göre hareket edelim diye detayli kan testi yapti onda da bir sorun çıkmadı düşükten sonra da doktor gelişmemiş kalbi durdu dedi o üzüntüyle hiç birşey sormadım açıkçası kontrole gittigimde de bir terslik var gibi yaklaşmadı olumlu konuştu tedavi gerek demedi acikcasi infertelite uzmaniydi doktorum

Çok şükür sıkıntı yokmuş inşAllah tez zamanda nasip olur yumurtalıkla alakalı bi problem pcos dediğim şey

Regliye 5 gün önce felan çikiyomus kanda
Bide ben Ocak ayında düşük yaptım düşükten sonra 32 günde regl oldum düşükten önce 28 gündü ama bu ay 27.gunde oldu ve bu ay yumurtalama gunu de erken oldu gibi hissettim çünkü bahsettikleri akıntı erken geldi ondan sonra beyaz bı akıntı oldu ve daha da akını gelmedi eğer 28 günü baz alırsam kan vermek istediğim gün 5 gün öncesi oluyor sizce döngüm düzelmiş mıdır yoksa yine geç mi olacaktır fikirlernizj yazar mısınız doktorda 6.ayda toparlanirsin demişti 5.ayda döngüm erken olunca ordan umitlendim

Geçen ay o kadar heveslenmiştim ki, 5 testin beşi de pozitifti. Reglim bir hafta gecikti kan verdim negatif çıktı. Kandan iki gün sonra da regl oldum. Bu yüzden sanki biraz buruk ve stressizim
Yaa 5 test nasıl pozitif çıkıyor bu testlere hiç güven olmaz demek ki heyecanla test yapmayı bırakacağım

Kızlar canım çok sıkkın bir dengesiz arkadaşım yaşınız geçiyor tüp bebek düşünüyor musunuz yoksa maddi olarak mı zorlanıyorsunuz yazmış
Arkadaşın kendi özel hayatıyla ilgilensin bosver kafaya takma Allah ol der olur kimsenin lafıyla canını sıkma benim de ailemden biri yaşınız geçiyor doktora gidin 1 yıldır deniyorsunuz olmadı diyor sanki yatak odama kamera takmış... 1 yıldır denemiyoruz ayrıca bu süreçte 1 düşük oldu ayrıca eşimin işi dolayısıyla bazı yumurtlama günleri de kaçtı... kimse kimsenin halinden anlamıyor gerçekten. Güya iyilik yapıyorlar ama karsiyi incitiyorlar. Böylelerine karşı lütfen kendi tarafımızda olup kendimizi destekleyelim. Bunları kafaya takmayalim

Hayır o bilerek yaptı kendi 9 aylık hamile benim bi lafıma alınarak canımı yakmak istedi ve ilkokul arkadaşım doğumu neden özelde yapmıyorsun diye sorduğum için alınmış

Damar belirginleşmesi göğüs ucu kararması hamilelik belirtti
Bana kalırsa adet sonrası ver daha yüksek değerle öğren sonucu insan heycan yapıyor ama öğrendikten sonra kese görme kesenin dolu olduğunu görme kalp atışı burda zaman hiç geçmiyor asıl ilk çocuğumdan tecrübeli olduğum için
Birde arkadaşlar kimisinin adeti geçmeden teste yansımıyor benim ablam iki hamileliğin de de adet öncesi öğrenemedi hep negatif çıktı belirtisi vardı ama çikmiyor ne zaman adet günü geçiyor o zaman pozitif oluyor testi herkesin farklı ben 3 gün önceden öğrenmiştim o yüzden negatif görenler umutsuz olmasın hemen

Yaa 5 test nasıl pozitif çıkıyor bu testlere hiç güven olmaz demek ki heyecanla test yapmayı bırakacağım
Geçen ay hamile olduğuma o kadar inandırdı ki beni testler hepsi artımed di sakın almayın, hepsi pozitif çıktı. Hayal kırıklığına uğradım. Regl ve yumurtlama dönemi de aynı gebelik gibi belirti veriyor, bu yüzden de inandım hamile olduğuma. Kan negatif gelince sorun var heralde laboratuvarda diye düşündüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…