Bat 1-2-3-4-5 Temmuz olanlar gelin birlikte bekleyelim 👼👩‍🍼🤰🏼

Kızlar canım çok sıkkın bir dengesiz arkadaşım yaşınız geçiyor tüp bebek düşünüyor musunuz yoksa maddi olarak mı zorlanıyorsunuz yazmış
37 yaşımda doğum yaptım, hiç bir takviye vs almadan. Maşallah sorunsuz hamilelikti. 40 yaşındayım ikinci için buradayım Arkadaşım 41 yaşında güzeller güzeli bir prenses doğurdu. Allah ol der olur

37 yaşımda doğum yaptım, hiç bir takviye vs almadan. Maşallah sorunsuz hamilelikti. 40 yaşındayım ikinci için buradayım Arkadaşım 41 yaşında güzeller güzeli bir prenses doğurdu. Allah ol der olur
Allah analı babalı büyütsün, bizim bi problemimizin olmadığını 1 sene bile olmadığını biliyor söyleyen kişi onun amacı farklıydı

Bende şansımı bi denemek istedim zaten negatif çıkarsa ve günüm gecerde tekrar test yaparim diye düşündüm ama hala kararsızım kan versem mi vermesem mi diye ilk hamileligimde reglimin 3.gunu 40 değerle ogremistim ama her hamilelik farklı oluyor yumurtlama önemli 18 inde yumurtlama oldu 30 unda kan vermeyi düşünüyorum 12.gunde kanda cikabilirler diyenler var

Ben 26 yaşındayım bu arada o canımı yakmak için yazdı doğumu neden özelde yapmıyorsun diye sorduğum için tüp bebek gibi bi düşüncemiz yok zaten oda biliyor bunu

Allah bı daha yaşatmasın aynısını yaşadım bende..Darisi sağlıklı gebeliklere ins.Her ay bi döngüde devam edecek diye bişey yok aslında benimde genelde 28 gün oluyodu ama geçen ay çok stres yaptığım için adet gecikmesi oldu 15 gün kadar hatta ilk hamilelik diye düşündüm doktor randevumda vardı 15 gün gecikti dedim doktora stresli bi dönemmiydi dedi Bebek için bile olacak mı olmayacak mı diye stres yapmamak lazım aslinda adeti de etkiliyo tutunmayı da neyse demek istediğim döngü olayını ben kendiminkinde bile tutamıyorum takvim uygulamasına giriş yapıp isaretleyince yaklaşık olarak anlıyorum bende o yüzden net bişey diyemem

Bat 4 Temmuz şiddetli bel ağrım var böyle olmuyor gibiydin hamilelil belirtisi olabilir mi acaba kasıklarda bazen ağrı oluyor ama her zaman ki gibi

Kızlar canım çok sıkkın bir dengesiz arkadaşım yaşınız geçiyor tüp bebek düşünüyor musunuz yoksa maddi olarak mı zorlanıyorsunuz yazmış
İyi de tüp bebeğe niye bu kadar güveniliyor ben onu da anlamiyorum o fesatligindan demiş belli de her tüp Bebek yaptiraninki de tutmuyor yani insanlar aslında seni en etkileneceğini bildikleri yerden vurmaya çalışıyor da boşa be canım emin ol kendi mutlu olmadığı için senle uğraşıyor şuan sana şunu söyleyim bana da her çocuk gördüğünde reklamlarda bile bana dönüp ay inşallah sana da nasip olur diyen var günde belki 10 kere yüzüme vura vura ama gram umrumda mı değil karakterini belli ediyo işte sevmiyorum o kişiyi o kadar mecbur olmasam aynı ortamda bile bulunmam da dibinde bitiyo

Sildim numarasını geçtim bu kadar kötü niyetli biriyle nasıl arkadaş olabildim onu düşünüyorum her ağlayarak aradığında açtım taa yurtdışından bebeği için hediyeler götürdüm onunla endişelendim niye özelde doğum yapmıyorsun diyince rengini belli etti

Kızlar testime bakabilir misiniz ovulation

Eklentiler

• IMG_7655.webp
    72,8 KB · Görüntüleme: 39
  • IMG_7727.webp
    46,6 KB · Görüntüleme: 39
Herkesin hayatında var böyle dengesiz insanlar. Bence üzülmek yerine böyle bir insanın artık hayatında olmadığını düşünerek mutlu ol. Hiç kimsenin ışığını söndürmesine izin verme

Ay benim de dengesiz arkadaşım rahat rahat konuştu ve üzüldüm yaa am seninki epey dengesizlik yapmış kimse bizim ne yaşadığımızı bilemez üzme güzel canını

Hayır o bilerek yaptı kendi 9 aylık hamile benim bi lafıma alınarak canımı yakmak istedi ve ilkokul arkadaşım doğumu neden özelde yapmıyorsun diye sorduğum için alınmış
Ayyy ciddi dengesiz benim arkadaşım benden sonra doğum yaptı zor olmuş ben kürtaj olmuştum bana dedi doğumla ilgili merak ettiğiniz bişi varsa anlatayım ve yeni kürtaj olmuştum nasıl üzgündüm bi de benden 6 ay sonra evlendi hemen hamile kaldı üzüleceğimi düşünemedi mi yani

Kızlar midem çok şiş ciddi hazımsızlık var sırt bel ağrım var göğüslerim şiş uç halkaları büyüdü acaba yaaaa ve bat kimyasaldan sonra emin değilim ama 2 temmuzu baz alıyorum acabaaa diyorum yaa

Hem regl hem de gebelik belirtisi. Sperm de o etkiyi yapıyor.
İnşallah hamilelikten ya yani regli olduğumda da bel ağrısı oluyor ama bu kadar şiddetli hiç olmamıştı bir de adet olduğum gün ya da bir öncesi günü böyle bel ağrısı oluyor on gün önceden hiç böyle olmamıştı

Hadi inşallah. Regl belirtisi böyle olmaz
İnşallah hamilelikten ya yani regli olduğumda da bel ağrısı oluyor ama bu kadar şiddetli hiç olmamıştı
İnşallah canım. Güzel haberlerini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…