Bat 1-2-3-4-5 Temmuz olanlar gelin birlikte bekleyelim 👼👩‍🍼🤰🏼

Merhabalar,
Hamilelik belirtilerinde göğüs ağrısı belirtisi yüksek ihtimal mi? Hiç göğüs ağrım yok ama ara ara kasıklarımda batma şeklinde belirtilerim oluyor. Göğüs ağrısı belirtisi yaşamadan hamile kalan var mıdır acaba?

Ay benim de dengesiz arkadaşım rahat rahat konuştu ve üzüldüm yaa am seninki epey dengesizlik yapmış kimse bizim ne yaşadığımızı bilemez üzme güzel canını
Yaşım 26 bu arada bilerek yaptı kötü niyetli birde mesaj döşemiş sildim numarasını felan

Hiç belirtisiz hamile kalan insanlar var o yüzden olabilir

Yaşım 26 bu arada bilerek yaptı kötü niyetli birde mesaj döşemiş sildim numarasını felan
Demek ki senin gibi bi arkadaşı haketmemiş iyi insan kırmaz zaten böyle bir konuda birini üzmek en korktuğum şey çünkü yaşıyorum ben de 29 yaşındayım

Demek ki senin gibi bi arkadaşı haketmemiş iyi insan kırmaz zaten böyle bir konuda birini üzmek en korktuğum şey çünkü yaşıyorum ben de 29 yaşındayım
Aynen öyle gerçek yüzünü geçte olsa gösterdi , negatif düşünmüyoruz olumlu düşünüp olumlu sonuç alıyoruz

Bat 2 temmuz benim inşallah bu ay o aydır hepimiz için Mart'ta kimyasal gebelik yaşadım sağlıklı bir gebeliğin gelmesini umut ediyorum

Bat 2 temmuz benim inşallah bu ay o aydır hepimiz için Mart'ta kimyasal gebelik yaşadım sağlıklı bir gebeliğin gelmesini umut ediyorum
İnşAllahhhh 2 temmuz tahmini bat benim de 2 haziranda kimyasal geçirmiştim acaba döngünüz değişti mi subat sonu boş gebelikten kürtaj oldum döngüm bozulmadı şimdi bilmiyorum yaaa

İnşAllahhhh 2 temmuz tahmini bat benim de 2 haziranda kimyasal geçirmiştim acaba döngünüz değişti mi subat sonu boş gebelikten kürtaj oldum döngüm bozulmadı şimdi bilmiyorum yaaa
Bende kimyasal sonrası hormonlarim bozuldu herhalde demiştim ama iyiydi hormon testi yeniden verdim. Sadece benim anlamsızca sonradan öğrendim prolaktin yükseldi 40 di bu ay onun için hap kullandım bide demir ve d vitamini hapı..kimyasalin ardından hemen hamile kalanlar var benim hemen olmadı bu ay üçüncü ayım olmuş oluyor kimyasal sonrası. Bakalım

İyi akşamlar hanımlar
Benim beta degerime tekrar bakılacak 8 temmuz bugün gittim doktora sadece şuan sıvı halde dedi size ultrason resmi atsam yorumlarmisiniz
Bekleyenlere de inşallah hayırlı haberler gelir

Ben de cuma sabah kan versem diyorum detaylı zaten demirim hep düşüktü ferittim 3 tü hep yeni yükseldi ama kimyasalda çok kanamam oldu bilmiyorum ne olduğunu prolaktine kadın doğum mu yoksa sağlık ocağı bakar mı cuma bat a 5 gün falan kalmış oluyo

İyi akşamlar hanımlar
Benim beta degerime tekrar bakılacak 8 temmuz bugün gittim doktora sadece şuan sıvı halde dedi size ultrason resmi atsam yorumlarmisiniz
Bekleyenlere de inşallah hayırlı haberler gelir
Sıvı halde ne demek ya bat ne zamandı ki ne demek istedi acabaa açıklama yapmadı mı başka

Benim bu ay demir depom düşüktü işte kaçtı unuttumda d vitamini yerlerde 6 şimdiye kadar hiç baktirmamisim.... Prolaktin sağlık ocağı da bakıyor ama ben kadın doğumda hormon testi yeniden verdiğimde yüksek çıktı endokrine yönlendirdi orası da hemen bidaha kan alamam stres kaynaklı olabilir dedi temmuzda gel dedi hemde ilaç içmiştim o düşürmüştür zaten şuan dedi bekliyorum bakalım.. bende cuma günü test yaparmiyim bilmiyorum kimyasal sonrası çok korkar oldum beklemek istiyorum sende belirti falan var mı?

Ya sorma ben hem boş hem kimyasal art arda olunca pozitif olsa bile korkarım yani çok korkuyorum aslında ama çok istiyorum da bilmiyorum yaaa sağlıkla nasip olsun isteyen herkese canım belirti aslında yaşadıklarıma benzer ama farklı şeyler yaşıyorum midem çok hassas ve şiş ağrıyo yanıyo ama sürekli gece gündüz 3 gündür aşırı sırt ağrısı bugün bel ağrısı göğsüm şişti dün farkettim kasıklarımda ufaktan batma gibi bişiler var ama yine de bilmiyorum

Yok hayır sadece biraz daha bekleyim dedi
Gönlünü ferah tut canım inan bişi diyemiyorum insan ben iki defa kötü sonuçlanınca korkar oldum ama varsa seni hisseder korkma tedirgin olma güzel düşün güzel olsun gönlünce ve sağlıklı olur inşAllahhh

İnşallah psikolojik değildir canım tabiki iki durumu yaşayınca kim olsa tedirgin olur burda hepimiz çok istiyoruz gebeliği inşallah olumlu güzel sonuçlar alırız

İnşallah psikolojik değildir canım tabiki iki durumu yaşayınca kim olsa tedirgin olur burda hepimiz çok istiyoruz gebeliği inşallah olumlu güzel sonuçlar alırız
İnşAllahhh ikisinde de erken belirti yaşadığım için şuan hamilelik belirtisi olma ihtimali çok yüksek zaten 6 gün kaldı

İnşAllahhh ikisinde de erken belirti yaşadığım için şuan hamilelik belirtisi olma ihtimali çok yüksek zaten 6 gün kaldı
Ovulasyon testi kullandin mi yoksa günaşırı mi ilerledin? Ben ovulasyon testi kullandım kimyasaldan beri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…