Bat 1-2-3-4-5 Temmuz olanlar gelin birlikte bekleyelim 👼👩‍🍼🤰🏼

Ovulasyon testi kullandin mi yoksa günaşırı mi ilerledin? Ben ovulasyon testi kullandım kimyasaldan beri
Ben hem boş hem kimyasalda ovülasyon bal tarçın çörek otu kürü kullandım iki ay üst üste birinde de kürtaj olmuştum psikolojik olarak etkiledi bu ay kullanmadım hiç bişi yapmadım gün aşırı ilişki oldu akıntı da gelmedi yumurtladım mı bilmiyorum ama şuan belirtiler var belki de psikolojik

Hayırlısı olsun hayırlısıyla olsun inşallah canım benim benim bat 3 temmuzmus ya takvime bakmiyodum saymiyodum falan dünden beri sayar oldum psikolojimi rahatlatmaya çalışıyordum suandada o kadar uykim varken iyice bir uyuyamadim kaygiliyim resmen

Benim eşim nöbette ben de midemden dolayı uyuyamıyorum ve aklıma girdi iki gündür iyice bu konu az kaldı ya

Benim eşim nöbette ben de midemden dolayı uyuyamıyorum ve aklıma girdi iki gündür iyice bu konu az kaldı ya
Ondandır seninde ya benim biraz önce kasigima bir ağrı geldi batma gibi yanma gibi iki kez üst üste inşallah hayra alamettir

Kızlar cevaplar musunuz
Bel ağrısı belirti olabilir. Ablam çok şiddetli bel ağrısı çekiyordu. Regl olacağım sanmış, hatta çok şiddetli olacak bu ay heralde demiş. Gecikince anlamış hamile olduğunu. Hatta bel ağrısı kız bebekte çok oluyor

İnşallah inşallah
Hadi inşallah. Regl belirtisi böyle olmaz

İnşallah canım. Güzel haberlerini bekliyoruz

İnşallah öyledir ama akşam başladı sabah oldu hala var ağrı açana normal mi ara ara olması gerekmez mi yani bilmiyorum

Kızlar selam, burada yeniyim. Bat 3 temmuz heyecanla bekliyorum.
Psikolojik sanırım kasıklarımda sızlama ve göğüslerimde hafif ağrı hissediyorum.

kızlarrr bat’a 4 ya da 5 gün var, ilk 1-2 dakikada daha belirgin çizgi oluşup sonra sanki kaybolup gitti ama. sizce var mı gebelik? çok heyecanlıyım

Eklentiler

• IMG_2055.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 74
  • IMG_2056.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 74
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…