Amin amin aminGünaydınnnn bir haftaya burda pozitifler sağlıklı gebelikler uçuşur inşAllahhh
günaydınnnn inşallah çok güzel haberler gelicek herkestenGünaydınnnn bir haftaya burda pozitifler sağlıklı gebelikler uçuşur inşAllahhh
Kız var gibi siyah beyaz yapsana bi
belirti aramaktan kafayı yiyeceğiz gibi geliyor bana artıkGünaydınKasıklarıma bıçak saplanıyor sanki, çok canım acıyor. Değişik bir şeyler hisseden var mı?
Ay hadi inşallahkızlarrr bat’a 4 ya da 5 gün var, ilk 1-2 dakikada daha belirgin çizgi oluşup sonra sanki kaybolup gitti ama. sizce var mı gebelik? çok heyecanlıyım
Vallahi yabelirti aramaktan kafayı yiyeceğiz gibi geliyor bana artık
belirti varmıydı ,kızlarrr bat’a 4 ya da 5 gün var, ilk 1-2 dakikada daha belirgin çizgi oluşup sonra sanki kaybolup gitti ama. sizce var mı gebelik? çok heyecanlıyım
belirti aradığımdan mıdır, regl ve yumurtlama belirtilerine benzediğinden midir bilmem ama göğüslerimde dolgunluk hissi ve ağrı vardı ve beyaz akıntı. bunlar 2 gün kadar önce kesildi. ama ince biz sızı gibi kasık ağrım devam ediyor, bir de ayın 22'sinde sanki vajinamdan içeri bir şey batıyor gibi sağ kasık tarafım ağrımış, öksürürken acımıştıbelirti varmıydı ,
Ben belirti aramıyorum ya olanlar üşütme de olabilir deyip geçiştiriyorum bu ay nedense o kadar rahatım ki yani beslenmeye çok dikkat eden ben önüme ne gelse yiyorumbelirti aramaktan kafayı yiyeceğiz gibi geliyor bana artık
Bilemedim yarın tekrar yapsana ilk idrarla fotoğraf kaliteside düşüyor burada
Benim de sanki gün içinde regl olacakmışım gibi bir hissim var ama daha 1 hafta var.GünaydınKasıklarıma bıçak saplanıyor sanki, çok canım acıyor. Değişik bir şeyler hisseden var mı?
Ben biraz acaba regl mi olucam korkularını da girdim ama bakalım hayırlısı Allahtangünaydınnnn inşallah çok güzel haberler gelicek herkesten
dayanamadım kuzu bugün 12'de kan vericemBilemedim yarın tekrar yapsana ilk idrarla fotoğraf kaliteside düşüyor burada
Ver ver enn azından kafan rahatlardayanamadım kuzu bugün 12'de kan vericem
Kaç gün var batadayanamadım kuzu bugün 12'de kan vericem
Her ay negatif görmekten korkuyoruzBen biraz acaba regl mi olucam korkularını da girdim ama bakalım hayırlısı Allahtan
Yok laboquick kaset test yaptım regl gününe kadar bekleyeceğim artıkErken gebelik mi yaptın , yinede çok erken bi kaç gün sonra tekrarlarsın umutsuzluk yok
Adet olacağım zaman ki gibi belirtilerBelirti var mı peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?