Bat 1-2-3-4-5 Temmuz olanlar gelin birlikte bekleyelim 👼👩‍🍼🤰🏼

Her ay negatif görmekten korkuyoruz
Kesinlikle yaa artık boş ve kimyasaldan sonra pozitiften de korkuyorum ya ben artık ne olcak bilmiyorum şuan ortalama 6 gün falan var kasıklarımda sanki hep idrarım varmış gibi geçen ay hamile kaldığımda da böyle hissetmiştim ama şimdi korkudan tam bu diyemiyorum yaa

en iyisi adet günü veya sonrası gerçekten insan cok kötü etkileniyor negatıf sonuctan
Evet ama daha 6 gün var pek dayanabilecek gibi değilimmm test aldırcam bugğn eşime yarın yapayım diyorum ya da yarın aldırsam diğer gün mü yapsamm

ben de geçen ay kimyasal geçirdimmmm

Yaaa ay çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin ben de gözüme damla damlatıyorum inşAllahh sıkıntı çıkmaz

ben de geçen ay kimyasal geçirdimmmm
Ben deee 2 haziranda söküldü ağrılı oldu uzun sürdü diye yazan var benim 5 gün aşırı 2 gün leke ve bitti normalde reglim aşırı ağrılı olur yani acillik olurum hiç ağrım olmamıştı geçen ay

Bence sen hamilesin bunu içten söylüyorum, çok hissediyorum bunu. Senden güzel haber alacağız bir iki gün içinde

benım çok uzun sürdü 5 haziranda başladı 11 hazıranda bitti dört günde lekelenme şeklinde oldu 18 de testle takıp ettimm yumurtalama oldu 2 -3 temmuzda bat gösteriyor bakalım

benım çok uzun sürdü 5 haziranda başladı 11 hazıranda bitti dört günde lekelenme şeklinde oldu 18 de testle takıp ettimm yumurtalama oldu 2 -3 temmuzda bat gösteriyor bakalım
Yaaa ben takip edemedim çünkü iki ay önce de boş gebelik geçirip kürtaj olmuştum bi yorulduğumu hissettim dedim bu ay bişi yapmıcam ve akıntı da olmadı acaba yumurtlamadım mıı

Yaaa ben takip edemedim çünkü iki ay önce de boş gebelik geçirip kürtaj olmuştum bi yorulduğumu hissettim dedim bu ay bişi yapmıcam ve akıntı da olmadı acaba yumurtlamadım mıı
Kızz bu ay benimde akıntım olmadı ama pik ve çatlama gördüm

Bence sen hamilesin bunu içten söylüyorum, çok hissediyorum bunu. Senden güzel haber alacağız bir iki gün içinde
Yiaaaaaa inşAllahhhhh geçen de sen mi demiştin bunu ya çok istiyorum ağzından bal damlıyoo inşAllahhhh nasip olur yaaa hepimize nasip olsun tabii kiii

Kızz bu ay benimde akıntım olmadı ama pik ve çatlama gördüm
Yaaa takip etmedim bilmiyorum valla saldım ama şuan salamıyorum hahah keşke takip etseydim 12. Gün test yapardım falan diye kendime kızıyorum

Yaaa takip etmedim bilmiyorum valla saldım ama şuan salamıyorum hahah keşke takip etseydim 12. Gün test yapardım falan diye kendime kızıyorum
Benimde dün aşırı şişkinliğim vardı tabiki gebeliğe bağlamıyorum ama 3 aylık hamile gibiyim

Yiaaaaaa inşAllahhhhh geçen de sen mi demiştin bunu ya çok istiyorum ağzından bal damlıyoo inşAllahhhh nasip olur yaaa hepimize nasip olsun tabii kiii
Evet ben demiştim, kimyasaldan sonra oluyormuş diye. Ve çok tuhaf hep böyle hissediyorum. İnşallah yanılmam. Hep doğru çıkar hislerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…