- 31 Ocak 2025
- 373
- 318
- 18
Kesinlikle yaa artık boş ve kimyasaldan sonra pozitiften de korkuyorum ya ben artık ne olcak bilmiyorum şuan ortalama 6 gün falan var kasıklarımda sanki hep idrarım varmış gibi geçen ay hamile kaldığımda da böyle hissetmiştim ama şimdi korkudan tam bu diyemiyorum yaaHer ay negatif görmekten korkuyoruz
evet ya bir de astım hastasıyım ve enfeksiyon geçirdim eğer bebiş yoksa ilaçlı tedavi olacağım regl olursam ya da negatif olduğu kesinleşirse çünkü nefes alamaz oldum ilaç da içmiyorum ne olur ne olmazVer ver enn azından kafan rahatlar
Evet ama daha 6 gün var pek dayanabilecek gibi değilimmm test aldırcam bugğn eşime yarın yapayım diyorum ya da yarın aldırsam diğer gün mü yapsammen iyisi adet günü veya sonrası gerçekten insan cok kötü etkileniyor negatıf sonuctan
4 canımKaç gün var bata
ben de geçen ay kimyasal geçirdimmmmKesinlikle yaa artık boş ve kimyasaldan sonra pozitiften de korkuyorum ya ben artık ne olcak bilmiyorum şuan ortalama 6 gün falan var kasıklarımda sanki hep idrarım varmış gibi geçen ay hamile kaldığımda da böyle hissetmiştim ama şimdi korkudan tam bu diyemiyorum yaa
Yaaa ay çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin ben de gözüme damla damlatıyorum inşAllahh sıkıntı çıkmazevet ya bir de astım hastasıyım ve enfeksiyon geçirdim eğer bebiş yoksa ilaçlı tedavi olacağım regl olursam ya da negatif olduğu kesinleşirse çünkü nefes alamaz oldum ilaç da içmiyorum ne olur ne olmaz
sanmam göz damlasının sorun olacağını. sana da canım, teşekkür ederim. her şey bebişler için, 1 yıl oldu benim, artık kavuşuruz umarımYaaa ay çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin ben de gözüme damla damlatıyorum inşAllahh sıkıntı çıkmaz
Ben deee 2 haziranda söküldü ağrılı oldu uzun sürdü diye yazan var benim 5 gün aşırı 2 gün leke ve bitti normalde reglim aşırı ağrılı olur yani acillik olurum hiç ağrım olmamıştı geçen ayben de geçen ay kimyasal geçirdimmmm
Benim tam bir buçuk yıl oldu yaşım da 29 istiyorum çok bi desanmam göz damlasının sorun olacağını. sana da canım, teşekkür ederim. her şey bebişler için, 1 yıl oldu benim, artık kavuşuruz umarım
Bence sen hamilesin bunu içten söylüyorum, çok hissediyorum bunu. Senden güzel haber alacağız bir iki gün içindeKesinlikle yaa artık boş ve kimyasaldan sonra pozitiften de korkuyorum ya ben artık ne olcak bilmiyorum şuan ortalama 6 gün falan var kasıklarımda sanki hep idrarım varmış gibi geçen ay hamile kaldığımda da böyle hissetmiştim ama şimdi korkudan tam bu diyemiyorum yaa
benım çok uzun sürdü 5 haziranda başladı 11 hazıranda bitti dört günde lekelenme şeklinde oldu 18 de testle takıp ettimm yumurtalama oldu 2 -3 temmuzda bat gösteriyor bakalımBen deee 2 haziranda söküldü ağrılı oldu uzun sürdü diye yazan var benim 5 gün aşırı 2 gün leke ve bitti normalde reglim aşırı ağrılı olur yani acillik olurum hiç ağrım olmamıştı geçen ay
İnşallah Allah isteğini karşılıksız bırakmazBenim tam bir buçuk yıl oldu yaşım da 29 istiyorum çok bi de
Yaaa ben takip edemedim çünkü iki ay önce de boş gebelik geçirip kürtaj olmuştum bi yorulduğumu hissettim dedim bu ay bişi yapmıcam ve akıntı da olmadı acaba yumurtlamadım mııbenım çok uzun sürdü 5 haziranda başladı 11 hazıranda bitti dört günde lekelenme şeklinde oldu 18 de testle takıp ettimm yumurtalama oldu 2 -3 temmuzda bat gösteriyor bakalım
Aminnnn cümlemizin çiçeğimmmİnşallah Allah isteğini karşılıksız bırakmaz
Kızz bu ay benimde akıntım olmadı ama pik ve çatlama gördümYaaa ben takip edemedim çünkü iki ay önce de boş gebelik geçirip kürtaj olmuştum bi yorulduğumu hissettim dedim bu ay bişi yapmıcam ve akıntı da olmadı acaba yumurtlamadım mıı
Yiaaaaaa inşAllahhhhh geçen de sen mi demiştin bunu ya çok istiyorum ağzından bal damlıyoo inşAllahhhh nasip olur yaaa hepimize nasip olsun tabii kiiiBence sen hamilesin bunu içten söylüyorum, çok hissediyorum bunu. Senden güzel haber alacağız bir iki gün içinde
Yaaa takip etmedim bilmiyorum valla saldım ama şuan salamıyorum hahah keşke takip etseydim 12. Gün test yapardım falan diye kendime kızıyorumKızz bu ay benimde akıntım olmadı ama pik ve çatlama gördüm
Benimde dün aşırı şişkinliğim vardı tabiki gebeliğe bağlamıyorum ama 3 aylık hamile gibiyimYaaa takip etmedim bilmiyorum valla saldım ama şuan salamıyorum hahah keşke takip etseydim 12. Gün test yapardım falan diye kendime kızıyorum
Evet ben demiştim, kimyasaldan sonra oluyormuş diye. Ve çok tuhaf hep böyle hissediyorum. İnşallah yanılmam. Hep doğru çıkar hislerimYiaaaaaa inşAllahhhhh geçen de sen mi demiştin bunu ya çok istiyorum ağzından bal damlıyoo inşAllahhhh nasip olur yaaa hepimize nasip olsun tabii kiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?