Bat 1-2-3-4-5 Temmuz olanlar gelin birlikte bekleyelim 👼👩‍🍼🤰🏼

Evet ben demiştim, kimyasaldan sonra oluyormuş diye. Ve çok tuhaf hep böyle hissediyorum. İnşallah yanılmam. Hep doğru çıkar hislerim
İnşAllahhhh canım hepimizin gönlüne göre olsun zaten gurbetteyim can yoldaşım olur hem de

Sabah Duası (Hamilelik Niyetiyle)
"Allah’ım, bedenimde bir cana yer açmayı bana nasip et.
Senin kudretinle oluşacak her hayır için kalbim açık, ruhum hazır.
İçimde doğacak hayat senin nurunla şekillensin.
Sağlıkla, huzurla, sevgiyle büyüsün.
Kalbimi sabırla, bedenimi güçle, ruhumu huzurla donat.
Dualarım sana, tevekkülüm sonsuzdur."

Boş gebelikse adetle atılıyor biliyorsun zaten dış gebelikse Allah yardımcın olsun diyoruz maalesef
7. Hafta da düştü yatağını kaldığı için kürtaj olmak zorunda kaldım ben boş gebelikte maalesef ki yaa

Hayır o bilerek yaptı kendi 9 aylık hamile benim bi lafıma alınarak canımı yakmak istedi ve ilkokul arkadaşım doğumu neden özelde yapmıyorsun diye sorduğum için alınmış
İşte insanlar böyle maalesef... bilerek yaptıysa uzaklaşın bence mesafe koyun siz de üzülmeyin kimin ne olacağı belli olmaz bugün üzülen yarın sevinir... sizi inciten de incittigi yerden sınanır belki hiç belli olmaz

Ya burda okuyorum herkesin bi belirtisi var. Bnde hiçbiri yok normalde adetten önce göğüs hassasiyeti bel ağrısı başlar oda yok testim de negatif çıktı zaten bu ay da olmadı sanırım

Regl tarıhı ne zaman belirti olucak diye birşey yok bence, belirtisizde çok hamile kalan var
1 temmuz gösteriyor uygulama geçen ay çok belirtim vardı reglden 5 gün önce silik çizgi çıktı tüm testlerim sonra gecikmenin 5. günü kan verdim negatifti 14 gün gecikmeyle oldum. Bu ay hiç belirti de yok. 8 temmuz tanışma tarihimiz bu ay olsun çok istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…