- 31 Ocak 2025
- 374
- 319
- 18
Ben de cok okudum burada kimyasal sonrası da hemen kalan inşallahEvet ben demiştim, kimyasaldan sonra oluyormuş diye. Ve çok tuhaf hep böyle hissediyorum. İnşallah yanılmam. Hep doğru çıkar hislerim
Ah o şişkinlik midem yüzünden uyuyamadım kızBenimde dün aşırı şişkinliğim vardı tabiki gebeliğe bağlamıyorum ama 3 aylık hamile gibiyim
Bende çok gördüm okudum, ama sadece ilk gebeliklerin çoğu farkettiniz mi kimyasal oluyorBen de cok okudum burada kimyasal sonrası da hemen kalan inşallah
İnşAllahhhh canım hepimizin gönlüne göre olsun zaten gurbetteyim can yoldaşım olur hem deEvet ben demiştim, kimyasaldan sonra oluyormuş diye. Ve çok tuhaf hep böyle hissediyorum. İnşallah yanılmam. Hep doğru çıkar hislerim
Midem arada ekşiyor ağzıma acı su geliyor geri gidiyor , adet olacak gibi şiştim inşallah olmamAh o şişkinlik midem yüzünden uyuyamadım kız
Bende gurbetteyim burada gebeliği öğrensen bile hemen ultrasona almıyorlar 8 haftalık olana kadar gebe sayılmıyorsunİnşAllahhhh canım hepimizin gönlüne göre olsun zaten gurbetteyim can yoldaşım olur hem de
Yaaa ya boşsa ya başka bişiyseBende gurbetteyim burada gebeliği öğrensen bile hemen ultrasona almıyorlar 8 haftalık olana kadar gebe sayılmıyorsun
İnşAllahh bebiştir bilmiyorum ki benim ağrı ve yanma vardıMidem arada ekşiyor ağzıma acı su geliyor geri gidiyor , adet olacak gibi şiştim inşallah olmam
Boş gebelikse adetle atılıyor biliyorsun zaten dış gebelikse Allah yardımcın olsun diyoruz maalesefYaaa ya boşsa ya başka bişiyse
Rabbim yardımcımız olsun inşallahİnşAllahhhh canım hepimizin gönlüne göre olsun zaten gurbetteyim can yoldaşım olur hem de
Senin kudretinle oluşacak her hayır için kalbim açık, ruhum hazır."Allah’ım, bedenimde bir cana yer açmayı bana nasip et.
7. Hafta da düştü yatağını kaldığı için kürtaj olmak zorunda kaldım ben boş gebelikte maalesef ki yaaBoş gebelikse adetle atılıyor biliyorsun zaten dış gebelikse Allah yardımcın olsun diyoruz maalesef
dayanamadım kuzu bugün 12'de kan vericem
İşte insanlar böyle maalesef... bilerek yaptıysa uzaklaşın bence mesafe koyun siz de üzülmeyin kimin ne olacağı belli olmaz bugün üzülen yarın sevinir... sizi inciten de incittigi yerden sınanır belki hiç belli olmazHayır o bilerek yaptı kendi 9 aylık hamile benim bi lafıma alınarak canımı yakmak istedi ve ilkokul arkadaşım doğumu neden özelde yapmıyorsun diye sorduğum için alınmış
Regl tarıhı ne zaman belirti olucak diye birşey yok bence, belirtisizde çok hamile kalan varYa burda okuyorum herkesin bi belirtisi var. Bnde hiçbiri yok normalde adetten önce göğüs hassasiyeti bel ağrısı başlar oda yok testim de negatif çıktı zaten bu ay da olmadı sanırım
kan verdimm sonucu bekliyorum heyecanlaaa. dua edin lütfen bebişim benimle olsun. mutlaka haber vereceğimmmmKan verdin mi canım? Sonucunu yaz mutlaka. Güzel haberlerini bekliyoruz
1 temmuz gösteriyor uygulama geçen ay çok belirtim vardı reglden 5 gün önce silik çizgi çıktı tüm testlerim sonra gecikmenin 5. günü kan verdim negatifti 14 gün gecikmeyle oldum. Bu ay hiç belirti de yok. 8 temmuz tanışma tarihimiz bu ay olsun çok istiyorumRegl tarıhı ne zaman belirti olucak diye birşey yok bence, belirtisizde çok hamile kalan var
hadi bakalım grubun ilk sonucu inşallah pozıtıftır,güzel haberlerini beklıyoruzzkan verdimm sonucu bekliyorum heyecanlaaa. dua edin lütfen bebişim benimle olsun. mutlaka haber vereceğimmmm
Ay inşallah bebeğin seninledir hayırlı haberlerini bekliyoruzkan verdimm sonucu bekliyorum heyecanlaaa. dua edin lütfen bebişim benimle olsun. mutlaka haber vereceğimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?