Bat 1-2-3-4-5 Temmuz olanlar gelin birlikte bekleyelim 👼👩‍🍼🤰🏼

ben ankaradayım lokman hekim akay könül mürsel’e gidiyorum çok da tatlı birisi memnunum tam olarak ne için gitmek istiyorsun? rutin mi doğum için mi veya başka bir şey?
Ben istanbulda yaşıyorum normalde eşimin işi için 2 yıl Ankara'dayız orda rutin kontrol takip için gittiğim doktorum vardı. Herşey yolunda diyordu. Burda da tekrar değerlerimi ölçtürmek rutin kontrol için gitmek istiyorum. Nasip olursa da gebelik takibi doğum için güvenebileceğim bir doktor arayışındayım. Daha önce etlik devlet hastanesinde bir doktoru çok önermişler ona gittim pişman oldum yüzüme bile bakmadı o yüzden iyi biri olsun rahat edeyim istiyorum

ben de etliğe gitmiştim normal geçen ay normal tahlıler için sonra hamile oldduğumu öğrendim kimyasal gebelik oluştu,şimdilik bende arayıştayım ben de
Mehmet fatih karslı çok önerilmiş ama erkek olduğu için istemedim. Kimyasaldan sonra gebelik kolaylaşıyor deniliyor inşallah bu ay bizim ayımız olur

benim bahsettiğim hekim çok tatlı gönül rahatlığıyla gidebilirsin eğer özele gitmek senin için uygunsa :) ben hep pkos ve kontrollerim için gittim kendi sağlık sigortamla, doğum takibinde fiyatlar ayrıca nasıl öğrenebilirsin ama hocayı seversin bence

Ben de cok okudum burada kimyasal sonrası da hemen kalan inşallah
Biz 1 sene denedik olmamıştı. geçen sene mayıs ayında kimyasal oldum. sonra eşim keçiboynuzu kürü ve 4 lü karışım kullanmaya başladı. mayısın 5'inde. bende ağustosta soğan kürü kullandım. Allah'a şükürler olsun geçen sene hamile kaldım ağustos ayında.Keçiboynuzu kürü kullanmaya başladıktan sonra 3 ay diyordu etkisi için Saraçoğlu. Tam 3 ay sonra kaldım.

ben ankaradayım lokman hekim akay könül mürsel’e gidiyorum çok da tatlı birisi memnunum tam olarak ne için gitmek istiyorsun? rutin mi doğum için mi veya başka bir şey?
Ben ilk özgür özyüncüyü denedim frekansımız uymadı şimdi livde zeynep ataman yıldırıma gidiyorum medicanada da ayşe diye bir dr var yapısı sert ama o da iyidir soyadını bulursam yazacağım ben memoriali cok denedim fizik tedavisi harici kadın dogumu bana hitap etmiyor

Perinatolog mu peki? Perinatolog arayasindayim

yaa canım bunun için mehmet fırat mutlu hocayı öneririm hem riskli gebelik takibi hem doğum her şeyi takip eden çok tatlı bir hekim ben könül hocaya gidiyorum ama duruma göre kendisi de hep aklımda yani

Ben ilk özgür özyüncüyü denedim frekansımız uymadı şimdi livde zeynep ataman yıldırıma gidiyorum
periontolog cok fayda gören bir tanıdığım var ama bana sert geldi sürekli para konustu benim gen rahatsızlıgım da var o yüzden gitmiştim boyum 157 ve cüceden bir üstleri biz 36 . Haftada doğurtuyoruz seni de öyle yaparız demişti

yaa canım bunun için mehmet fırat mutlu hocayı öneririm hem riskli gebelik takibi hem doğum her şeyi takip eden çok tatlı bir hekim ben könül hocaya gidiyorum ama duruma göre kendisi de hep aklımda yani
Riskli durumum yok ama onlar çok detaylı bakıyorlar ondan istiyorum ilk gebelikte M*morial da takipliydim ama kaybettim Doktor iyidi ama farklı biri de olabilir diye arayıştayım gebelik için. Teşekkür ederim kaydettim hemen

Ayyyy ciddi misin ? Yok artııık ilk doktor için dedin değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…