- 17 Şubat 2025
- 507
- 214
- 18
- 25
Uygun zaten özel olsun rahat rahat gideyim istediğim soruyu sorabileyim istiyorumbenim bahsettiğim hekim çok tatlı gönül rahatlığıyla gidebilirsin eğer özele gitmek senin için uygunsa :) ben hep pkos ve kontrollerim için gittim kendi sağlık sigortamla, doğum takibinde fiyatlar ayrıca nasıl öğrenebilirsin ama hocayı seversin bence
Evet özgür bey öyle dediAyyyy ciddi misin ? Yok artıııkilk doktor için dedin değil mi?
Çok teşekkür ederim. Ankarada bir sürü kişiymişiz buna sevindimEvet özgür bey öyle dedi
evett bu çok güzel. ayrıca bugün burada sizlerle olmak ve sizlerin desteğini hissetmek gerçekten ilaç gibi geldiiiiÇok teşekkür ederim. Ankarada bir sürü kişiymişiz buna sevindim
Çıkmadı mı sonuç heyecanla bekliyoruzzzzzzevett bu çok güzel. ayrıca bugün burada sizlerle olmak ve sizlerin desteğini hissetmek gerçekten ilaç gibi geldiiii
off çıkmadı hala, çatlayacağım az kaldıÇıkmadı mı sonuç heyecanla bekliyoruzzzzzz
Nerde verdin kanı canım? Acilden girişte 1-2 saatte çıkıyoroff çıkmadı hala, çatlayacağım az kaldı
hepimiz seni beklıyoruzoff çıkmadı hala, çatlayacağım az kaldı
ofisime çok yarın bir cerrahi kliniğinde verdim. işten izin almak istemedim öğlen gidip geldim. sanırım sonuçları ne zaman çıkarsa çıksın toplu olarak 5 gibi bildiriyorlar harici bir laboratuvar ile çalışıyorlar. protokol numaramı sordum web'den bakayım diye, ona da biz size sonuç çıkar çıkmaz atacağız dediler. e-nabız'a baktım oraya da işlem düşmüş ama sonucu çıkmamışNerde verdin kanı canım? Acilden girişte 1-2 saatte çıkıyor
aiyyyy yerim hepinizi gerçekten. umarım topluca beklediğimize değerhepimiz seni beklıyoruz
İşlem düşmüşse sonuçta düşer beklemedeyizzzofisime çok yarın bir cerrahi kliniğinde verdim. işten izin almak istemedim öğlen gidip geldim. sanırım sonuçları ne zaman çıkarsa çıksın toplu olarak 5 gibi bildiriyorlar harici bir laboratuvar ile çalışıyorlar. protokol numaramı sordum web'den bakayım diye, ona da biz size sonuç çıkar çıkmaz atacağız dediler. e-nabız'a baktım oraya da işlem düşmüş ama sonucu çıkmamış
çıkmadı mı sonuc , burayı unutma beklemedeyız bizde merak ettikofisime çok yarın bir cerrahi kliniğinde verdim. işten izin almak istemedim öğlen gidip geldim. sanırım sonuçları ne zaman çıkarsa çıksın toplu olarak 5 gibi bildiriyorlar harici bir laboratuvar ile çalışıyorlar. protokol numaramı sordum web'den bakayım diye, ona da biz size sonuç çıkar çıkmaz atacağız dediler. e-nabız'a baktım oraya da işlem düşmüş ama sonucu çıkmamış
ay çıkmadı yaa kavga edeceğim artık bu kadar mı zor olurçıkmadı mı sonuc , burayı unutma beklemedeyız bizde merak ettik
ay çıkmadı yaa kavga edeceğim artık bu kadar mı zor olurpişman oldum burada baktırdığıma. mesai saatleri de geçti, protokol numaramı verseler kendim bakacaktım illa biz pdf olarak ileticez deyip durdular. sinirlendim biraz yani
ben de akşama kalmasın diye orada vermiştim halbuki. devlette bakıyorlar mı, sorun etmeseler oraya gitseydim keşke. sabaha kaldı şimdiözellerde hep böyle ben devlet acilden girmiştim beta istemi ile girişim yapılır yapılmaz öncelik verildi ilk sıraya geçtim. Acile giriş çıkışım 5 dk sürmedi 1 saatte çıktı bir de
Yumurtlamayı takip etmiş miydin? Belki daha yeni oluşuyordur kana karışmamıştırkızlar sonucum negatif çıktı
Nasip canım hakkında hayırlısı olsun elbet birgün bize de nasip olacak üzme kendinikızlar sonucum negatif çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?