Bat 1-2-3-4-5 Temmuz olanlar gelin birlikte bekleyelim 👼👩‍🍼🤰🏼

Uygun zaten özel olsun rahat rahat gideyim istediğim soruyu sorabileyim istiyorum

Nerde verdin kanı canım? Acilden girişte 1-2 saatte çıkıyor
ofisime çok yarın bir cerrahi kliniğinde verdim. işten izin almak istemedim öğlen gidip geldim. sanırım sonuçları ne zaman çıkarsa çıksın toplu olarak 5 gibi bildiriyorlar harici bir laboratuvar ile çalışıyorlar. protokol numaramı sordum web'den bakayım diye, ona da biz size sonuç çıkar çıkmaz atacağız dediler. e-nabız'a baktım oraya da işlem düşmüş ama sonucu çıkmamış

İşlem düşmüşse sonuçta düşer beklemedeyizzz

çıkmadı mı sonuc , burayı unutma beklemedeyız bizde merak ettik

çıkmadı mı sonuc , burayı unutma beklemedeyız bizde merak ettik
ay çıkmadı yaa kavga edeceğim artık bu kadar mı zor olur pişman oldum burada baktırdığıma. mesai saatleri de geçti, protokol numaramı verseler kendim bakacaktım illa biz pdf olarak ileticez deyip durdular. sinirlendim biraz yani

özellerde hep böyle ben devlet acilden girmiştim beta istemi ile girişim yapılır yapılmaz öncelik verildi ilk sıraya geçtim. Acile giriş çıkışım 5 dk sürmedi 1 saatte çıktı bir de

özellerde hep böyle ben devlet acilden girmiştim beta istemi ile girişim yapılır yapılmaz öncelik verildi ilk sıraya geçtim. Acile giriş çıkışım 5 dk sürmedi 1 saatte çıktı bir de
ben de akşama kalmasın diye orada vermiştim halbuki. devlette bakıyorlar mı, sorun etmeseler oraya gitseydim keşke. sabaha kaldı şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…