Kaç gün var bata a belki erkendir yaaakızlar sonucum negatif çıktı
etmiştim canım, bat’a 4 gün var olsa çıkardı diye düşünüyorum. 0.2 çıktı sonuç eğer gecikmem olursa tekrarlarımYumurtlamayı takip etmiş miydin? Belki daha yeni oluşuyordur kana karışmamıştır
amin canım teşekkür ederim. 1 senedir ilk kez bu ay çok umutluydum biraz üzüldüm açıkçası ama napalım kısmetNasip canım hakkında hayırlısı olsun elbet birgün bize de nasip olacak üzme kendini
4 gün var kuzu olsa çıkardı sanıyorumKaç gün var bata a belki erkendir yaaa
Belli olmuyor bazen ya ama bat gelsin bi bakalım nolcakk4 gün var kuzu olsa çıkardı sanıyorum
Üzülme sakın hayırlısı Rabbimden vardır zamanı vakti gelince bizim de bebişlerimiz bize gelicekkkamin canım teşekkür ederim. 1 senedir ilk kez bu ay çok umutluydum biraz üzüldüm açıkçası ama napalım kısmet
Benım geçen ay 4 gün önce verdiğim değer 2 di sonradan yükseldi ama kimyasalla sonuçlanmıştı, sıkma canını önümüzdeki aylarda olur insallah4 gün var kuzu olsa çıkardı sanıyorum
Ah canım yaetmiştim canım, bat’a 4 gün var olsa çıkardı diye düşünüyorum. 0.2 çıktı sonuç eğer gecikmem olursa tekrarlarım
Kırmızıları görene kadar umut hep var4 gün var kuzu olsa çıkardı sanıyorum
O kadar iyi anlıyorum ki geçen ay bnde aynı hayal kırıklığını yaşadım nasip bize de gelecek bebişlerimizamin canım teşekkür ederim. 1 senedir ilk kez bu ay çok umutluydum biraz üzüldüm açıkçası ama napalım kısmet
Ne demekyaaa hepinize tek tek yazamadım, biraz yattım kafa dinledim giremedim buraya ama iyi ki varsınız ve iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. hepimizin kolaylıkla ve sağlıkla bebişleri olsun
İnşallah geç döllenmedir, inşallahamin canım teşekkür ederim. 1 senedir ilk kez bu ay çok umutluydum biraz üzüldüm açıkçası ama napalım kısmet
Bende aynı kullanıyorum faydası oldu mu sanaGünaydınnnnn ben de inofolic combi kullanıyorum yani ikinci kutuyu aldım doktora sormadım valla
Benim yumurtlama konusunda işe yaradığını düşünüyorum ben canımBende aynı kullanıyorum faydası oldu mu sana
Aynı şeyi ben de yaptım ama o kadar yalancı pozitif gördüm ki inanmıyorum bi de ikisini aynı idrarla yaptım idrar beklediği için mi böyle oldu anlamadım bu arada 5 dk içinde çıkanı çektim çift olan anında çıktı zatenGünaydıınn, ben dayanamayıp az önce erken gebelik testi yaptım negatifbat 3 temmuz belki de erken yaptım
Aynı şeyi ben de yaptım ama o kadar yalancı pozitif gördüm ki inanmıyorum bi de ikisini aynı idrarla yaptım idrar beklediği için mi böyle oldu anlamadım bu arada 5 dk içinde çıkanı çektim çift olan anında çıktı zaten
Erken daha canım biz acele ediyoruz benim de kimyasaldan sonra düzen değişmediyse bat 2 temmuz gibi bişiGünaydıınn, ben dayanamayıp az önce erken gebelik testi yaptım negatifbat 3 temmuz belki de erken yaptım
Canım senin çift çizgi çıkmış çok belliErken daha canım biz acele ediyoruz benim de kimyasaldan sonra düzen değişmediyse bat 2 temmuz gibi bişi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?