- 17 Şubat 2025
- 507
- 214
- 18
- 25
İkisinde de görünüyor yine de gecikmeyi bekle kan ver canım sonra üzülme. İnşallah bebiş bn buradayım diyordur. Belirtilerin nelerdiAynı şeyi ben de yaptım ama o kadar yalancı pozitif gördüm ki inanmıyorum bi de ikisini aynı idrarla yaptım idrar beklediği için mi böyle oldu anlamadım bu arada 5 dk içinde çıkanı çektim çift olan anında çıktı zaten
Erken ama benimde 3 TemmuzGünaydıınn, ben dayanamayıp az önce erken gebelik testi yaptım negatifbat 3 temmuz belki de erken yaptım
Ver canım idrarda çıktıysa kanda da çıkar değer düşükse bile yükselişini takip edersin. İki türlü de stres ama en azından için rahat ederMidem aşırı yanıyo göğüslerim şişti sırt bel ağrısı ve kasıklarım hafif hafif batma hala inanmıyorum kan vermeden rahat edemicem yaa
Bat ne zamandıMidem aşırı yanıyo göğüslerim şişti sırt bel ağrısı ve kasıklarım hafif hafif batma hala inanmıyorum kan vermeden rahat edemicem yaa
Evet çok erken dayanamadım. Üzülüyoruz sonra daErken ama benimde 3 Temmuz
Benim de bat iki temmuz daha yapmadım negatifse bile adet 2 gün kala öğrenmek istiyorum . Yoksa daha çok stres oluyorumEvet çok erken dayanamadım. Üzülüyoruz sonra da
inşallah ama nedense hiç sanmıyorumİnşallah geç döllenmedir, inşallah
canımmm kan ver bencee çok belirgin çünküüMidem aşırı yanıyo göğüslerim şişti sırt bel ağrısı ve kasıklarım hafif hafif batma hala inanmıyorum kan vermeden rahat edemicem yaa
Dönenilir bence adet gününü bekle canımMerhaba benimde bat 1 Temmuz bugün test yaptım negatif. Ama kaşık ağrım ve göğüslerimde hassasiyet var sizce pozitife dönme ihtimali nedir?
5 gün var ve doğru sonuç çıkma ihtimali var. Çizgi de çok net. Bence hamilesin, yine diyorum sen hamilesinErken daha canım biz acele ediyoruz benim de kimyasaldan sonra düzen değişmediyse bat 2 temmuz gibi bişi
Beklemedeyim ama artık umudum kalmadı gibiDönenilir bence adet gününü bekle canım
bende ankara dayım ilk kızımı çiğdem güler hocada doğurdum çok memnundum. ama ben hastane dr istediğim için şuan keçiören medikal park ta özge yücel çelik hoca ya gittim geçen ay onuda sevdim. riskli geblerle ilgileniyor.Kızlar Ankarada olan yada hastane doktor önerisi olan var mı
Kan testi ver çok belli oluyor,hayırlı olsun şimdiden . Güzel haberler alalım inşallah bugünMidem aşırı yanıyo göğüslerim şişti sırt bel ağrısı ve kasıklarım hafif hafif batma hala inanmıyorum kan vermeden rahat edemicem yaa
Günaydınnngünaydınnn,dayanamayıp test yapan bugün çok galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?