Bat 1-2-3-4-5 Temmuz olanlar gelin birlikte bekleyelim 👼👩‍🍼🤰🏼

İkisinde de görünüyor yine de gecikmeyi bekle kan ver canım sonra üzülme. İnşallah bebiş bn buradayım diyordur. Belirtilerin nelerdi

Midem aşırı yanıyo göğüslerim şişti sırt bel ağrısı ve kasıklarım hafif hafif batma hala inanmıyorum kan vermeden rahat edemicem yaa

Midem aşırı yanıyo göğüslerim şişti sırt bel ağrısı ve kasıklarım hafif hafif batma hala inanmıyorum kan vermeden rahat edemicem yaa
Ver canım idrarda çıktıysa kanda da çıkar değer düşükse bile yükselişini takip edersin. İki türlü de stres ama en azından için rahat eder

Evet çok erken dayanamadım. Üzülüyoruz sonra da
Benim de bat iki temmuz daha yapmadım negatifse bile adet 2 gün kala öğrenmek istiyorum . Yoksa daha çok stres oluyorum

Ayy çok net çıkmış 2. Çizgi bu kadar net yalancı pozitif olmaz diye düşünüyorum kan verecek misin canım

Kızlar Ankarada olan yada hastane doktor önerisi olan var mı
bende ankara dayım ilk kızımı çiğdem güler hocada doğurdum çok memnundum. ama ben hastane dr istediğim için şuan keçiören medikal park ta özge yücel çelik hoca ya gittim geçen ay onuda sevdim. riskli geblerle ilgileniyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…