Bat 1-2-3-4-5 Temmuz olanlar gelin birlikte bekleyelim 👼👩‍🍼🤰🏼

Benimde 1 Temmuz görünüyor belirti 0 adet olacağım bence
Benim gögüslerim cok farklı belli ediyor kendini umutlanmak istemiyorum,aşırı dolgun yumurtalamadan sonra hiç inmedi bel ağrımda var aynı şekilde ama insan negatıf gömeken cok korkuyor

Kesinlikle öyle ben de pişman oldum. Eğer varsa gecikmeyi bekleyeceğim ben sanırım. Bu şekilde daha fazla hayal kırıklığı oluyor.
Kesinlikle annelik sabut işi başlangıcından belli. Hepimize nasip etsin

Benim gögüslerim cok farklı belli ediyor kendini umutlanmak istemiyorum,aşırı dolgun yumurtalamadan sonra hiç inmedi bel ağrımda var aynı şekilde ama insan negatıf gömeken cok korkuyor
Benim de öyle ya. Hiç olmazdı suratımda ve sırtımda sivilceler çıktı, kasık ağrım ve göğüslerimde dolgunluk sızı var. Sabah test negatif neyse bat beklenecek artık kısmet

Benim de öyle ya. Hiç olmazdı suratımda ve sırtımda sivilceler çıktı, kasık ağrım ve göğüslerimde dolgunluk sızı var. Sabah test negatif neyse bat beklenecek artık kısmet
Bütün belirtileri gebeliğe yorumluyoruz. İnşallh güzel sonuclar alırız cok az kaldı :)

Kesinlikle annelik sabut işi başlangıcından belli. Hepimize nasip etsin
Benim bir oğlum var bu arada 4 yaşında ama o dönem bu kadar belirti takip etmemiştim. İlk denemede hamile olduğumu öğrenmiştim şaşırtıcı şekilde. 29 yaşındayım şimdi ikinciyi düşünüyorum. İnsan yine de sanki hiç yaşamamış gibi aynı heyecanla bekliyor.
Allah isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın. Doğru zamanda gelsinler

Farklı marka test aldım iki tane daha bakalım yalancı çıkmıştı önceleri de ondan korkuyorumm

Araştırayım teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…