- 17 Şubat 2025
- 507
- 214
- 18
- 25
Benimde 1 temmuz adet belirtim de yok henüzBenimde 1 Temmuz görünüyor belirti 0 adet olacağım bence
Şimdi yeni marka aldım onu yaptım bakalım o nolcak
Çok iyi yapmışsın canım inşallah pozitiftirŞimdi yeni marka aldım onu yaptım bakalım o nolcak
Heyecanla sayfada bekliyorumŞimdi yeni marka aldım onu yaptım bakalım o nolcak
Heyecanla sayfada bekliyorum
Ya var yok gibi bilmiyorum bu 25 ml yi ölçüyor yani yarın da yapcam bakalım daha belli olur ama o koyu olan ya yanlış ölçtü ya da bilmiyorum yaaÇok iyi yapmışsın canım inşallah pozitiftirheyecanla bekliyoruz
Hakkında hayırlısı olsun canım akşam acilde kan ver istersen daha net sonuç alırsın hem 1-2 saate de çıkıyorYa var yok gibi bilmiyorum bu 25 ml yi ölçüyor yani yarın da yapcam bakalım daha belli olur ama o koyu olan ya yanlış ölçtü ya da bilmiyorum yaa
Atsana bakalım bizdeYa var yok gibi bilmiyorum bu 25 ml yi ölçüyor yani yarın da yapcam bakalım daha belli olur ama o koyu olan ya yanlış ölçtü ya da bilmiyorum yaa
istersen buraya at bakalım canım. Bir iki gün daha bekle tekrar yap varsa koyulaşır zatenYa var yok gibi bilmiyorum bu 25 ml yi ölçüyor yani yarın da yapcam bakalım daha belli olur ama o koyu olan ya yanlış ölçtü ya da bilmiyorum yaa
enfeksiyonda sürekli bir agrı oluyor ve regl öncesindeki agrı gibi yumurtalıklarda hissediliyor geçmeyen bir ağrı ( ara ara değil) o kadar çok idrar yolu enfeksiyonu oluyorum ki artık uzmanlaştım bir de enfeksiyon olunca genelde rengi beyaz(yeşil kahve de olabilir) bazen sümüksü yapıskan bazen de yapıskan olmayan bir akıntı oluyorKızlar hiç kağıt kesiği gibi bi ağrı yaşayan var mı ara ara kasıklarımda rahim bölgemde oluyor ilk defa böyle bi ağrı hissettim sanki kağıt kesiği yakar ya böyle inceden sızlar o şekilde oluyor enfeksiyon fln olabilir mi
Ben de hiç öyle bir şey olmadı. İlk gebeliğimde mide yanması dışında asla bir belirtim yoktu. Korunmayı bırakınca kasık ağrısı zaten olan bir şey ona yormuyorum açıkçası. Ama bazılarında da belirti bu oluyor. Kasık ağrısı gebelikte de devam eden bir şeyKızlar hiç kağıt kesiği gibi bi ağrı yaşayan var mı ara ara kasıklarımda rahim bölgemde oluyor ilk defa böyle bi ağrı hissettim sanki kağıt kesiği yakar ya böyle inceden sızlar o şekilde oluyor enfeksiyon fln olabilir
Neden bu kadar sık enfeksiyon geçiriyorsun canım? Nioli yağı denedin mi hiç?enfeksiyonda sürekli bir agrı oluyor ve regl öncesindeki agrı gibi yumurtalıklarda hissediliyor geçmeyen bir ağrı ( ara ara değil) o kadar çok idrar yolu enfeksiyonu oluyorum ki artık uzmanlaştım bir de enfeksiyon olunca genelde rengi beyaz(yeşil kahve de olabilir) bazen sümüksü yapıskan bazen de yapıskan olmayan bir akıntı oluyor
İdrar yolu enfeksiyonundan bahsediyorsan bende sadece idrar yaparken yanma oluyorduKızlar hiç kağıt kesiği gibi bi ağrı yaşayan var mı ara ara kasıklarımda rahim bölgemde oluyor ilk defa böyle bi ağrı hissettim sanki kağıt kesiği yakar ya böyle inceden sızlar o şekilde oluyor enfeksiyon fln olabilir mi
Bende öyleyim geçer geri gelir doktora sordum tekrarlıyor dedim olabilir çoğu kadında böyle dedi daha yeni antibiyotik bitirdimNeden bu kadar sık enfeksiyon geçiriyorsun canım? Nioli yağı denedin mi hiç?
korunmayı bıraktığımdan bu yana benim de kasık ağrım var nedenini bilmiyorum sizde de oluyor demekBen de hiç öyle bir şey olmadı. İlk gebeliğimde mide yanması dışında asla bir belirtim yoktu. Korunmayı bırakınca kasık ağrısı zaten olan bir şey ona yormuyorum açıkçası. Ama bazılarında da belirti bu oluyor. Kasık ağrısı gebelikte de devam eden bir şey
flora düzenleyiciler, nioli yağı, bol su, kefir ve probiyotik ,cranberry ekstratları, pamuklu iç çamasırı hepsini denedim bu ay da biraz bel agrım var sabah yine takviye aldım bilmiyorum neden oluyor okadar cok doktora gittimki suan anlamaya basladım olacak gibi olunca hemen suyu arttırıp c vitamini vücuda fazlaca verince birkaç güne geçiyorNeden bu kadar sık enfeksiyon geçiriyorsun canım? Nioli yağı denedin mi hiç?
Yok o zman çünkü eğilip doğrulurken bir yere uzanırken fln oluyor sanki kesik oluyor gibi ince bi yanma sızı oluyor geçiyor akıntım da bazen krem gibi bazen su gibi geliyorenfeksiyonda sürekli bir agrı oluyor ve regl öncesindeki agrı gibi yumurtalıklarda hissediliyor geçmeyen bir ağrı ( ara ara değil) o kadar çok idrar yolu enfeksiyonu oluyorum ki artık uzmanlaştım bir de enfeksiyon olunca genelde rengi beyaz(yeşil kahve de olabilir) bazen sümüksü yapıskan bazen de yapıskan olmayan bir akıntı oluyor
idrarda da yanma yoksa enfeksiyon değil gibiYok o zman çünkü eğilip doğrulurken bir yere uzanırken fln oluyor sanki kesik oluyor gibi ince bi yanma sızı oluyor geçiyor akıntım da bazen krem gibi bazen su gibi geliyor
Mide yanmam sürekli var sabahları genelde oluyor ama hep olurdu o bende zaten adet ağrısı gibi ağrım fln da yok o yüzden enfeksiyondan şüphe etmiştimBen de hiç öyle bir şey olmadı. İlk gebeliğimde mide yanması dışında asla bir belirtim yoktu. Korunmayı bırakınca kasık ağrısı zaten olan bir şey ona yormuyorum açıkçası. Ama bazılarında da belirti bu oluyor. Kasık ağrısı gebelikte de devam eden bir şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?