- 17 Şubat 2025
- 507
- 214
- 18
- 25
Yok hiç yaşamadım böyle bişeyİdrar yolu enfeksiyonundan bahsediyorsan bende sadece idrar yaparken yanma oluyordu
İnşallah olmasın ya antibiyotiklerin çoğuna alerjim var kullanamıyorum da zatenidrarda da yanma yoksa enfeksiyon değil gibi
Toz Ilaçıda var tek kullanımlık ama umarım değildir , kasılma felandır belkiİnşallah olmasın ya antibiyotiklerin çoğuna alerjim var kullanamıyorum da zaten
Evet bazı bünyeler çok tekrarlıyor maalesef geçmiş olsun canımmBende öyleyim geçer geri gelir doktora sordum tekrarlıyor dedim olabilir çoğu kadında böyle dedi daha yeni antibiyotik bitirdim
Evet sperm o etkiyi yapıyormuş bende öğrendikten sonra onu belirti olarak görmüyorum. Bir de bizim kadar eşlerin de dikkat etmesi gerekiyor enfeksiyon konusundakorunmayı bıraktığımdan bu yana benim de kasık ağrım var nedenini bilmiyorum sizde de oluyor demek
Bende hepsini şikayetim yoksa bile önleyici amaçlı uyguluyorum. Kadın olmak cidden zorflora düzenleyiciler, nioli yağı, bol su, kefir ve probiyotik ,cranberry ekstratları, pamuklu iç çamasırı hepsini denedim bu ay da biraz bel agrım var sabah yine takviye aldım bilmiyorum neden oluyor okadar cok doktora gittimki suan anlamaya basladım olacak gibi olunca hemen suyu arttırıp c vitamini vücuda fazlaca verince birkaç güne geçiyor
Benim akşamları yemekten sonra olurdu bende yemeğe bağlardım düşün o kadar ki belirgin belirtim yoktu. 2. Denememde olmuştu. İlkinde tüm belirtileri yaşamıştım ama olmamıştı.Mide yanmam sürekli var sabahları genelde oluyor ama hep olurdu o bende zaten adet ağrısı gibi ağrım fln da yok o yüzden enfeksiyondan şüphe etmiştim
Ya acil alır mı bilmiyorum geçen ağrım vardı almıştı bi de pazartesiyi bekleyim net olur diye de düşündümHakkında hayırlısı olsun canım akşam acilde kan ver istersen daha net sonuç alırsın hem 1-2 saate de çıkıyor
Hayra yorrr bebiştir belkiimmmKızlar hiç kağıt kesiği gibi bi ağrı yaşayan var mı ara ara kasıklarımda rahim bölgemde oluyor ilk defa böyle bi ağrı hissettim sanki kağıt kesiği yakar ya böyle inceden sızlar o şekilde oluyor enfeksiyon fln olabilir mi
Alır canımcım. Diş randevum var ama gebelik şüphem var dersin bakarlarYa acil alır mı bilmiyorum geçen ağrım vardı almıştı bi de pazartesiyi bekleyim net olur diye de düşündüm
Bence de geçen ayda kimyasal geçirmiştin galiba,bu sefer yükseldi mi diye endişe edicekseniz en iyisi beklemekYa acil alır mı bilmiyorum geçen ağrım vardı almıştı bi de pazartesiyi bekleyim net olur diye de düşündüm
istersen buraya at bakalım canım. Bir iki gün daha bekle tekrar yap varsa koyulaşır zaten
Atsana bakalım bizde
İnşallah öyle bişydirToz Ilaçıda var tek kullanımlık ama umarım değildir , kasılma felandır belki
Evet evet en iyisi beklemek aslında bugğn vermek için acele ettiğimi biliyorum ama iyi oldu vardır bi hayrBence de geçen ayda kimyasal geçirmiştin galiba,bu sefer yükseldi mi diye endişe edicekseniz en iyisi beklemek
Aslında mantıklııı hiç düşünmedim böyleAlır canımcım. Diş randevum var ama gebelik şüphem var dersin bakarlar
Umutlanmak istemiyorum geçen ay çok belirtim vardı negatifti bu ay da hiç belirtim yok nasip diyorum artıkBenim akşamları yemekten sonra olurdu bende yemeğe bağlardım düşün o kadar ki belirgin belirtim yoktu. 2. Denememde olmuştu. İlkinde tüm belirtileri yaşamıştım ama olmamıştı.
İnşallah öyle olsa ağrısını bile severiz ama nasipHayra yorrr bebiştir belkiimmm
Ay kesinlikleee yaaa insan korkuyo ama Allahım bizlere de sağlıklı gebelik ve bebişler nasip etsinnİnşallah öyle olsa ağrısını bile severiz ama nasip
Alır canım ama sabredebilirsen regl gününe kadar bekle derimYa acil alır mı bilmiyorum geçen ağrım vardı almıştı bi de pazartesiyi bekleyim net olur diye de düşündüm
Aminnn inşallah Rabbim nasip etsinAy kesinlikleee yaaa insan korkuyo ama Allahım bizlere de sağlıklı gebelik ve bebişler nasip etsinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?