Bat 1-2-3-4-5 Temmuz olanlar gelin birlikte bekleyelim 👼👩‍🍼🤰🏼

Bende öyleyim geçer geri gelir doktora sordum tekrarlıyor dedim olabilir çoğu kadında böyle dedi daha yeni antibiyotik bitirdim
Evet bazı bünyeler çok tekrarlıyor maalesef geçmiş olsun canımm
korunmayı bıraktığımdan bu yana benim de kasık ağrım var nedenini bilmiyorum sizde de oluyor demek
Evet sperm o etkiyi yapıyormuş bende öğrendikten sonra onu belirti olarak görmüyorum. Bir de bizim kadar eşlerin de dikkat etmesi gerekiyor enfeksiyon konusunda
Bende hepsini şikayetim yoksa bile önleyici amaçlı uyguluyorum. Kadın olmak cidden zor

Mide yanmam sürekli var sabahları genelde oluyor ama hep olurdu o bende zaten adet ağrısı gibi ağrım fln da yok o yüzden enfeksiyondan şüphe etmiştim
Benim akşamları yemekten sonra olurdu bende yemeğe bağlardım düşün o kadar ki belirgin belirtim yoktu. 2. Denememde olmuştu. İlkinde tüm belirtileri yaşamıştım ama olmamıştı.

Hakkında hayırlısı olsun canım akşam acilde kan ver istersen daha net sonuç alırsın hem 1-2 saate de çıkıyor
Ya acil alır mı bilmiyorum geçen ağrım vardı almıştı bi de pazartesiyi bekleyim net olur diye de düşündüm

Hayra yorrr bebiştir belkiimmm

Bence de geçen ayda kimyasal geçirmiştin galiba,bu sefer yükseldi mi diye endişe edicekseniz en iyisi beklemek
Evet evet en iyisi beklemek aslında bugğn vermek için acele ettiğimi biliyorum ama iyi oldu vardır bi hayr

Ay kesinlikleee yaaa insan korkuyo ama Allahım bizlere de sağlıklı gebelik ve bebişler nasip etsinn
Aminnn inşallah Rabbim nasip etsin bugün selâ ile cuma arasında 313 fatiha okunacak her sene okurum ve ne dua ettiysem hep kabul oldu bu yıl da bebişlerimiz için okuyacağım sizlerde duama ortak olun niyetinize alın amin diyin şimdiden. Haziran anneleri olalım topluca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…