Amiiin canım.Aminnn inşallah Rabbim nasip etsinbugün selâ ile cuma arasında 313 fatiha okunacak her sene okurum ve ne dua ettiysem hep kabul oldu bu yıl da bebişlerimiz için okuyacağım sizlerde duama ortak olun niyetinize alın amin diyin şimdiden. Haziran anneleri olalım topluca
Neden mart haziran da anne olacağını öğrenenler olarak demiştim aslındaAmiiin canım.Mart anneleri demek istedin
Amin amin aminAminnn inşallah Rabbim nasip etsinbugün selâ ile cuma arasında 313 fatiha okunacak her sene okurum ve ne dua ettiysem hep kabul oldu bu yıl da bebişlerimiz için okuyacağım sizlerde duama ortak olun niyetinize alın amin diyin şimdiden. Haziran anneleri olalım topluca
Gebe kalırsak bu ay Allahın izniyle doğum marta geliyorNeden mart haziran da anne olacağını öğrenenler olarak demiştim aslında
Ayy hiç öyle düşünmemiştim yaaa inşallahhGebe kalırsak bu ay Allahın izniyle doğum marta geliyor
Ben aslında mayıs ayı olsun istiyorum eşimde bende Mayıs ayında doğdukAyy hiç öyle düşünmemiştim yaaa inşallahh
Duygular kuzular deseneBalık bebeleri
Pazartesiye kadar mecbur beklicem zaten o zaman varsa kanda çıkar ya hayırlısı ileAlır canım ama sabredebilirsen regl gününe kadar bekle derim
Ay nasıl yapıyorsun nasıl niyet ediyosunn Rabbim kabul etsinnnAminnn inşallah Rabbim nasip etsinbugün selâ ile cuma arasında 313 fatiha okunacak her sene okurum ve ne dua ettiysem hep kabul oldu bu yıl da bebişlerimiz için okuyacağım sizlerde duama ortak olun niyetinize alın amin diyin şimdiden. Haziran anneleri olalım topluca
Evet ondan pek güvenim yok yaaBunda onun kadar net cıkmamış öbürü baya pozitifti
Ayy ne güzel olur bnde bu ay hamile olup eşime sürpriz yapmak istiyorum 8 temmuz bizim tanışma tarihimizBen aslında mayıs ayı olsun istiyorum eşimde bende Mayıs ayında doğduk
Amiin muharrem ayının ilk cuması tüm dilek istekler için okunuyor bnde niyetime evlat sahibi olmayı alarak okudum hepimiz için rabbim kabul etsinPazartesiye kadar mecbur beklicem zaten o zaman varsa kanda çıkar ya hayırlısı ile
Ay nasıl yapıyorsun nasıl niyet ediyosunn Rabbim kabul etsinnn
Gelişleri bile nazlıEvetoy oy gelseler de nazlasak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?