Bat 1-2-3-4-5 Temmuz olanlar gelin birlikte bekleyelim 👼👩‍🍼🤰🏼

Az önce sol yumurtalık kısmında şiddetli ağrı oldu anlık kalktım yürüdüm devam etti sonra geçti ama çok şiddetliydi ilk gebeliğimde adete 3 gün varken olmuştu şimdi erken baya ama bakalım

korunmayı bıraktığımdan bu yana benim de kasık ağrım var nedenini bilmiyorum sizde de oluyor demek
Evet bende de oluyor daha çok yumurtlama ya da ilişki sonrası oluyor geçen ay doktora gittiğimde soyledim kontrol sonrası herhangi bi sorun olmadığını söyledi

Kızlar benim belirtiler gün gün artıyor gibi dünden beri belim de çok agirmaya başladı umutlanmaya başladım iyice bata 5 gün var hiç erken gebelik testi yapmadım şimdiye kadar hep kaset yapıyorum adete kadar bekleyeceğim ama bu sefer çok umitliyim Demir ilacı kullanıyorum acaba bıraksam mi devam mı etsem pozitifse olumsuz bi etkisi olur mu Demir ilacının fikri olan var mı

4 temmuz erken yaptım evet ama hiç belirti yok hiç diğer aylarla aynıyım

cok erken mi evet ama ufacık da olsa bir belirti hisseder insan gibime geliyor ben elendim arkadaşlar bensiz devam edin :)

Merhaba kızlar bende aranıza katılayim
Benim normalde temmuz 1 olması gerekiyor fakat ben bu ay 20. Günde pik gördüm bu yüzden test tarihi 6-7 temmuz oluyor.pik gördüğüm günün akşamına da çatladı değerlendirdim.o gece aşırı derecede kasık ağrım ve yumurta akı akıntım oldu ilişki öncesi o kadar siddetliydi ki hareket edemiyordum. Bu gün yumurtlamanin 6. Günü fakat yumurtlamadan beri geçmeyen kasık ağrım var özellikle sol kasigim ve yumurtlamam soldan oldu.surekli adet olacakmışım hissi veren ağrı sızlama var ve ıslaklık hissi var test takibi yaptığım bayan döllenme belirtileri yaşıyor olabilirsin dedi ama yine de beklemen gerekiyor dedi sürekli aklımda nasıl geçecek bu bı kaç gün bilmiyorum inşallah güzel sonuç alırız hepimiz

Benim yumurtlama konusunda işe yaradığını düşünüyorum ben canım
inositolun kesinlikle işe yaradığını bende düşünüyorum bu ay 3. Ovulasyon test takibim diğer aylar hiç bı şekilde pik gormedim pik olmadan catliyordu bu ay sadece 10 gün inositol kullandım testte pik gördüm pcolular kesinlikle kullanmalı bence benim kullandığım ovofolic

ben ovülasyon testi sipariş vermiştim dün geldi hediye olarak da beklemediğim sekilde cok erken gebelik testi yollamışlar nekadar yapmayacagım desem de yaptım negatif hayali cizgi bile yok
Bence çok erken bir kaç gün sonra anca çıkar varsa da. Yoksa da yeni ay yeni heyecanlar. moral bozmayıp devam ediyoruz

evet zaman yavaş cidden ama gün içinde sizi meşgul eden bir şey bulun. Çalışıyor musunuz bilmiyorum ama düşünmemeye çalışın. Bir süre sonra bu düşünce tüm yaşamımızı elimizden alar hale gelip bizi strese sokuyor maalesef…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…