Allah kabul etsin canım vesile oldun ben de okudum Allah razı olsunnAmiin muharrem ayının ilk cuması tüm dilek istekler için okunuyor bnde niyetime evlat sahibi olmayı alarak okudum hepimiz için rabbim kabul etsin
Ay çok sevindim Allâh kabul etsinAllah kabul etsin canım vesile oldun ben de okudum Allah razı olsunn
Evet bende de oluyor daha çok yumurtlama ya da ilişki sonrası oluyor geçen ay doktora gittiğimde soyledim kontrol sonrası herhangi bi sorun olmadığını söyledikorunmayı bıraktığımdan bu yana benim de kasık ağrım var nedenini bilmiyorum sizde de oluyor demek
ben ovülasyon testi sipariş vermiştim dün geldi hediye olarak da beklemediğim sekilde cok erken gebelik testi yollamışlar nekadar yapmayacagım desem de yaptım negatif hayali cizgi bile yoktest yapan var mı kızlar
bat ne zamandı ?ben ovülasyon testi sipariş vermiştim dün geldi beklemediğim sekilde cok erken gebelik testi yollamışlar nekadar yapmayacagım desem de yaptım negatif hayali cizgi bile yok
çok var daha bence çıkmaması normal4 temmuz erken yaptım evet ama hiç belirti yok hiç diğer aylarla aynıyım
peki test hangi markaydı4 temmuz erken yaptım evet ama hiç belirti yok hiç diğer aylarla aynıyım
Valfastmış erken gebelik testipeki test hangi markaydı
Bencede daha erken bekle bakalımValfastmış erken gebelik testi
inositolun kesinlikle işe yaradığını bende düşünüyorum bu ay 3. Ovulasyon test takibim diğer aylar hiç bı şekilde pik gormedim pik olmadan catliyordu bu ay sadece 10 gün inositol kullandım testte pik gördüm pcolular kesinlikle kullanmalı bence benim kullandığım ovofolicBenim yumurtlama konusunda işe yaradığını düşünüyorum ben canım
Bence çok erken bir kaç gün sonra anca çıkar varsa da. Yoksa da yeni ay yeni heyecanlar.ben ovülasyon testi sipariş vermiştim dün geldi hediye olarak da beklemediğim sekilde cok erken gebelik testi yollamışlar nekadar yapmayacagım desem de yaptım negatif hayali cizgi bile yok
evet zaman yavaş cidden ama gün içinde sizi meşgul eden bir şey bulun. Çalışıyor musunuz bilmiyorum ama düşünmemeye çalışın. Bir süre sonra bu düşünce tüm yaşamımızı elimizden alar hale gelip bizi strese sokuyor maalesef…Merhaba kızlar bende aranıza katılayim
Benim normalde temmuz 1 olması gerekiyor fakat ben bu ay 20. Günde pik gördüm bu yüzden test tarihi 6-7 temmuz oluyor.pik gördüğüm günün akşamına da çatladı değerlendirdim.o gece aşırı derecede kasık ağrım ve yumurta akı akıntım oldu ilişki öncesi o kadar siddetliydi ki hareket edemiyordum. Bu gün yumurtlamanin 6. Günü fakat yumurtlamadan beri geçmeyen kasık ağrım var özellikle sol kasigim ve yumurtlamam soldan oldu.surekli adet olacakmışım hissi veren ağrı sızlama var ve ıslaklık hissi var test takibi yaptığım bayan döllenme belirtileri yaşıyor olabilirsin dedi ama yine de beklemen gerekiyor dedi sürekli aklımda nasıl geçecek bu bı kaç gün bilmiyorum inşallah güzel sonuç
Ay sonu gelmez oldu resmenevet zaman yavaş cidden ama gün içinde sizi meşgul eden bir şey bulun. Çalışıyor musunuz bilmiyorum ama düşünmemeye çalışın. Bir süre sonra bu düşünce tüm yaşamımızı elimizden alar hale gelip bizi strese sokuyor maalesef…
Gruptaki herkes çok heyecanlı ki bu çok normal. Pozitif haberler aldığımız o günler de gelecektir eminimAy sonu gelmez oldu resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?