Bat 1-2-3-4-5 Temmuz olanlar gelin birlikte bekleyelim 👼👩‍🍼🤰🏼

Suan çalışmıyorum evde uğraşacak bişey de olmayınca insan kendini daha çok dinliyor acaba mi diye kapılıyor ister istemez sabretmekten başka çaremiz yok

Suan çalışmıyorum evde uğraşacak bişey de olmayınca insan kendini daha çok dinliyor acaba mi diye kapılıyor ister istemez sabretmekten başka çaremiz yok
Sürükleyici bir diziye başlayın. O sizin yarım gününüzü alır diğer yarısında da ev işi yemek vs geçip gider zaten

Yani evet insan regl olacağı gün olmazsa yada gecikirse yapsa daha iyi ama dayanamayinca yapıyoruz bu defa negatif olunca hayal kırıklığı oluyor yada bazen testler yalancı pozitif oluyor heveslenip kan veriyoruz negatif çıkınca bütün umutlar gidiyor beklemek en güzeli üzülmemek için inşallah sabredebilirz

Evet kesinlikle yumurtlamaya faydası büyük ben de öyle düşünüyorum canım

En evet insan regl olacağı gün olmazsa yada gecikirse yapsa daha iyi ama dayanamayinca yapıyoruz bu defa negatif olunca hayal kırıklığı oluyor yada bazen testler yalancı pozitif oluyor heveslenip kan veriyoruz negatif çıkınca bütün umutlar gidiyor beklemek en güzeli üzülmemek için inşallah
Evet kesinlikle yumurtlamaya faydası büyük ben de öyle düşünüyorum canım
Peki sizde belirtiler ne durumda

Kesinlikle zaten ben hiç güvenmiyorum çok yalancı pozitif gördüm bu yüzden kafam rahat aslında nasipte ne varsa
Midem yanıyo sırt ağrım hafifledi ama belimin sağ tarafı kasığım bacağıma vuran ağrı var göğsüm şişti biraz geçen ay kimyasalda ve 2 ay önce boş gebelikte çok erken hissetmiştim şimdi regl belirtim yok ama hissettiğim şey sanki gebe değilim

Kızlar 2 gündür ıslaklık hissi vardır şimdi beyaz kivamli yapışkan akıntım da gelmeye başladı erken değil mi yumurtlamanın 6.gunu

Bende 2 ay önce kimyasal geçirdim benimde şu anda göğüs hassasiyetim var yumurtlamadan beri ama kimyasal da çok siddetliydi bu defa hafif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…