- 31 Ocak 2025
- 376
- 319
- 18
İnşallah şöyle pozitif görmeye başlasak ,güzel haberler alsakGruptaki herkes çok heyecanlı ki bu çok normal. Pozitif haberler aldığımız o günler de gelecektir eminim
Regl olacaksan onun da belirtisi olurdu ama, bence daha umut var. Çok erken. Benim de 5 Temmuz bat. Umudunu kaybetmecok erken mi evet ama ufacık da olsa bir belirti hisseder insan gibime geliyor ben elendim arkadaşlar bensiz devam edin :)
Suan çalışmıyorum evde uğraşacak bişey de olmayınca insan kendini daha çok dinliyor acaba mi diye kapılıyor ister istemez sabretmekten başka çaremiz yokevet zaman yavaş cidden ama gün içinde sizi meşgul eden bir şey bulun. Çalışıyor musunuz bilmiyorum ama düşünmemeye çalışın. Bir süre sonra bu düşünce tüm yaşamımızı elimizden alar hale gelip bizi strese sokuyor maalesef…
İnşallah hepinize dua edicem rabbim hepimizin kucağını doldursun aminİnşallah şöyle pozitif görmeye başlasak ,güzel haberler alsak
Sürükleyici bir diziye başlayın. O sizin yarım gününüzü alırSuan çalışmıyorum evde uğraşacak bişey de olmayınca insan kendini daha çok dinliyor acaba mi diye kapılıyor ister istemez sabretmekten başka çaremiz yok
Denicem çok teşekkür ederimSürükleyici bir diziye başlayın. O sizin yarım gününüzü alırdiğer yarısında da ev işi yemek vs geçip gider zaten
İNŞALLAHSürekli uyku, molalarımda uyuyakalıyorum ve baş dönmesi, kasıklarda ağrı.. Umarım regl belirtisi değildir8 gün var
Benim de 7 gün kaldı bir yanım yarın yapmak istiyor bir yanım daha erken olduğunu biliyorBenimde 7 gün kaldı yarın sabah test yapsam diyorum erken gebelik testi
Aynen bende öyle ben kızımdada oğlumdada 1 hafta kala öğrendim yarın mı yapsam ayın 30 beklesem bilemedimBenim de 7 gün kaldı bir yanım yarın yapmak istiyor bir yanım daha erken olduğunu biliyor
Evet kesinlikle yumurtlamaya faydası büyük ben de öyle düşünüyorum canıminositolun kesinlikle işe yaradığını bende düşünüyorum bu ay 3. Ovulasyon test takibim diğer aylar hiç bı şekilde pik gormedim pik olmadan catliyordu bu ay sadece 10 gün inositol kullandım testte pik gördüm pcolular kesinlikle kullanmalı bence benim kullandığım ovofolic
Peki sizde belirtiler ne durumdaEvet kesinlikle yumurtlamaya faydası büyük ben de öyle düşünüyorum canım
Kız biz hatta aynı gün doğduk eşimle onu denk getiremeyiz amaAyy ne güzel olur bnde bu ay hamile olup eşime sürpriz yapmak istiyorum 8 temmuz bizim tanışma tarihimiz
Kesinlikle zaten ben hiç güvenmiyorum çok yalancı pozitif gördüm bu yüzden kafam rahat aslında nasipte ne varsaEn evet insan regl olacağı gün olmazsa yada gecikirse yapsa daha iyi ama dayanamayinca yapıyoruz bu defa negatif olunca hayal kırıklığı oluyor yada bazen testler yalancı pozitif oluyor heveslenip kan veriyoruz negatif çıkınca bütün umutlar gidiyor beklemek en güzeli üzülmemek için inşallah
Peki sizde belirtiler ne durumda
Kesinlikle zaten ben hiç güvenmiyorum çok yalancı pozitif gördüm bu yüzden kafam rahat aslında nasipte ne varsa
Midem yanıyo sırt ağrım hafifledi ama belimin sağ tarafı kasığım bacağıma vuran ağrı var göğsüm şişti biraz geçen ay kimyasalda ve 2 ay önce boş gebelikte çok erken hissetmiştim şimdi regl belirtim yok ama hissettiğim şey sanki gebe değilim
Bende 2 ay önce kimyasal geçirdim benimde şu anda göğüs hassasiyetim var yumurtlamadan beri ama kimyasal da çok siddetliydi bu defa hafifKesinlikle zaten ben hiç güvenmiyorum çok yalancı pozitif gördüm bu yüzden kafam rahat aslında nasipte ne varsa
Midem yanıyo sırt ağrım hafifledi ama belimin sağ tarafı kasığım bacağıma vuran ağrı var göğsüm şişti biraz geçen ay kimyasalda ve 2 ay önce boş gebelikte çok erken hissetmiştim şimdi regl belirtim yok ama hissettiğim şey sanki gebe değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?