Bat 1-2-3-4-5 Temmuz olanlar gelin birlikte bekleyelim 👼👩‍🍼🤰🏼

İnşallah bu belirtiler psikolojik değildir

Tarihler hiç önemli değil hep beraber bekleyelim bende geçen ay çok umutluydum belirti aradım resmen nasıl rolleniyorum ama kesin gebeyim diye sonuç 2 gün erken ol

Bende yumurtlama bekliyorum canım.2 aydır hamileyim sanıyorum. Senin gibi tüm hamilelik belirtilerini yaşadım ama sonucu hepsinde olumsuz oldu. Bir umut bu ay bekliycez.

Tam 9 aydır gebelik deniyoruz. Korunmayı bıraktıktan sonra eşimle ikimiz doktora gittik gerekli temel testler yapıldı bir sıkıntının olmadığını söyledi doktor. Bir yıl sonunda olmazsa muayene gitmemiz gerektiği internette yazıyor. Bu ay sadece belirti olarak göğüs hassasiyeti var o da her adet öncesi bende oluyor. Ama gebelik bekleyen herkes güzel haberler alır inşaallah hayırlı evlat nasip eder Rabbim

Benim de öyle ama sağ kasığım ve belimin sol tarafından bacağıma vuran ağrı var yaa
Benimde sola vuruyor ara ara yumurtlama da soldan oldu bilmiyorum herşey hamilelik belirtisi gibi ama adetle de benziyor kızımda hiç bir belirtim olmadı sadece kasigima batma oldu adete 7 gün kala o an gidip kan verdim 31 le öğrenmiştim şu anda da eğilip kalkarken otururken oluyor batmalar

Allah bağışlasın ben yumurtladığıma emin değilim valla

Test harici yumurtladığınızı nasıl anlıyorsunuz
Benim bu ay 17 Haziran'da aşırı yoğun çok fazla yumurta akı kıvamında akıntım geldi her ay öyle gelmez akıntı olurdu ama bu çok yoğundu dedim erken yumurtlama oluyorum herhalde adet takvimim 19 haziranı pik diyor ama 23 hazirana kadar akıntım hep geldi ama en yoğunu 17 hazirandaki olan o yüzden ben ne zaman yumurtlama yaşadım bilmiyorum hiçte takip etmem hayatımda açıkçası bu ay kaçamak olduğu için özellikle dikkatini çekti normalde korunduğum için önemsemezdim ne zaman geldi diye

Akıntıdan anlıyorlar ama ben akıntıdan hiç anlamam zaten akıntım sürekli olarak var sadece yumurtlama günü olmuyor herhalde akıntı çatlayana kadar devam ediyor sanırım 1 gün sürmez herhalde

Benim adete az kaldı ama adet öncesi akıntım var sadece başka belirti yok bende umudumu kaybettim gibi bu ay çok heyecanlıydım

1 yıl sonunda sanırım çatlama iğnesi felan veriyorlar

Akıntıdan anlıyorlar ama ben akıntıdan hiç anlamam zaten akıntım sürekli olarak var sadece yumurtlama günü olmuyor herhalde akıntı çatlayana kadar devam ediyor sanırım 1 gün sürmez herhalde
Bende öyle düşünüyorum sanırsam çatlamadam sonra akıntı krem şekline dönüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…