Bat 1-2-3-4-5 Temmuz olanlar gelin birlikte bekleyelim 👼👩‍🍼🤰🏼

Ben bugün doktora gittim tekrar test yaptırdim ama sonuç açıklanmadı sekonder amonere ne demek bilen açıklayabilirmi

Günaydın beybilerrr, test yapacak olan var mıı yada farklı bir belirtiyle uyanan

Günaydınnn ben en son 6 gün kala yapmıştım regl gününe kadar yapmayacağım. Beklemedeyim

Günaydınlar benim daha yumurtlamanın 7. Günü daha çok erken sanırım test için 12. Günde yapmayı düşünüyorum belirti.olarak adet olacakmışım hissi devam ediyor göğüs hassasiyeti dokununca var ve akıntı devam ediyor

en iyisi beklemek sonra negatif çıkıyor üzülüyoruz

Benimde 1 Temmuz adet olacak gibi akıntım var ve ağrım göğüsümde adet olmaya yakın hep aynı yerde damar çıkardı yine çıktı sanırım bu ayda olmadı gibi
Kırmızı kart yiyene kadar beklemeye devam benim de adet olmaya yakın göğüs hassasiyetim olur hep ama şuan hiç yok sadece kasıklarımda batma yanma hissi oluyor ara ara o kadar ona da belirti diyemiyorum regl belirtisi de olabilir

Geçen ay hiç bir göğüs ağrısı kasık ağrısı alıntı vs hiç bişey yoktu ve gününde de oldum önceki ay da yumurtlamadan sonra şu an ki belirtiler vardı sadece göğüs ağrısı çok asiriydi kimyasal gebelikte bunda da varsa inşallah kimyasal değildir

Hiç gebelik yaşamadığım için bilemiyorum adet olacağım gibi hissediyorum kasıklarım öyle ağrıyor

Birde bu ay jel denedim ama eşimde bi problem yok bendede yok eğer adet olursam jel işe yaramıyor benim için

Tamamlayıcı sağlık sigortası mı yaptırdınız ne kadara hangisini yaptırdınız gebelik dahil mi ne zaman yaptınız bilgi verebilir misiniz benimde bu ay bitiyor bir sene boşuna gitti pcos var 5 senedir olmadı malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…