- 26 Haziran 2025
- 4
- 2
- 1
- 38
Ben bugün doktora gittim tekrar test yaptırdim ama sonuç açıklanmadı sekonder amonere ne demek bilen açıklayabilirmi
Bat günleri hep karıştı ne zamandı bat gününGünaydınnn ben en son 6 gün kala yapmıştım regl gününe kadar yapmayacağım. Beklemedeyim
Ben yaptım yarın şehir dışına çıkacağım o yüzden ama negatif beklenen adet 4-5 temmuzGünaydın beybilerrr, test yapacak olan var mıı yada farklı bir belirtiyle uyanan
en iyisi beklemek sonra negatif çıkıyor üzülüyoruzGünaydınlar benim daha yumurtlamanın 7. Günü daha çok erken sanırım test için 12. Günde yapmayı düşünüyorum belirti.olarak adet olacakmışım hissi devam ediyor göğüs hassasiyeti dokununca var ve akıntı devam ediyor
1 temmuzBat günleri hep karıştı ne zamandı bat günün
Erken hala tekrar yaparsınBen yaptım yarın şehir dışına çıkacağım o yüzden ama negatif beklenen adet 4-5 temmuz
Kesinlikle öyle zor da olsa beklicemen iyisi beklemek sonra negatif çıkıyor üzülüyoruz
Benimde 1 Temmuz adet olacak gibi akıntım var ve ağrım göğüsümde adet olmaya yakın hep aynı yerde damar çıkardı yine çıktı sanırım bu ayda olmadı gibi1 temmuz
Beklerken stres yapma yeterKesinlikle öyle zor da olsa beklicem
Kırmızı kart yiyene kadar beklemeye devamBenimde 1 Temmuz adet olacak gibi akıntım var ve ağrım göğüsümde adet olmaya yakın hep aynı yerde damar çıkardı yine çıktı sanırım bu ayda olmadı gibi
Geçen ay hiç bir göğüs ağrısı kasık ağrısı alıntı vs hiç bişey yoktu ve gününde de oldum önceki ay da yumurtlamadan sonra şu an ki belirtiler vardı sadece göğüs ağrısı çok asiriydi kimyasal gebelikte bunda da varsa inşallah kimyasal değildirKırmızı kart yiyene kadar beklemeye devambenim de adet olmaya yakın göğüs hassasiyetim olur hep ama şuan hiç yok sadece kasıklarımda batma yanma hissi oluyor ara ara o kadar ona da belirti diyemiyorum regl belirtisi de olabilir
Hiç gebelik yaşamadığım için bilemiyorum adet olacağım gibi hissediyorum kasıklarım öyle ağrıyorKırmızı kart yiyene kadar beklemeye devambenim de adet olmaya yakın göğüs hassasiyetim olur hep ama şuan hiç yok sadece kasıklarımda batma yanma hissi oluyor ara ara o kadar ona da belirti diyemiyorum regl belirtisi de olabilir
Birde bu ay jel denedim ama eşimde bi problem yok bendede yok eğer adet olursam jel işe yaramıyor benim içinKırmızı kart yiyene kadar beklemeye devambenim de adet olmaya yakın göğüs hassasiyetim olur hep ama şuan hiç yok sadece kasıklarımda batma yanma hissi oluyor ara ara o kadar ona da belirti diyemiyorum regl belirtisi de olabilir
Tamamlayıcı sağlık sigortası mı yaptırdınız ne kadara hangisini yaptırdınız gebelik dahil mi ne zaman yaptınız bilgi verebilir misiniz benimde bu ay bitiyor bir sene boşuna gitti pcos var 5 senedir olmadı malesefBenim geçen sene bir düşüğüm oldu ondan sonra korktum 1 sene düşünmedim bile sonrasında sigorta sorunumuz oldu 1 2 ayda ôyle dusunmedik GSS yaptık en son geçen ay en azından biraz maddi açıdan rahat olur diye muayene en azından bu ayda denedik ilk günden son güne kadar inş. Olur canım hepimizinki hayırlısıyla
Bende bu ay kullandım eşimde sorun var mı yok mu bilmiyorum bende pco var denedik bakalımBirde bu ay jel denedim ama eşimde bi problem yok bendede yok eğer adet olursam jel işe yaramıyor benim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?