Bat 1-2-3-4-5 Temmuz olanlar gelin birlikte bekleyelim 👼👩‍🍼🤰🏼

Moralim çok bozuk pcos var. Çatlatma iğnesi yaptırdım 15. Gün bugün test yaptım hiç birşey çıkmadı 6 senedir olmuyor ne yapmam gerektiğini hiç bilmiyorum birkaç ay önce oldu herken 10 haftalık kalbi durdu ramazan bayramından bir gün önce öyle bir çıkmazdayım ki nefes alamıyorum sanki. Bat 3 Temmuz ama uygulamaya göre ben ilaçsız adet olmuyorum zaten duphaston kullandım dün bitti oda ne olacak hiç bilmiyorum

Allah yar ve yardımcınız olsun kolay değil ama hep bi umut var , güzel haberler alırız bu ay inşallah hepimiz

Benim geçen ay belirtim çoktu 14 gün gecikmeyle oldum bu ay ne olacak bakalım nasip

14

gun bayağı geç aslında test vs yaptın mı yada Dr görunseydin bi
Doktora da gittim hiçbir problem görünmüyor dedi kimyasaldan şüphelendi sonucun negatif zaten bişy olmaz dedi belki bu ay geç yumurtlamışsındır istersen söktürücü yazarım dedi.

Bizde 1 sene olacak istiyoruz henüz hiç gebelik elde edemedim , her ay aynı umut bekleyiş bakalım ne olacak
Bizim de 9 ay oldu çok istiyoruz ama olmadı. Bu ay da eleniyorum sanırım kasıklarımda rahmimde batmalar kasılmalar olmaya başladı hafif bel karın ağrım da var

Kızlar bişey sorucam bu 3 gündür bende birde idrar sıkışıklığı oluyor bir bardak su içsem dahi çok sıkışmış gibi idrara cikiyorum hemen kaşık.agrisi beyaz akinti vs de var ya acaba enfeksiyon mu var ama idrarımda yanma koku kaşıntı vs yok acaba enfeksiyon varsa hamilelik belirtileriyle mi karıştırıyorum zaman yaklastikca umudum da bitiyor enfeksiyon geçiren var mı nasıldı belirtileri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…