- 23 Haziran 2019
- 70
- 21
- 88
Kaç kere jel ile deneme yaptınızBende bu ay kullandım eşimde sorun var mı yok mu bilmiyorum bende pco var denedik bakalım
Allah yar ve yardımcınız olsun kolay değil ama hep bi umut var , güzel haberler alırız bu ay inşallah hepimizMoralim çok bozuk pcos var. Çatlatma iğnesi yaptırdım 15. Gün bugün test yaptım hiç birşey çıkmadı 6 senedir olmuyor ne yapmam gerektiğini hiç bilmiyorum birkaç ay önce oldu herken 10 haftalık kalbi durdu ramazan bayramından bir gün önce öyle bir çıkmazdayım ki nefes alamıyorum sanki. Bat 3 Temmuz ama uygulamaya göre ben ilaçsız adet olmuyorum zaten duphaston kullandım dün bitti oda ne olacak hiç bilmiyorum
Benim geçen ay belirtim çoktu 14 gün gecikmeyle oldum bu ay ne olacak bakalım nasipGeçen ay hiç bir göğüs ağrısı kasık ağrısı alıntı vs hiç bişey yoktu ve gününde de oldum önceki ay da yumurtlamadan sonra şu an ki belirtiler vardı sadece göğüs ağrısı çok asiriydi kimyasal gebelikte bunda da varsa inşallah kimyasal değildir
Gebelik testi yapmışmıydınBenim geçen ay belirtim çoktu 14 gün gecikmeyle oldum bu ay ne olacak bakalım nasip
Bu 2 defa oldu kullndigimda kimyasal olmuştu 2 ay önce birde bu ay kullandımKaç kere jel ile deneme yaptınız
Bende hiç yaşamadım o yüzden sürekli bi acaba mı varHiç gebelik yaşamadığım için bilemiyorum adet olacağım gibi hissediyorum kasıklarım öyle ağrıyor
Jeli bazıları övüyor bazıları kötülüyor ona cesaret edemedim bn yaBirde bu ay jel denedim ama eşimde bi problem yok bendede yok eğer adet olursam jel işe yaramıyor benim için
gun bayağı geç aslında test vs yaptın mı yada Dr görunseydin biBenim geçen ay belirtim çoktu 14 gün gecikmeyle oldum bu ay ne olacak bakalım nasip
Ben bi kere daha kullandım bir şey olmadı , evde vardı deneyim dedim bakalım ne olacakJeli bazıları övüyor bazıları kötülüyor ona cesaret edemedim bn ya
Regle 4 gün kala silik çıkıyordu 4 gün hep silik çıktı gecikmenin 5.günü kan verdim negatifti 14. Gün regl oldumGebelik testi yapmışmıydın
Doktora da gittim hiçbir problem görünmüyor dedi kimyasaldan şüphelendi sonucun negatif zaten bişy olmaz dedi belki bu ay geç yumurtlamışsındır istersen söktürücü yazarım dedi.14
gun bayağı geç aslında test vs yaptın mı yada Dr görunseydin bi
İnşallah güzel sonuç alırsınBen bi kere daha kullandım bir şey olmadı , evde vardı deneyim dedim bakalım ne olacak
Kimyasaldir büyük ihtimalle o zaman hayırlısı olsunRegle 4 gün kala silik çıkıyordu 4 gün hep silik çıktı gecikmenin 5.günü kan verdim negatifti 14. Gün regl oldum
İnşallah hayırlı haberler verirsin bizeİnşallah güzel sonuç alırsın
İnşallah bu ay bebeğim benimledir değilse bile gecikme olmadan gününde gelirKimyasaldir büyük ihtimalle o zaman hayırlısı olsun
İnşallah çok teşekkür ederim çıkmaza giriyor insan artık ne yapacağını bilemiyor artıkAllah yar ve yardımcınız olsun kolay değil ama hep bi umut var , güzel haberler alırız bu ay inşallah hepimiz
Bizde 1 sene olacak istiyoruz henüz hiç gebelik elde edemedim , her ay aynı umut bekleyiş bakalım ne olacakİnşallah çok teşekkür ederim çıkmaza giriyor insan artık ne yapacağını bilemiyor artık
Bizim de 9 ay oldu çok istiyoruz ama olmadı. Bu ay da eleniyorum sanırım kasıklarımda rahmimde batmalar kasılmalar olmaya başladı hafif bel karın ağrım da varBizde 1 sene olacak istiyoruz henüz hiç gebelik elde edemedim , her ay aynı umut bekleyiş bakalım ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?