- 19 Ocak 2022
- 552
- 615
- 53
- 38
Gebelik belirtileri adet belirtileri ve yumurtlama dönemi belirtileri ile aynı olduğu için karışıyor. Regl belirtisini hamilelik sanıyoruz o yüzdenBende hiç yaşamadım o yüzden sürekli bi acaba mı var
Enfeksiyonda sancı oluyor orta bölgede. Sağ ve solda değil tam ortada göbek altında vajinaya doğru sancı oluyor. Ve idrar yaparken çok sancı oluyorKızlar bişey sorucam bu 3 gündür bende birde idrar sıkışıklığı oluyor bir bardak su içsem dahi çok sıkışmış gibi idrara cikiyorum hemen kaşık.agrisi beyaz akinti vs de var ya acaba enfeksiyon mu var ama idrarımda yanma koku kaşıntı vs yok acaba enfeksiyon varsa hamilelik belirtileriyle mi karıştırıyorum zaman yaklastikca umudum da bitiyor enfeksiyon geçiren var mı nasıldı belirtileri
Benim de regl öncesi burnum kanar her ay, ve burnum kanamaya başladı. 7 gün varBizim de 9 ay oldu çok istiyoruz ama olmadı. Bu ay da eleniyorum sanırım kasıklarımda rahmimde batmalar kasılmalar olmaya başladı hafif bel karın ağrım da var
Yoksa sol kasığımda Ağrı var ve yanma ağrı vs yokEnfeksiyonda sancı oluyor orta bölgede. Sağ ve solda değil tam ortada göbek altında vajinaya doğru sancı oluyor. Ve idrar yaparken çok sancı oluyor
Hayır eşim serbest çalışıyor o yüzden sigortası yok genel sağlık sigortası için aylık 780 TL ödüyoruz sskya doktora gidip tedavi olduğumda çoğu şeyi karşılıyor sadece ilaçları karşılamıyor onunda sanırım yüzde 20si devletten karşılanıyor herhaldeki geçen bı ilaç aldım 60 tlydi ucuz geldi onun dışında aile hekimine sordum nereleri karşılıyor diye doğum dahil mi diye evet dahil dedi bunları biliyorum bunun dışında bir bilgim yok benimde bu konu daTamamlayıcı sağlık sigortası mı yaptırdınız ne kadara hangisini yaptırdınız gebelik dahil mi ne zaman yaptınız bilgi verebilir misiniz benimde bu ay bitiyor bir sene boşuna gitti pcos var 5 senedir olmadı malesef
Geçen ay aynısı bana oldu, 10 gün gecikmeden sonra da regl oldum. Testler pozitif, kan negatif çıkmıştı. Büyük ihtimalle kimyasal gebelikti. İyi yanı kimyasaldan sonra gebelik olma ihtimali yüksekmişRegle 4 gün kala silik çıkıyordu 4 gün hep silik çıktı gecikmenin 5.günü kan verdim negatifti 14. Gün regl oldum
Zaman azaldıkça heyecan korkuya dönüştüherkes sanırım artık regl beklıyor
Hamilelikte de regl öncesi de böyle sancı olut, sabretmek lazım sanırım biraz. Bata ne kadar varYoksa sol kasığımda Ağrı var ve yanma ağrı vs yok
Normalde bat 1 temmuz ama ben ovu.testinde 20.gun pik ve çatlama gördüm 14. Gün 5 temmuza denk geliyor 7 gün kaldı yaniHamilelikte de regl öncesi de böyle sancı olut, sabretmek lazım sanırım biraz. Bata ne kadar var
Evet onu çok okudum çevremde de çok duydum hep öyle diyorlar inşallah bu ay bebişlerimiz bizi sevindirirGeçen ay aynısı bana oldu, 10 gün gecikmeden sonra da regl oldum. Testler pozitif, kan negatif çıkmıştı. Büyük ihtimalle kimyasal gebelikti. İyi yanı kimyasaldan sonra gebelik olma ihtimali yüksekmiş
Evet ya anlayabileceğimiz birşey olsaydı keşke[
Gebelik belirtileri adet belirtileri ve yumurtlama dönemi belirtileri ile aynı olduğu için karışıyor. Regl belirtisini hamilelik sanıyoruz o yüzdenMalesef gecikme olmadan şu hamilelik belirtisi diyemeyiz aslında ama işte çok istediğimiz için sabır edemiyoruz
Benim de ilk test bozuktu sanırım diğerleri görünmeyen çizgi ben görmek istediğim için görünüyo sanıyorum ama sanırım regl olcamherkes sanırım artık regl beklıyor
İlk defa böyle birşey duydum hiç doktora sordunuz mu neden oluyormuş kiBenim de regl öncesi burnum kanar her ay, ve burnum kanamaya başladı. 7 gün varGaliba ben de
İnşallahEvet onu çok okudum çevremde de çok duydum hep öyle diyorlar inşallah bu ay bebişlerimiz bizi sevindirir
Genç kızlığımdan beri regl öncesi burnum kanar, çoğu zamanda soğuk algınlığı gibi hasta olurum. Reglim çok düzenli, uygulamaya göre hangi gğn gösteriyorsa o gün regl olurum. Myomum vardı sadece, hamilelikte büyümüştü. Bebekle beraber onları da aldılar. Onun dışında hiç sorunum olmadığı için açıkçası hiç kadın doğuma gitmedim. 2022 yılında hamileliğim dışında. Onda da bebek takip ettik zaten. Bana normal bir belirti gibi geliyor. Ablamın da kanar bu aradaİlk defa böyle birşey duydum hiç doktora sordunuz mu neden oluyormuş ki
Aynı batlarımız. İnşallah aynı zamanda da bebeklerimizi kucağımıza alırızNormalde bat 1 temmuz ama ben ovu.testinde 20.gun pik ve çatlama gördüm 14. Gün 5 temmuza denk geliyor 7 gün kaldı yani
KeşkeEvet ya anlayabileceğimiz birşey olsaydı keşke
İnsallah yaa rabbim kabul etsin dualarımızı çok aminAynı batlarımız. İnşallah aynı zamanda da bebeklerimizi kucağımıza alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?