Bat 1-2-3-4-5 Temmuz olanlar gelin birlikte bekleyelim 👼👩‍🍼🤰🏼

Ben de kendimi ev işlerine verdim. İşte de sürekli arı gibi çalışıyorum ki zaman geçsin hemen diye. Ama acaba kendimizi yoruyoruz da bebeğin tutunmasına engel oluyor muyuz? İki balkonu da yıkadım şimdi, yorulunca aklıma geldi kasıklarım çok fena ağrıyor çünkü

Genetik demek ki ama bence siz yine de giderseniz bir sorun bence

Bat 1 temmuz son 3 gün kaldı erken gebelik testi yok elimde ama laboquick kaset test var 3 tane yapmamak için direniyorum
Kaset testler regl gecikmesinde doğru sonuç veriyor diyorlar ama ben adetime 7 gün varken yumurtlamanın 12. Gününde kaset test yaparak öğrendim

Ahhaha al benden de o kadar ama hep şunu okudum burdan tutunacağı varsa ne yaparsan yap düşmez yine de kendimizi çok yormadan yapalım. Kolaylıklar diliyorum

Ahhaha al benden de o kadar ama hep şunu okudum burdan tutunacağı varsa ne yaparsan yap düşmez yine de kendimizi çok yormadan yapalım. Kolaylıklar diliyorum
Evet çok doğru söylüyorsun. Eskiden kadınlar istemedikleri hamilelikte tarlalarda fakan yorarlarmış kendilerini ve asılırlarmış dallara falan. Ama düşmeyen bebek düşmüyormuş İnanışımıza göre de aslında doğacak olanın tarihi bellidir değişmez

Genetik demek ki ama bence siz yine de giderseniz bir sorun bence
Evet sorarım gittiğimde. Aklıma sormak gelmedş hiç normal bir belirti gibi geldiği için bana. Bu ay gebelik olmazsa zaten kadın doğuma gitmem gerekir. Bir sorun var mı diye

Kaset testler regl gecikmesinde doğru sonuç veriyor diyorlar ama ben adetime 7 gün varken yumurtlamanın 12. Gününde kaset test yaparak öğrendim
Ben de birlikteliğin 11. Gününde kaset testle öğrenmiştim oğlumu. Erken gebelik testleri hep negatif çıkmıştı. Eşim çocuğum babasına çekmiş ucuz testle belli etti kendisi demişti öğrenince

Geçen ay erken yaptım silik çıktı her testte çok sevindik ama 14 gün sonra regl oldum o yüzden bu ay sabredeceğim diğer türlü çok yıpratıcı oluyor inşallah bana da nasip olur pozitifi görmek

Laboquick erken gebelikten hassas diyorlar hep ama ne kadar doğru bilmiyorum değer 10 ken algıladığını yazmışlar hep ama benim cesaretim yok işte

Bende beklemedeyim internetten daha önce aldığım awok marka aldım pazartesi Salı gelir 3 veya 4 regl günüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…