Bat 1-2-3-4-5 Temmuz olanlar gelin birlikte bekleyelim 👼👩‍🍼🤰🏼

Allah yardımcınız olsun çok zor bi durum inşAllah tez zamanda yuvanız bebek sesiyle şenlenir kür falan denediniz mi bende de pcos var bikaç şey denedim tutmuştu ama tabi boş ve kimyasal oldu art arda nasibi o zamanlar değilmiş geçen ay kimyasal olunca bu ay saldım ben de tutmazsa yine bal tarçın çörek otu yapıcam

Laboquick erken gebelikten hassas diyorlar hep ama ne kadar doğru bilmiyorum değer 10 ken algıladığını yazmışlar hep ama benim cesaretim yok işte
Kesinlikle algılıyor kuzu istersen yarın dene hem 2 gün kalmış oluyoo Rabbim gönlüne göre versinn

BENİM BAT 2-3 TEMMUZ
Benim de 2 temmuz ne olacağına dair fikrim yok regl hissi yok ama bissürü belirtim var testler de bi öyle bi böyle güvenmiyorum pazartesi 2 gün kalmış olacak kan vercem en iyisi yaaa testler yalancı olup mutlu ediyo bu defa çok daha üzülüyoruz belim ağırıyo kaç gündür eşim diyo acaba çocuk belirtisi mi kıyamam yaaa

ben regl moduna geçtim nedense pozitif hissetmiyorum belirti yok gibi gögüs şişkinliği var ama regl öncesi baş ağrım baslardı oradan anlardım regl olucağımı dündne beride başadı bir kaç güne de başlar regl

Aminnn teşekkür edeeim inşallah kan verdiğimde netleştiricem biliyosunuz testlere güven olmuyor
Kesinlikleee ben hiç güvenmiyorum kaç defa yanılttı şimdi benim de çift çizgi çıktı ama beklicem hiç hamileyim kafasına giremedim sadece regl bekler gibi bekliyorum ama belirtilerim var senin belirtilerin var mı

Yaaa bende geçen ay vardı ve beta 13 ü göstermişti yani çok kaliteli bence hiç yanıltmadı
Kesinlikle algılıyor kuzu istersen yarın dene hem 2 gün kalmış oluyoo Rabbim gönlüne göre versinn
Aslında çok istiyorum denemeyi ama kararsızım sende böyle diyince bi heveslendim yarın sabah ki ruh halime göre deneme cesaretinde bulunursam söylerim size de

Şimdi mi yaptın canım at buraya hemenn

Benim hiç belirtim yok 1 hafta önce sadece cok kötü bir gaz sancısı yaşadım birde 1 haftadıe kuyruk sokumum acıyo bunlar belirtimi bilmiyorum tabiii birde bugun 3 tane test yaptım üçünde de cizgi vardo ama tabi hayırlısı

Bir de kızlar gebelikte idrar kokusu da değişiyor benim değişmişti hissedilebilen bir koku. Özellikle koklamanıza gerek yok benim şuan bir değişiklik yok zaten kandan sonra idrara geçtiği için bata yakın tuhaflaşıyor

Benim öyle bir koku durumu yok ama. Kuyruk sokumum acıyor bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…