- 5 Kasım 2024
- 342
- 279
- 18
- 31
Saha dur bat ne zaman kiibende elendim sayıyorum adet belirtilerim başladı
Allah yardımcınız olsun çok zor bi durum inşAllah tez zamanda yuvanız bebek sesiyle şenlenirMoralim çok bozuk pcos var. Çatlatma iğnesi yaptırdım 15. Gün bugün test yaptım hiç birşey çıkmadı 6 senedir olmuyor ne yapmam gerektiğini hiç bilmiyorum birkaç ay önce oldu herken 10 haftalık kalbi durdu ramazan bayramından bir gün önce öyle bir çıkmazdayım ki nefes alamıyorum sanki. Bat 3 Temmuz ama uygulamaya göre ben ilaçsız adet olmuyorum zaten duphaston kullandım dün bitti oda ne olacak hiç bilmiyorum
Aynen yaa bi re artık regl bekler gibi bekliyorumZaman azaldıkça heyecan korkuya dönüştü
Alma alma hepsi bozuk kan ver en mantıklısı kuzuKeşkeben erken gebelik testi almamak için dayanıyorum, 7 gün kaldı
BENİM BAT 2-3 TEMMUZSaha dur bat ne zaman kii
Yaaa bende geçen ay vardı ve beta 13 ü göstermişti yani çok kaliteli bence hiç yanıltmadıBat 1 temmuz son 3 gün kaldı erken gebelik testi yok elimde ama laboquick kaset test var 3 tane yapmamak için direniyorum
Kesinlikle algılıyor kuzu istersen yarın dene hem 2 gün kalmış oluyoo Rabbim gönlüne göre versinnLaboquick erken gebelikten hassas diyorlar hep ama ne kadar doğru bilmiyorum değer 10 ken algıladığını yazmışlar hep ama benim cesaretim yok işte
Ayyyy hadi inşAllahhh gözün aydınnnKızlar benimde regle 4 gün bugun silik cizgi gördümpazartesi kan vereceğim
Bence de erken ama bence hamile değilim hiç belirtim yok ilk hamileliğimde bel ağrısı ve akıntım çoktu bunda öyle birşey yok kasık batması oldu sadece benim filan gayet iyiErken hala tekrar yaparsın
Benim de 2 temmuz ne olacağına dair fikrim yok regl hissi yok ama bissürü belirtim var testler de bi öyle bi böyle güvenmiyorum pazartesi 2 gün kalmış olacak kan vercem en iyisi yaaa testler yalancı olup mutlu ediyo bu defa çok daha üzülüyoruz belim ağırıyo kaç gündür eşim diyo acaba çocuk belirtisi mi kıyamam yaaaBENİM BAT 2-3 TEMMUZ
Aminnn teşekkür edeeim inşallah kan verdiğimde netleştiricem biliyosunuz testlere güven olmuyorAyyyy hadi inşAllahhh gözün aydınnn
Kesinlikleee ben hiç güvenmiyorum kaç defa yanılttı şimdi benim de çift çizgi çıktı ama beklicem hiç hamileyim kafasına giremedim sadece regl bekler gibi bekliyorum ama belirtilerim var senin belirtilerin var mıAminnn teşekkür edeeim inşallah kan verdiğimde netleştiricem biliyosunuz testlere güven olmuyor
Yaaa bende geçen ay vardı ve beta 13 ü göstermişti yani çok kaliteli bence hiç yanıltmadı
Aslında çok istiyorum denemeyi ama kararsızım sende böyle diyince bi heveslendim yarın sabah ki ruh halime göre deneme cesaretinde bulunursam söylerim size deKesinlikle algılıyor kuzu istersen yarın dene hem 2 gün kalmış oluyoo Rabbim gönlüne göre versinn
Şimdi mi yaptın canım at buraya hemennKesinlikleee ben hiç güvenmiyorum kaç defa yanılttı şimdi benim de çift çizgi çıktı ama beklicem hiç hamileyim kafasına giremedim sadece regl bekler gibi bekliyorum ama belirtilerim var senin belirtilerin var mı
Benim hiç belirtim yok 1 hafta önce sadece cok kötü bir gaz sancısı yaşadım birde 1 haftadıe kuyruk sokumum acıyo bunlar belirtimi bilmiyorum tabiii birde bugun 3 tane test yaptım üçünde de cizgi vardo ama tabi hayırlısıKesinlikleee ben hiç güvenmiyorum kaç defa yanılttı şimdi benim de çift çizgi çıktı ama beklicem hiç hamileyim kafasına giremedim sadece regl bekler gibi bekliyorum ama belirtilerim var senin belirtilerin var mı
Bir de kızlar gebelikte idrar kokusu da değişiyor benim değişmişti hissedilebilen bir koku. Özellikle koklamanıza gerek yokBenim hiç belirtim yok 1 hafta önce sadece cok kötü bir gaz sancısı yaşadım birde 1 haftadıe kuyruk sokumum acıyo bunlar belirtimi bilmiyorum tabiii birde bugun 3 tane test yaptım üçünde de cizgi vardo ama tabi hayırlısı
Benim öyle bir koku durumu yok ama. Kuyruk sokumum acıyor bilemedimBir de kızlar gebelikte idrar kokusu da değişiyor benim değişmişti hissedilebilen bir koku. Özellikle koklamanıza gerek yokbenim şuan bir değişiklik yok zaten kandan sonra idrara geçtiği için bata yakın tuhaflaşıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?