Ordaki tüm kaslar birbirine bağlı canım. Rahimde bir takım çalışmalar başladığı için oluyordurBenim öyle bir koku durumu yok ama. Kuyruk sokumum acıyor bilemedim
Ayyy hadi inşallah bakalım kan verdikten sonra emin olucam birde sabah tekrarlıcam testiOrdaki tüm kaslar birbirine bağlı canım. Rahimde bir takım çalışmalar başladığı için oluyordur
Allah isteyen herkese nasip etsin bende cok uzun zamandır forumdayım hep takip ediyorum inşallah hepimiz hayırlı güzel sonuçlar alırızCok sevindim hayırlı olsun yeşil elma bizlere de dua et
Yani bence dene çünkü o test aşırı iyiAslında çok istiyorum denemeyi ama kararsızım sende böyle diyince bi heveslendim yarın sabah ki ruh halime göre deneme cesaretinde bulunursam söylerim size de
Yani gündüz yaptım ama yok yani silik falan yok rengkle oynayınca belli olur gibi oluyo ama ben inanmıyorum kiiiŞimdi mi yaptın canım at buraya hemenn
Sağlıcakla bebişin gelsin yaaaBenim hiç belirtim yok 1 hafta önce sadece cok kötü bir gaz sancısı yaşadım birde 1 haftadıe kuyruk sokumum acıyo bunlar belirtimi bilmiyorum tabiii birde bugun 3 tane test yaptım üçünde de cizgi vardo ama tabi hayırlısı
Ahaha dikkat et sen yine de yorma çok kendini belli olmaz valla bende bugün oynak müzik açıp tüm gün evin içinde deli gibi oynadım hiç benlik şeyler değil aslında yorumunu görünce diyemeden duramadimBen de kendimi ev işlerine verdim. İşte de sürekli arı gibi çalışıyorum ki zaman geçsin hemen diye. Ama acaba kendimizi yoruyoruz da bebeğin tutunmasına engel oluyor muyuz? İki balkonu da yıkadım şimdi, yorulunca aklıma geldikasıklarım çok fena ağrıyor çünkü
Ahaha dikkat et sen yine de yorma çok kendini belli olmaz valla bende bugün oynak müzik açıp tüm gün evin içinde deli gibi oynadım hiç benlik şeyler değil aslında yorumunu görünce diyemeden duramadimgün beklemekten kafayı yicez gibime geliyo hakkımızda hayırlısı
Silik çıkınca bile kan vermeye giderdim herhalde ben hemen benimde geçen ay 15 gün gecikti testler negatifti ama inşallah bu sefer çift çizgiyle güzel haber verirsin bizeGeçen ay erken yaptım silik çıktı her testte çok sevindik ama 14 gün sonra regl oldum o yüzden bu ay sabredeceğim diğer türlü çok yıpratıcı oluyor inşallah bana da nasip olur pozitifi görmek
Ne bilim ben bi enerjiğim bu aralar inşallah o da hamilelik belirtisidirOynamak da iyiymiş Bugün yapmadığım iş kalmadı. Üç çeşit yemek de yaptım. Şimdi de örgüye oturdum. Kafa boş kalmasın
Ay inşallahNe bilim ben bi enerjiğim bu aralar inşallah o da hamilelik belirtisidir
Hahaha inşallahAy inşallahÇünkü öyleyse kesin hamileyim
Ben clife benzeyen bi macun var hamile kalan çok fazla naturallen bitkisel macun aldım eger bu ay gebelik olmazsa adet olursam onu kullanicam inşallahAllah yardımcınız olsun çok zor bi durum inşAllah tez zamanda yuvanız bebek sesiyle şenlenirkür falan denediniz mi bende de pcos var bikaç şey denedim tutmuştu ama tabi boş ve kimyasal oldu art arda nasibi o zamanlar değilmiş geçen ay kimyasal olunca bu ay saldım ben de tutmazsa yine bal tarçın çörek otu yapıcam
AA maşallah hadi at da bakalım testineKesinlikleee ben hiç güvenmiyorum kaç defa yanılttı şimdi benim de çift çizgi çıktı ama beklicem hiç hamileyim kafasına giremedim sadece regl bekler gibi bekliyorum ama belirtilerim var senin belirtilerin var mı
Bende senin gibiyim test yapmak bile istemiyorum regl olacağım gibiben regl moduna geçtim nedense pozitif hissetmiyorum belirti yok gibi gögüs şişkinliği var ama regl öncesi baş ağrım baslardı oradan anlardım regl olucağımı dündne beride başadı bir kaç güne de başlar regl
Benim adete yaklaşınca da kokuyorBir de kızlar gebelikte idrar kokusu da değişiyor benim değişmişti hissedilebilen bir koku. Özellikle koklamanıza gerek yokbenim şuan bir değişiklik yok zaten kandan sonra idrara geçtiği için bata yakın tuhaflaşıyor
Ben c life kullandım ya yanlış kullandım bilmiyorum gebelik oluşmadı ama regl i düzenleme etkisi olmuştu ama bal tarçın çörek otu denediğim ay gebelik oluşmuştu inşAllah sana da şifa olurBen clife benzeyen bi macun var hamile kalan çok fazla naturallen bitkisel macun aldım eger bu ay gebelik olmazsa adet olursam onu kullanicam inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?