Bat 1-2-3-4-5 Temmuz olanlar gelin birlikte bekleyelim 👼👩‍🍼🤰🏼

Aslında çok istiyorum denemeyi ama kararsızım sende böyle diyince bi heveslendim yarın sabah ki ruh halime göre deneme cesaretinde bulunursam söylerim size de
Yani bence dene çünkü o test aşırı iyi inşAllahhh güzel haberi verirsin yaaaa

Sağlıcakla bebişin gelsin yaaa

Ahaha dikkat et sen yine de yorma çok kendini belli olmaz valla bende bugün oynak müzik açıp tüm gün evin içinde deli gibi oynadım hiç benlik şeyler değil aslında yorumunu görünce diyemeden duramadim gün beklemekten kafayı yicez gibime geliyo hakkımızda hayırlısı

Oynamak da iyiymiş Bugün yapmadığım iş kalmadı. Üç çeşit yemek de yaptım. Şimdi de örgüye oturdum. Kafa boş kalmasın

Geçen ay erken yaptım silik çıktı her testte çok sevindik ama 14 gün sonra regl oldum o yüzden bu ay sabredeceğim diğer türlü çok yıpratıcı oluyor inşallah bana da nasip olur pozitifi görmek
Silik çıkınca bile kan vermeye giderdim herhalde ben hemen benimde geçen ay 15 gün gecikti testler negatifti ama inşallah bu sefer çift çizgiyle güzel haber verirsin bize sen ve burda olan herkesin bebisi olsa kendi cocugummus gibi sevinirim ya hepimiz çok sabrediyoruz bizi bence anca biz anlarız birimizin mutlulugu hepimizin mutluluğu bence

Ben clife benzeyen bi macun var hamile kalan çok fazla naturallen bitkisel macun aldım eger bu ay gebelik olmazsa adet olursam onu kullanicam inşallah

AA maşallah hadi at da bakalım testine

Bende senin gibiyim test yapmak bile istemiyorum regl olacağım gibi

Kızlar herkese iyi akşamlar bat 5 temmuz ama 3-4 gündür vücudum aşırı sıcak eşim bile dokunduğunda aşırı sıcaksın diyo erken gebelik belirtisi olabilir mi bilen var mı

Kızlar ben pilatese başladım belirtim varsada ondanda bilemiyor olabilirim zaten her yerim ağrıyor

Ben clife benzeyen bi macun var hamile kalan çok fazla naturallen bitkisel macun aldım eger bu ay gebelik olmazsa adet olursam onu kullanicam inşallah
Ben c life kullandım ya yanlış kullandım bilmiyorum gebelik oluşmadı ama regl i düzenleme etkisi olmuştu ama bal tarçın çörek otu denediğim ay gebelik oluşmuştu inşAllah sana da şifa olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…